Resultaten voor gestoofde selder in tomatensaus
Tomatensaus maken: recept voor klassieke tomatensaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/klassieke-tomatensaus
... Klassieke tomatensaus - Met een klassieke tomatensaus kan je heel wat kanten op: balletjes in tomatensaus, lasagne, spaghetti... Al deze gerechten beginnen met een lekkere tomatensaus. Dit recept kan je dus maar beter goed onder de knie hebben. - Was de tomaten en ...
Jeroen Meus - Vegetarische enchilada's - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-enchiladas
... of mee aan. Kruid met peper en zout.Spoel de maïs en de rode bonen onder koud water en laat even uitlekken. Doe ze daarna bij de gestoofde groenten.Meng een scheutje azijn en de ricotta onder de gestoofde groenten.De afwerking Verwarm de oven voor op 200°C.Kook de rijst gaar.Lepel wat van de groentevulling in een wrap en rol de wrap toe. Herhaal dit en schik de gevulde wraps netjes in een ovenschaal. Lepel de rest van de groentevulling erover.Giet de tomatensaus over de wraps. Bestrooi met geraspte cheddar.Zet de ovenschaal gedurende 10 à 15 minuten in de oven op 200°C tot de kaas een mooi goudbruin korstje vormt.Serveer de enchilada’s met de rijst, wat korianderpluksels, een paar fijngesneden lente-uitjes, eventueel wat extra chilipeper en een lepel zure room. Smakelijk! ...
Osso buco met gremolata | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/osso-bucco-met-gremolata
... Osso buco met gremolata - Kruid het vlees met peper en zout en wentel even door wat bloem. Verhit 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel boter in een grote pan en bak de schenkelschijven aan beide kanten aan. Doe de ui, de wortelen en selder in de pan en stoof ze. Voeg de ...
Spaghetti la bolognese | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/spaghetti-la-bolognese
... Spaghetti la bolognese - Was en snij de selder fijn. Schil de wortelen en snij fijn. Doe hetzelfde met de ajuin. pel en pers de look fijn. Hak de basilicum fijn. Bak het gehakt aan in wat Alpro boter. Voeg de groenten toe. Giet de tomatensaus en de Alpro cuisine erbij. ...
Balletjes in tomatensaus met aardappelen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/balletjes-in-tomatensaus
... Balletjes in tomatensaus - Wie lust er nu niet graag balletjes in tomatensaus? Volg ons recept en maak zelfgemaakte balletjes waar groot en klein dol op zijn. - Pel en snipper de ui en de knoflook.Vermeng het gehakt met het broodkruim het ei de ui en de knoflook. Breng ...
Sas Kookt!: Polenta met worst, spinazie en tomatensaus
http://saskookt.blogspot.be/2010/08/polenta-met-worst-spinazie-en.html
... aan de kook.Kook de polenta 1 minuut onder stevig roeren totdat je een mooie pap krijgt.Meng de tomatensaus met de worstjes en de gestoofde spinazie.Serveer de polenta met wat worst-spinazie-tomatensaus en bestrooi met versgeraspte parmezaan of pecorino.PS: Als je de h ...
Cannelloni bolognèse | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-bolognese
... Cannelloni bolognèse - Maak de tomatensaus door selder, wortel en sjalot fijn te snijden. Fruit de groenten in een pan met olijfolie. Voeg de tomaten en het water toe. Kruid naar smaak. 1,5 uur laten pruttelen. Mix de tomatensaus. Bak het gehakt lichtjes los in de bakboter. ...
Vleesballetjes en selder in tomatensaus met gekookte rijst | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/vleesballetjes-en-selder-in-tomatensaus-met-gekookte-rijst
... Vleesballetjes en selder in tomatensaus met gekookte rijst - Los het half bouillonblokje op in 5dl heet water. Verhit 1 el vetstof en laat daarin een halve fijngehakte ajuin op een laag vuur fruiten. Voeg de gepelde tomaten bij de ui. Voeg het laurierblaadje, de peper en ...
Rundersateetjes met tomatensaus
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/274/rundersateetjes-met-tomatensaus
... de suiker door. Kruid met peper en zout. Laat afkoelen. Stoof de uien samen met de gember in wat olie. Vermeng het gehakt met de gestoofde uien, de eidooiers, de peterselie, de kerrie en1 chilipepertje. Kruid naar smaak met peper en zout. Vorm 24 worstjes van het mengsel en prik ze met olie en rooster ze rondom goudbruin. Bedruip de rundersateetjes voor het serveren met limoensap. ...
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tomatensaus
... tomatensaus - Doe boter in de pot, snijd de ui fijn en doe ze erin. Snijd de tomaten in 8 stukjes. Wanneer de ui gestoofd is, doe je er de tomaten en de look bij. Stoof aan en doe er het water, de ketchup en de geconcentreerde tomatenpuree bij. Laat een halfuur sudderen ...