Resultaten voor gevogelte saus

Ballotine van gevogelte met groenten uit de tuin | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/ballotine-van-gevogelte-met-groenten-uit-de-tuin

... Ballotine van gevogelte met groenten uit de tuin - Maak een mousse van gevogelte met room en eiwit . Vul hiermee de kipfilet. Sluit de filet opnieuw goed af en wikkel in plasticfolie. Laat opstijven in de koelkast. De courgette, prei, champignons, lente-ui koken in water ...

Gebraad van heerlijk vederwild met echte polenta | Jamie Oliver

https://koken.vtm.be/jamie-home/recept/gebraad-van-heerlijk-vederwild-met-echte-polenta

... vlees aan zit (maar het heerlijke vlees rond de poten moet je wel bewaren) en open de vogel zoals een boek. Dan kun je het andere gevogelte opvullen met aromaten: een takje rozemarijn, een takje tijm en een beetje sinaasappel- of citroenschil. Doe de ui, de selderij en de wortelen in een grote braadschotel (of twee kleintjes) en leg de worsten en het gevogelte erbovenop. Gooi de laurierblaadjes erbij samen met de rest van de tijm en rozemarijn. Besprenkel met olijfolie en masseer die in het ...

Kalfskotelet met blackwellsaus | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kalfskotelet-met-blackwellsaus

... e saus, een beetje waterkers en gekookte aardappelen. Ingrediënten 2 dl room 1 sjalot 1 dl witte wijn 1 dl blanke fond (runds of gevogelte) 4 kalfskoteletten 8 Belgische Pickles aardappelen 1 busseltje waterkers ...

Schijfjes zoetzure butternut met een zalfje van butternut | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/schijfjes-zoetzure-butternut-met-een-zalfje-van-butternut

... j de butternut in blokjes en stoom dit op 120°C voor 5 minuten. Als de butternut klaar is, doe hem in een blender met de room en gevogelte fond. Mix dit geheel en kruid bij met peper, zout en een klontje boter. Mix nog een keer goed door. Ingrediënten Zoetzuur 5 el suiker 50 ml appelsiensap 150 ml witte wijnazijn 3 el dragon 1 el korianderbollen 1 butternut pompoen Zalfje 1 Butternut pompoen 3 el room 2 el gevogelte fond 1 el boter peper en zout ...

Champignonroomsaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/champignonroomsaus

... nonroomsaus - Champignonroomsaus is een klassieker onder de sauzen. Deze saus kan je heel makkelijk zelf maken. Een stukje vlees, gevogelte, wild, vis… met dit eenvoudig recept voor champignonsaus worden ze nóg lekkerder. Smakelijk! - Borstel de champignons proper ...

Stoofpotje van kip | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoofpotje-van-kip

... t de kip onder water en voeg alle kruiden toe die je hebt samengebonden. Zout het water voldoende en voeg 1 maggi bouillon hartje gevogelte toe. Zet onder deksel en voeg de groenten toe. De prei vouw je gewoon in twee. Laat alles sudderen tot de kip heel gaar is. (totale tijd 2 à 2 ½ uur). S ...

Kip met dragon

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kip-met-dragon

... et dragon - Dragonsaus (of bearnaise) is niet alleen lekker met een stukje vlees, dit kruid smaakt ook heerlijk in combinatie met gevogelte. Serveer met kroketten voor een eenvoudig maar lekker feestmaal. - Verwarm de oven voor op 180°C.Laat de kip heel of versnijd ze i ...

Zalm met asperges | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zalm-met-asperges

... , schik daarbovenop de zalmmoot en overgiet met de saus. Garneer met gesneden bieslook Ingrediënten 300 ml heldere consommé van gevogelte en kalf 2 th lepels acaciahoning 75 ml citroensap 1 stengel citroengras enkele peperkorrels 2 laurierblaadjes enkele sprietjes bieslook 4 zalmnoten (150 gr, met huid) 12 asperges de geraspte schil van 1 limoen 2 el olijfolie boter zout en peper ...

Recept voor Verse linguine met jus van boleten, truffel en zure room | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/versgedraaide-linguine-met-jus-van-boleten-truffel-en-zure-room/

... 2 teentjes knoflook Toevoegen 2 eetlepels Solo Toevoegen 2,5 dl boletenjus (te koop in een speciaalzaak voor wild en gevogelte) Toevoegen 100 g zure room Toevoegen peper en zout Toevoegen 450 g bloem Toevoegen 3 eieren Toevoegen 3 eierdooiers Toevoegen 3 eetlepels Bertolli extra vergine Toevoegen 3 eetlepels melk Toevoegen Bereidingswijze Doe bloem, eieren, eierdooiers, olie, melk en een flinke snuif zout in d ...

Aan tafel met Tanja: Exotisch gevogelte

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/04/exotisch-gevogelte.html

... Exotisch gevogelte Even heel iets anders. Sinds een jaar of twintig hebben papegaaien, of beter gezegd halsbandparkieten, domicilie gevonden in het Vondelpark te Amsterdam. Er doen uiteraard allerlei verhalen de ronde hoe deze grote, uit Azië afkomstige, vogels in hemelsnaam ...