Resultaten voor gerecht met brusselse kaas

Recepten - Brusselse ‘tartine’ met verse kaas en radijsjes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Brusselse_tartine_met_verse_kaas_en_radijsjes

... Bereidingswijze Plet de brusselse kaas met een scheutje geuze en laat de kaas eventjes staan. Doe de verse kaas erbij met peper, zout en de gesnipperde bieslook. Smeer de kaas op de boterhammen en werk af met flinterdunne plakjes radijs.  Recept: Geert Van Der Bruggen ...

Brusselse wafels met gist

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/brusselse-wafels-met-gist

... brusselse wafels met gist - brusselse wafels maken, dat kunnen enkel de Belgen als de besten. Met dit basisrecept voor brusselse wafels smul je in geen tijd van zelfgemaakte wafels. - Splits de eieren in twee mengkommen.Klop de dooiers los. Roer de verse gist eerst los ...

Brusselse wafels | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/brusselse-wafels

... brusselse wafels - De brusselse wafel is een typisch Belgisch gerecht met internationale bekendheid, meestal onder de naam Belgian waffle. Karakteristiek aan de brusselse wafel is zijn grootte, de rechthoekige vorm en de diepe, grote vierkante inkepingen, 20 per wafel. ...

Brusselse wafel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/brusselse-wafel

... brusselse wafel - De brusselse wafel is een typisch Belgisch gerecht met internationale bekendheid, meestal onder de naam Belgian waffle. De wafel werd sterk gepromoot als Belgisch product, onder andere op de New York World's Fair in 1964 en op Expo 2005 in Japan. Ka ...

Brusselse vlaai

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/562/brusselse-vlaai

... brusselse vlaai - Recept voor brusselse vlaai: heerlijk met die kriekjes - Verwarm de oven voor op 190°C. Zeef de bloem, maak in het midden een kuiltje. Verbrokkel de gist in de melk en giet het papje erin. Kneed er wat bloem door. Voeg de suiker en de boter toe, ...

Brusselse wafels van Sofie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/brusselse-wafels-van-sofie

... brusselse wafels van Sofie - Wafels bakken, altijd fun! Ooit al eens brusselse wafels gemaakt? Sofie toont hoe je de perfecte brusselse wafel bakt.Tip: je hebt hiervoor een speciale bakvorm nodig. Die kan je op je wafelijzer bevestigen.Hoeveelheid: ongeveer 10 wafels ...

Jeroen Meus - Brusselse smurfenwafel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/brusselse-smurfenwafel

... brusselse smurfenwafel - Zie daar, de brusselse smurfenwafel. Een krokant gebakken, luchtige wafel met huisgemaakte abrikozencompote, toefjes zoete vanilleslagroom en witte chocoladeschilfers. Als dit geen absolute topper wordt in het land der zoete snacks, dan weten ...

Jeroen Meus - Brusselse wafel met vanille-ijs en aardbeien - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/brusselse-wafel-met-vanille-ijs-en-aardbeien

... brusselse wafel met vanille-ijs en aardbeien - Op Jeroens laatste dag aan zee bakt hij Brusselse wafels en geeft er zelfgemaakt roomijs en aardbeien bij. De perfecte afsluiter! - Het vanille-ijs Verwarm de room met de melk op het vuur. Snijd de vanillestokken ...

Jeroen Meus - Macaroni met hesp, kaas en spruitjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/macaroni-met-hesp-kaas-en-spruitjes

... groenten en de kaassaus.Schep alles in een grote ovenschaal en bestrooi met gemalen kaas.Zet de schaal onder de ovengrill tot het gerecht een goudbruin, krokant korstje krijgt. ...

Pizza quattro formaggi over the top | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pizza-quattro-formaggi-over-top

... Pizza quattro formaggi over the top - Verwarm de oven voor op 195°C. Los de gist op in het water. Meng met de overige ingrediënten voor het deeg tot een homogene massa. Kneed nog eens met de hand tot een elastisch deeg. Laat 1 u rijzen. Rol het deeg uit met de hand ...