Resultaten voor gebakken ganzenlever met portosaus
Roti van foie gras | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/roti-van-foie-gras
... kanten. Bak de ganzenlever eerst kort aan in een pan met hete olie. Haal hem uit de pan wanneer er aan alle kanten een korstje is gebakken. Wikkel de ganzenlever in een blad brikdeeg en leg hem in een ovenschaal. Zet hem in een voorverwarmde oven van 150°C gedurende 20 à 25 min. Ingrediënten 1 blad brickdeeg bakolie peper 500 gr rauwe g ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/portosaus
... kkere saus om te serveren bij een vlees gerecht. Dat is echt genieten. Je maakt het altijd best vanuit de pan waarin je het vlees gebakken hebt.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap recept Tips:Je start altijd best met een pan waarin je vlees hebt gebakken.Bere ...
Ganzenlever gebakken met appels en Calvados | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ganzenlever-gebakken-met-appels-en-calvados
... ganzenlever gebakken met appels en Calvados - Snij de appels in 8 en verwijder het klokhuis. Smelt een klontje boter in een kleefpan op een zacht vuurtje. Laat de appels mooi aanbakken. Snij de ganzenlever in schijven van 1,5 cm dik en kruid ze met peper & zout. Warm ...
Mousse van ganzenlever met uienconfituur | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mousse-van-ganzenlever-met-uienconfituur
... Mousse van ganzenlever met uienconfituur - Cutter de ganzenlever met room en de porto tot een mousse. Vul de glaasjes met een laagje uienconfituur, de gehakte hazelnoten en daarop de mousse. Versier met wat porto en een takje kervel. Ingrediënten 2 schijfjes terrine van ...
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/croque-monsieur-met-ganzenlever-truffel-en-kaas
... Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas - Snijd de korstjes van de sneetjes brood. Beleg het kruim met ganzenlever. Overstrooi met Parmezaanse kaas. Rasp de truffel erover. Duw goed aan en leg op de grill. Ingrediënten 4 plakjes ganzenlever 1 kleine truffel 2 ...
Gebakken ganzenlever met crème van rode biet | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-met-creme-van-rode-biet
... or een lijntje rode bietmayonaise op het bord te doen, en vervolgens de gemarineerde groentjes hierop te plaatsen. Werk af met de gebakken ganzenlever, waar je het poeder van peperkoek op strooit en wat frisse groene kruiden. Ingrediënten 4 stukjes ganzenlever van ongeveer 50 gram 1 granaatappel 2 radijsjes 2 el mayonaise 2 gekookte rode bieten baslamicoazijn 1 el suikersiroop 4 schijfjes peperkoek scheutje olijfolie scheutje xeresazijn peper en zeezout ...
http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-ganzenlever-in-een-korstje-van-broodkruim-en-sjalot-met-gekonfijt-witlof/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 280 g lapjes ganzenlever Toevoegen 2 sneden oud witbrood Toevoegen 1 eetlepel gehakte sjalot ...
Gebakken ganzenlever met rode biet, poeder van peperkoek | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-met-rode-biet-poeder-van-peperkoek
... oor een lijntje rode bietmayonaise op het bord te trekken en vervolgens de gemarineerde groentjes hierop te plaatsen. Werk af met gebakken ganzenlever. Strooi daarop het poeder van peperkoek. Eindig met de rode bietolie en broodkrokantjes. Ingrediënten scheutje xeresazijn scheutje olijfolie 1 gekookte rode biet 4 radijzen 4 schijven peperkoek 4 stukken ganzenlever (80gr/stuk) rode bietolie (rode bietpuree met olijfolie) broodkrokantjes Rode bietmayonaise 1 ei 2 eidooiers 6 dl druivenpitolie 1 el mosterd 3 el rode bietpuree (gemixte, gekookte rode biet) scheut balsamicoazijn ...
Rauwe asperges met ganzenlever en crumble van quinoa | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rauwe-asperges-met-ganzenlever-en-crumble-van-quinoa
... Rauwe asperges met ganzenlever en crumble van quinoa - Breng de druivenpitolie, sojasaus en rijstazijn samen aan de kook. Leg er de minichampignons in en laat ze een uurtje trekken. Steek intussen 8 ronde vormpjes uit de ganzenlever. Schil de asperges en trek er slierten ...
Filet pur met ganzenlever | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filet-pur-met-ganzenlever
... Filet pur met ganzenlever - Bak de stukken filet pur bruin langs beide kanten. Haal de filet pur uit de pan en blus de pan met de porto en het water. Voeg de bouillon toe, laat inkoken tot de helft en werk op met de boter. Serveer de filet bovenop een portie ganzenlever ...