Resultaten voor gebakken ananas met rhum geflambeerde en ijs jeroenmeus
Jeroen Meus - Geflambeerde ananas met roomijs van citroenverbena - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/geflambeerde-ananas-met-roomijs-van-citroenverbena
... de ananasschijven in de pan en strooi er wat kristalsuiker over om te karamelliseren.Voeg een scheutje rum toe wanneer de ananas gebakken is en flambeer.Serveer de geflambeerde ananas met een bol vers roomijs en een blaadje verveine. ...
Geflambeerde ananas met chocolade-ijs en sabayon | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/geflambeerde-ananas-met-chocolade-ijs-en-sabayon
... geflambeerde ananas met chocolade-ijs en sabayon - Schil de ananas en snij hem in lange smalle stukken. De harde middenste kern mag je verwijderen. Smelt een klontje boter in een pan en bak de stukken ananas. Bestrooi met Sweet Mix Amaretto. Zet een anti-kleefpan op het ...
Taartje van geflambeerde ananas met whiskey en mascarpone | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/taartje-van-geflambeerde-ananas-met-whiskey-en-mascarpone
... Taartje van geflambeerde ananas met whiskey en mascarpone - Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe bloem, koude boter, bloemsuiker, zout, rietsuiker, amandelpoeder en het ei in de cutter. Mix tot een homogene massa. Het is belangrijk dat het niet te warm wordt. Kneed ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/285/geflambeerde-ananasspiesjes
... geflambeerde ananasspiesjes - Verwen je gasten met dit heerlijke fruithapje ...
Jeroen Meus - Baba au rhum met sinaasroom - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baba-au-rhum-met-sinaasroom
... Baba au rhum met sinaasroom - De baba au rhum is een klassiek Frans gebakje. Het is een kleine droge cake die zich volzuigt met een lichte rumsiroop. Jeroen geeft ze daarbovenop een mild sinaasappelaroma.Eens de baba’s een zachte spons geworden zijn, werkt Jeroen ...
Geflambeerde peer met perenijs - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/geflambeerde-peer-perenijs
... geflambeerde peer met perenijs 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediƫnten 2 eetlepels suiker 2 zakjes vanillesuiker mespuntje kaneel 2 grote peren, geschild en gehalveerd 8 bolletjes ...
Banaan en ananas op de BBQ | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/banaan-en-ananas-op-de-bbq
... Banaan en ananas op de BBQ - Steek de barbecue aan en zet de rooster op de hoogste stand. Wacht tot de kolen wit zien. Geef de bananen 2 insnijdingen in de lengte. Leg de gekerfde bananen op de barbecue. Snij de ananas in schijven van 2 cm. Leg de schijven op de barbecue. ...
Geflambeerde perzik gevuld met geitenkaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/geflambeerde-perzik-gevuld-met-geitenkaas
... geflambeerde perzik gevuld met geitenkaas - Net als je gasten denken dat de barbecue erop zit, tover je een heerlijk dessert van de barbecue. Makkelijk vooraf te bereiden, kost weinig tijd, kortom een winnertje. Neem de perziken, schil ze en snij ze in het midden door ...
Gebakken ananas met rumroom - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/ananas/gebakken-ananas-rumroom
... r in een koekenpan. Laat de boter niet verkleuren. Voeg de suiker toe en laat die lichtbruin verkleuren (karamelliseren). Voeg de gebakken ananasstukken toe en laat ze aan beide zijden 1 minuut meebakken.Verwarm de rum, maar laat hem niet (in)koken. Haal de rum van het vuur en steek met een lange lucifer de alcohol boven de rum aan (flamberen). Voeg als de vlammetjes zijn gedoofd het ananassap toe. Zet de saus op een laag vuur en laat vijf minuten pruttelen. Voeg op het laatst de room toe. Laat de saus nog iets indampen.Verdeel de ananasstukken over vier borden. Verdeel de rumroom over de ananasstukken. Dien direct op. KookboekHet recept 'Gebakken ananas met rumroom' is afkomstig uit het kookboek... Altijd trekHerman den Blijker'Altijd trek' is het eerste bo ...
Beursje van pannenkoeken met rozemarijn en ananas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/beursje-van-pannenkoeken-met-rozemarijn-en-ananas
... Bereiding Vermeng de bloem, vanillesuiker en het zout. Giet er straalsgewijs de melk bij en voeg de eieren toe. Hak de rozemarijn fijn en voeg bij het deeg. Laat even rusten. Snij de ananas in kleine stukjes. Bak ze in een pan met vetstof en bestrooi met de bruine suiker. ...