Resultaten voor gerechten sergio herman
https://www.prinsessenboontjes.be/post/gemarineerde-worteltjes
... Gemarineerde worteltjes Dit is heel lekker als aperitief. Of als bijgerechtje. Die kleuren op tafel ogen meteen super mooi. En onderaan zit nog een laagje humus. Dippen maar.Ingrediënten Bereidingswijze:naar de stap voor stap foto's Tips:We hebben dit recept gezien bij ...
Desire Sergio Herman - Mara Grimm
http://eetplezier.blogspot.be/2014/10/desire-sergio-herman-mara-grimm.html
... ouders kon Hermans zijn ei niet kwijt en het was zijn moeder die de knoop doorhakte. Voortaan zou het restaurant verder gaan met gerechten zoals sergio die voor ogen had. Het was loodzwaar in het begin. Knokken, zichzelf voor 200% inzetten, wachten op de gasten. De boekingen bleven echter uit. Meermaals waren er slechts enkele tafeltjes bezet en dat voelde buitengewoon frustrerend. Maar een Zeeuw vecht door. Als dan uiteindelijk in 1995 Michelin Oud Sluis een eerste ster toekent, begint zijn ultieme droom vorm te krijgen. Hermans passie voor koken heeft geresulteerd in de meest verfijnde gerechten. Elk detail wordt tot in de finesse uitgewerkt. Hij gunt zichzelf geen minuut tijd meer, legt de lat zo hoog dat hij vaak 18 uur per dag in zijn keuken te vinden is. Zijn hang naar nieuwe gerechten bedenken noemt herman zelf verslavend. Het gaat verder dan het zoeken naar perfectie. Bijna dwangmatig wil hij verder. Meer volmaaktheid. Elk takje, elk kruidje moet exact de juiste plaats op het bord innemen. Ondanks zijn ster blijft hij zichzelf kwellen met twijfels. Is dit nu alles wat ik kan? Wat had er beter gekund? Hoe had het fraaier geoogd? Heeft hij de smaak wel helemaal uitgediept?Het kan bijna niet anders of enkele jaren erna kan de tweede ster in ontvangst worden genomen. Met als absoluut hoogtepunt de derde ster in 2006. sergio zelf heeft er allemaal niet om gevraagd. Oud Sluis is ontstaan uit zijn hang naar perfectie, maar de ietwat stijve sfeer die rond een sterrenrestaurant hangt, bevalt hem niet. Waar het volgens hem om gaat is eigenheid. Een goed gerecht heeft een ziel. Als je die proeft, is het goed, wat hem betreft. Zijn enige doel is gasten in een soort van trance aan tafel te zien zitten. Op die momenten is hij op zijn best, vooral wanneer hij via de bediening positieve feedback te horen krijgt. Dan “danst hij achter de kachel”, zoals hij het zelf noemt. Toch heeft de be ...
Hutspot van Herman den Blijker - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/hutspot/hutspot-herman-den-blijker
... p van Rijn'Peen & Ui' is het ultieme boek over de oervaderlandse hutspot. herman den Blijker kookt meer dan zestig bijzondere gerechten met peen en ui. Daarnaast... lees verder© Uitgeverij Carrera. ...
Mijn Pop-uprestaurant 2016: mosselen met venkel en sambucca van Chloe en Magali | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/mijn-pop-uprestaurant-2016-mosselen-met-venkel-en-sambucca-van-chloe-en-magali
... len met venkel en sambucca van Chloe en Magali - Strombowli van de twee zusjes Chloe en Magali serveert Siciliaans geïnspireerde gerechten. Hun mosselen met venkel en sambucca werd door sergio herman omschreven als één van de beste gerechtjes uit de reeks! Voor de v ...
Eetplezier: Give Away - Topkoks voor Thuiskoks
http://eetplezier.blogspot.be/2011/12/give-away-topkoks-voor-thuiskoks.html
... Give Away - Topkoks voor Thuiskoks Topkoks voor Thuiskoks is een boek met 52 wereldgerechten. De recepten zijn afkomstig van beroemde chefs zoals: sergio Herman, Jonnie Boer, herman den Blijker, Jamie Oliver, Nigella Lawson, Mario Uva etc. Enige kennis van kookkunst is ...
Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water | De Keuken van Sofie
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/zadenbrood-met-geitenkaas-en-geparfumeerd-water
... Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water - Een week lang is Sofie te gast in de keuken van Ellemieke, de vrouw van sergio Herman. Op woensdag maken ze een stevig zaden- en pittenbrood. Lekker met verse kruiden en geitenkaas. Verwarm de oven voor op 180°C. Voor het ...
Aan tafel met Tanja: Het Diner - Herman Koch
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/02/het-diner-herman-koch.html
... Het Diner - herman Koch Het aardige van het boekenvak is dat je nog eens wat uitruilt op beurzen met concurrentcollegae of als je iets echt graag wilt hebben dat dan ook meestal wel krijgt. Helaas plofte Het diner van herman Koch als laatste door mijn brievenbus en was ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/thaise-steak-tartaar
... Thaise steak tartaar Deze Belgische klassieker krijgt een Thaise twist door het gebruik van een Thaise vinaigrette. Het maakt de tartaar heerlijk fris.Ingrediënten:Bereidingswijze:Snij 400 g steak / filet pur in blokjes of vraag het je slager. Zie tip.Snij het volgende ...
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush | De Keuken van Sofie
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/veggie-sushi-met-avocado-en-watermeloen-en-aardbeien-rodebietenslush
... Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush - Een week lang is Sofie Dumont te gast bij Ellemieke Vermolen, de vrouw van sergio Herman. Ze eten er graag sushi, maar houden ook van vegetarisch koken. Sofie combineert dit in veggie sushi. Samen met ...
Eetlust – Aranka van der Pol | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/eetlust-aranka-van-der-pol/
... Aranka van der Pol, culinair journaliste bij de Telegraaf, schreef het boek Eetlust In gesprek met ‘s werelds topkoks. Grote namen komen voorbij en met ieder hoofdstuk wordt het spannender. Is de volgende ook zo’n gedreven gek of zit er hier en daar nog een normaal ...