Resultaten voor gekarameliseerde wortelen
Gekarameliseerde varkensreepjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gekarameliseerde-varkensreepjes
... gekarameliseerde varkensreepjes - gekarameliseerde varkensreepjes - Zet een wok op het vuur en laat er een eetlepel olie in warm worden.Peper en zout de varkensreepjes. Roerbak het vlees samen met de ui en de knoflook gedurende 2 minuten.Kruid dan met vissaus suiker sojasaus en ...
Pens met gekarameliseerde uien | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pens-met-gekarameliseerde-uien
... Pens met gekarameliseerde uien - Bak de worsten op een middelhoog vuur. Laat ondertussen de uien bruin worden op een hete plaat. Zodra de uien bruin zijn, bestrooi je ze met cassonade en laat je ze karamelliseren. Als de suiker opgelost is en kleverig wordt, zijn je uien klaar. ...
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R249266/kalfsentrecote-met-rucolasalsa-en-gekarameliseerde-tomaatjes
... Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes - 1 ongesneden witbrood, 4 kalfsentrecotes, 3 eetlepel balsamicoazijn, 1 zak rucola, 3 eetlepels pijnboompitten, 2 schaaltjes cherry trostomaten, 1.5 eetlepel poedersuiker, 50 g grano padano, 5 eetlepels olijfolie extra ...
Cannelloni met pompoen en gekarameliseerde pecannoten » Kokerellen Kokerellen
https://www.kokerellen.be/cannelloni-met-pompoen/
... zoek naar een herfstig recept in een fancy jasje? Dan ben je op de juiste plaats! Want dit gerecht voor cannelloni met pompoen en gekarameliseerde pecannoten is écht de max! Laten we het even hebben over gekarameliseerde noten in het algemeen. Heb je dat al eens gegeten? Zo lekker! Ma ...
Recept voor panna cotta met gekarameliseerde sinaasappel | njam!
http://www.njam.tv/recepten/panna-cotta-met-gekarameliseerde-sinaasappel
... room mooi bindt. Los de gelatine op in de room en verdeel over twee glazen. Laat de panna cotta opstijven in de koelkast. maak de gekarameliseerde sinaasappelpartjes: Breng het water samen met de suiker, vanille- en kaneelstok aan de kook. Blus af met water en een flinke scheut sinaaslikeur wanneer de suiker een licht bruine kleur heeft. Marineer de sinaasappelpartjes in de karamel. werk af: Verdeel de gekarameliseerde sinaasappel over de pann ...
Recepten - Jonge wortelen met chermoula
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Jonge_wortelen_met_chermoula
... Bereidingswijze Schil de wortelen en snij ze in stukken van ongeveer 5 cm. De dikste exemplaren snij je best overlangs. Verhit de olie in een ruime pan en voeg de wortelen toe. Roer enkele seconden om en kruid met zout en citroensap. Overgiet de wortelen met een beetje water ...
Worteltjes met gember | VTM Koken
https://koken.vtm.be/4-ingredients/recept/worteltjes-met-gember
... Worteltjes met gember - Doe de wortelen in een ovenschaal. Schil de wortelen en snij ze in de lengte doormidden. Meng het citroensap met het gemberpoeder en kruid met peper en zout. Giet dit over de wortelen en verdeel er klontjes boter over. Dek af en bak ongeveer 45 minuten ...
Dessert op de barbecue: gekarameliseerde perzik met yoghurt | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/dessert-op-de-barbecue-gekarameliseerde-perzik-met-yoghurt
... Dessert op de barbecue: gekarameliseerde perzik met yoghurt - Snij de perzik in twee. Verwijder de pit. Leg op een vel aluminiumfolie. Lepel boter en blonde suiker op de perzik. Sluit de papillot. Leg 10 à 15 minuten op de barbecue of in een voorverwarmde oven op 180°C. Serveer ...
Budget: gekarameliseerde uientaart - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/uientaart/
... Budget: gekarameliseerde uientaart Ik vind het heerlijk om af en toe op zoek te gaan naar (food)blogs die ik nog niet ken. Zo stuitte ik laatst op de prachtige Forest Feast van de New Yorkse Erin. Wat een waanzinnig mooie blog heeft Erin! De kers op de taart zijn toch wel de vrolijke ...
Rosbief met erwtjes en wortelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rosbief-met-erwtjes-en-wortelen
... Rosbief met erwtjes en wortelen - Bak de rosbief langs alle kanten mooi bruin in boter. Voeg de versneden sjalotjes toe. Laat gedurende 20 à 25 minuten bakken onder een deksel. Blus met 1 dl water en 1 dl rode wijn. Voeg er wat bouillon bij en laat inkoken tot de helft. Kook ...