Resultaten voor gestoofde peren met veenbessen jeroen meus

Gestoofde peren met parfait van Hasseltse speculaas en Heidebittroom | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoofde-peren-met-parfait-van-hasseltse-speculaas-en-heidebittroom

... gestoofde peren met parfait van Hasseltse speculaas en Heidebittroom - Schil de peren en kook ze in de koffie. Voeg tijdens het koken de Kandijsuiker, de steranijs en het kaneelstokje toe (de kooktijd hangt af van de soort peer, harde peren 20 minuten, malsere peren 10 ...

Jeroen Meus - Wildpaté met veenbessen en hazelnoot, rozijnentoast en gekonfijt witloof - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wildpate-met-veenbessen-en-hazelnoot-rozijnentoast-en-gekonfijt-witloof

... zacht vuurtje.Snijd de collier, het hertenvlees, en de spiering in stukken en meng het vlees met de kippenlevertjes, de gestoofde sjalotten, de porto en de Calvados in een kom.Breng alles op smaak met pekelzout, peper en nootmuskaat en draai alles door de vle ...

Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gepocheerde-peren-met-steranijs-en-platte-kaas

... Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas - Kook suiker en water op met de vanillestokjes, de appelsienschil, de citroenschil, de kaneelstok, de steranijs en de kruidnagel en dit alles op een laag vuur. Doe de peren erbij en laat ze 30 minuten pocheren tot de siroop ...

Jeroen Meus - Salade met gegrilde peren en blauwe kaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-gegrilde-peren-en-blauwe-kaas

... Salade met gegrilde peren en blauwe kaas - Peren, walnoten en blauwe kaas zijn bij wijze van spreken voor mekaar geboren. Om het huwelijk te bezegelen, breng je ze samen in een frisse salade. En de eenvoudige vinaigrette doet de rest.. - 0. Rooster de walnoten in een hete ...

Zelfgemaakte brioche met rozijn en noten, Grevenbroecker kaas en gestoofde peren | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zelfgemaakte-brioche-met-rozijn-en-noten-grevenbroecker-kaas-en-gestoofde

... Zelfgemaakte brioche met rozijn en noten, Grevenbroecker kaas en gestoofde peren - Meng de bloem met de eieren, en eidooier.  Voeg de boter en een snuifje zout toe. Meng de melk met water, honing en gist. Los het op en voeg toe bij de bloem. Laat draaien in de keukenmachine ...

Jeroen Meus - Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wiener-schnitzel-met-koude-aardappelsalade-en-veenbessen

... Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - De keuze voor een gepaneerde schnitzel ligt voor de hand als je in een skigebied zit. In dit gerecht wordt het krokant gebakken vlees gecombineerd met veenbessenconfituur, nog zo’n klassieker in de Oostenrijkse ...

Jeroen Meus - Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wiener-schnitzel-met-koude-aardappelsalade-en-veenbessen

... Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - De keuze voor een gepaneerde schnitzel ligt voor de hand als je in een skigebied zit. In dit gerecht wordt het krokant gebakken vlees gecombineerd met veenbessenconfituur, nog zo’n klassieker in de Oostenrijkse ...

Jeroen Meus - Boerenworst met gestoofde boerenkool en mosterdpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/boerenworst-met-gestoofde-boerenkool-en-mosterdpuree

... Boerenworst met gestoofde boerenkool en mosterdpuree - Zoek niet verder als je fan bent van rasechte Dagelijkse kost: dit recept moet je gewoon maken! Een lekkere gebakken boerenworst met gestoofde boerenkool en puree met mosterd. Dit is spek voor ieders ...

Jeroen Meus - Roodbaars met mosterdpuree en gestoofde prei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roodbaars-met-mosterdpuree-en-gestoofde-prei

... Roodbaars met mosterdpuree en gestoofde prei - Vis met mosterdsaus is een klassieker die iedereen wel lust. jeroen combineert dezelfde smaken in een visgerecht met gebakken roodbaars, een smeuïge mosterdpuree en zoete, gestoofde prei. - Schil de aardappelen en kook ze ...

Jeroen Meus - Marmercake met veenbessen en noten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/marmercake-met-veenbessen-en-noten

... Marmercake met veenbessen en noten - jeroen bakt een marmercake met stukjes macademianoot en gedroogde veenbessen. Eén derde van het cakebeslag mengt hij met cacaopoeder en de combinatie van het bleke en het donkere beslag zorgt voor een bijzonder effect. De nootjes zorgen ...