Resultaten voor gebakken ajuin ringen
Recept voor zoetzure kerstomaatjes met ajuin | njam!
http://www.njam.tv/recepten/zoetzure-kerstomaatjes-met-ajuin
... (recept uit aflevering 3) bereiden: Snijd de tomaten in vier en snipper de ajuin fijn. Meng de honing met de rode wijnazijn en het water en schep de tomaten en ajuin erdoor. Lekker met: gelakt buikspek en zomersla. Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar bij Ingrediënten ...
Inktvisringen met tartaarsaus van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/inktvisringen-met-tartaarsaus-van-sofie-dumont
... Bereiding Kuis de inktvis. Snij het hoofd en de tentakels van het dier. Haal het kraakbeen uit de inktvis. Verwijder ook het vlies. Tip: De tentakels kan je opbakken met wat look of frituren. Spoel de inktvis in veel water tot het proper is. Snij in ringen van ...
Jeroen Meus - Gemarineerde misokip met Japanse omelet en gebakken shiitake - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gemarineerde-misokip-met-japanse-omelet-en-gebakken-shiitake
... Gemarineerde misokip met Japanse omelet en gebakken shiitake - Dit gerecht met gemarineerde kip en gebakken champignons is het bewijs dat het ook heel snel kan gaan bij Dagelijkse kost. Er zit bovendien een leuke twist in dankzij het Japans omeletje. Het vergt een beetje ...
Inktvisringen met tartaarsaus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/inktvisringen-met-tartaarsaus
... Inktvisringen met tartaarsaus - Kuis de inktvis. Snij het hoofd en de tentakels van het dier. Haal het kraakbeen uit de inktvis. Verwijder ook het vlies. Tip: De tentakels kan je opbakken met wat look of frituren. Spoel de inktvis in veel water tot het proper ...
Jeroen Meus - Lasagne met ham, champignons, boerenkool en drie kazen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lasagne-met-ham-champignons-boerenkool-en-drie-kazen
... ruid met peper en zout. Pel de look, snipper hem fijn en voeg toe. Laat zoveel mogelijk vocht van de champignons verdampen.Hou de gebakken champignons even apart in een kom en laat een nieuw klontje boter smelten in de pan. Pel de ajuin, snijd ze in halve ringen en stoof ze aan in de boter. Breng de ajuin op smaak met de kruiden. Schep de gebakken ajuin ook in een kom en zet apart. Laat weer een klontje boter smelten in de pan.Haal de boerenkool uit het water en laat hem goed uitlekken in een zeef. Duw het meeste water eruit en hak de kool grof. Stoof de kool kort aan in de boter en kruid hem met peper, zout en nootmuskaat.Laat in een pot de boter smelten en voeg de bloem toe. Meng beide tot een stevige roux en laat even drogen tot je een koekjesgeur ruikt. Giet er al roerend de melk erbij. Blijf roeren tot de sa ...
http://saskookt.blogspot.be/2012/01/ajuintaart.html
... ten inkoken tot je een donkerbruine stroop bekomt. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg in het midden de gebakken ajuin, maar blijf 1 cm van de uiteinden. Verdeel op de ajuinen de olijven en de ansjovis. Bestrijk de uiteinden van het bladerdeeg met de eierdooier. Zet de plaat in de oven en bak de taart 15 minuten. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: brood en hartig gebak, tapas en hapjes, vis/schaal- en schelpdieren ...
Velouté van paddenstoelen, rookworst en gebakken bloemkool | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/veloute-van-paddenstoelen-rookworst-en-gebakken-bloemkool
... Velouté van paddenstoelen, rookworst en gebakken bloemkool - Snij een ajuin fijn. Schil en snij een aardappel in stukken. Stoof de ajuin aan in boter. Pel en hak twee tenen look fijn. Borstel de paddenstoelen proper. Verwijder het voetje. Snij in stukken. Stoof de ...
http://saskookt.blogspot.be/2012_01_01_archive.html
... ten inkoken tot je een donkerbruine stroop bekomt. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg in het midden de gebakken ajuin, maar blijf 1 cm van de uiteinden. Verdeel op de ajuinen de olijven en de ansjovis. Bestrijk de uiteinden van het bladerdeeg met de eierdooier. Zet de plaat in de oven en bak de taart 15 minuten. Geen opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: brood en hartig gebak, tapas en hapjes, ...
Gemarineerd rundsvlees, Chinese spinazie en gebakken rijst | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gemarineerd-rundsvlees-chinese-spinazie-en-gebakken-rijst
... Gemarineerd rundsvlees, Chinese spinazie en gebakken rijst - Bewerk het vlees langs beide kanten met een achterkant van het mes. Zo maak je het malser. Snij het in lapjes en schik op een ovenschaal. Schil en snij gember fijn. Pers een teentje look. Rasp een halve kiwi ...
Hete bliksem met appelen en peren | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/hete-bliksem-met-appelen-en-peren
... Hete bliksem met appelen en peren - Snij de uien in ringen. Schil de aardappelen, de peren en appelen. Verwijder het klokhuis en snij alles in even grote stukken. Smelt de boter in een grote stevige kookpot. Bak er het spek in bruin. Doe er de ajuin bij en bak tot de ajuin ...