Resultaten voor gekookte hesp
Witloof met kaas en hesp op de barbecue | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witloof-met-kaas-en-hesp-op-de-barbecue
... Witloof met kaas en hesp op de barbecue - Snijd de witloofstammetjes in 2. Leg er kaas tussen en kruid met peper en zout. Snijd de ham op de lengte van het witloof en rol dat erin. Doe er een klein beetje olijfolie over. Leg op de grill. Ingrediënten 4 plakken hesp 8 ...
Sas Kookt!: Pasta met pesto, tomaten en hesp
http://saskookt.blogspot.be/2012/06/pasta-met-pesto-tomaten-en-hesp.html
... eb je nodig voor 2 personen: 250 g (glutenvrije) pasta (ik gebruikte strozzapretti) 3 flinke eetlepels verse basilicumpesto 100 g gekookte hesp 3 tomaten Ontvel de tomaten, haal de pitjes eruit en snij ze in stukjes. Snij de hesp in reepjes. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af, meng de pesto, de tomaatjes en de hesp eronder en serveer! Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: pasta en risotto, vlees ...
Gegratineerd witloof met hesp en Maredsous kaassaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gegratineerd-witloof-met-hesp-en-maredsous-kaassaus
... oorverwarmde oven op 180 graden Celsius. De stronkjes zijn gaar als je er vlot met een mes door kan prikken. Serveer met puree of gekookte aardappelen. Smakelijk! Ingrediënten 300 g smeerkaas (Maredsous Light Ham) 105 ml halfvolle melk 4 stronkjes witloof 4 sneden ham 50 g kaas (Maredsous Traditie) ...
Recepten - Broodje met zwarte pens/Vlaamse gedroogde hesp/kandijsuiker
http://www.lekkervanbijons.be/recept/zwarte-pens/vlaamse-gedroogde-hesp/kandijsuiker
... Bereidingswijze Snijd de pensen in schijfjes. Bak de schijfjes krokant in warme hoeveboter. Bak hesp krokant in wat boter. Leg op keukenpapier en breek in 3 stukken. Snijd de appels elk in 12 partjes. Bruin wat boter in een grote pan, voeg de partjes toe en laat goed ...
Sas Kookt!: Romige knolseldersoep
http://saskookt.blogspot.be/2010/12/romige-knolseldersoep.html
... it)1 ui1 el botereen halve knolselder1 l kippenbouillon2 dl roompeper en zoutwat peterseliewat (glutenvrij) broodkruimwat blokjes gekookte hesp Schil de knolselder en snij in blokjes. Snipper de ui en de prei.Stoof de ui en de prei in de boter. Doe er de knolselder en kippenbouillon bij. Laat 15 minuten koken en mix. Roer er de room door en kruid met peper en zout.Garneer met wat broodkruim, wat peterselie en wat blokjes gekookte hesp. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: soep en voorgerechten ...
Sas Kookt!: Witloof met kaas en hesp
http://saskookt.blogspot.be/2011/10/witloof-met-kaas-en-hesp.html
... Witloof met kaas en hesp Er stonden al enkele variaties op deze Vlaamse klassieker op dit blog, maar blijkbaar had het originele gerecht nog geen plaatsje gekregen. Normaal gezien wordt dit gerecht met een smeuïge kaassaus gemaakt, maar je kan dat dus ook perfect zonder ...
Sas Kookt!: Macaroni met witloof
http://saskookt.blogspot.be/2011/03/macaroni-met-witloof.html
... kjes (biologisch) grondwitloof250 ml melk2 eetlepels (glutenvrije) instant sausbinderpeperzoutnootmuskaat200 g geraspte kaas100 g gekookte hespeen bosje bieslook Kook de pasta in gezouten water.Snijd de witloof in stukjes en stoof ze zachtjes in wat boter.Breng de melk aan de kook en bind met de sausbinder.Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.Neem van het vuur en roer de helft van de kaas eronder tot ze smelt.Snijd de hesp in stukjes en meng onder de kaassaus.Giet de pasta af en doe ze in een ovenschotel.Schep het witloof door de pasta en giet de kaassaus met hesp erover.Snipper er flink wat bieslook over en meng alles door elkaar.Bestrooi met de rest van de kaas en zet 10 minuten onder een hete grill om te gratineren.Werk af met nog wat gesnipperde bieslook.Dit gerecht kan je ook makkelijk voor één persoon maken aangezien alles goed te doseren is. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: pasta en risotto, vlees ...
Gevulde bladerdeeghoorntjes met witloof, kaas en hesp | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gevulde-bladerdeeghoorntjes-met-witloof-kaas-en-hesp
... Gevulde bladerdeeghoorntjes met witloof, kaas en hesp - Kaas, hesp en witloof is een klassieke combinatie. Iedereen kent de witloofrolletjes wel. Dit is een leuk alternatieve versie: opgevulde bladerdeeghoorntjes met witloof, kaas en hesp. Stoof eerst het witloof aan. ...
Croque madame voor 25 personen | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/croque-madame-voor-25-personen
... Croque madame voor 25 personen - Besmeer 2 boterhammen met margarine. Leg er 1 snee hesp op, dan 2 sneden kaas en daarboven terug 1 snee hesp. Sluit met de andere boterham. Herhaal dit nog 24 keer. Verwarm een paninimachine of grillijzer op de hoogste stand. Grill de croques ...
Kaas en ham toasters met een zachtgekookt eitje: luxe ontbijt! | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kaas-en-ham-toasters-met-een-zachtgekookt-eitje-luxe-ontbijt
... Kaas en ham toasters met een zachtgekookt eitje: luxe ontbijt! - Wat een zalig ontbijt. Deze toasters zijn eigenlijk opgerolde croque monsieurs met cheddar (kaas) en hesp. Dop ze in een lekker zachtgekookt eitje. Heerlijk! Snij de korstjes van het toastbrood. Rol plat ...