Resultaten voor garnalenmelk maken zonder koppen
Recept voor garnaalkroketten - de klassieker | njam!
http://www.njam.tv/recepten/garnaalkroketten-de-klassieker
... TIP: Maak de vulling 12 uur op voorhand. Zo kan ze voldoende lang opstijven in de koelkast. maak de garnalenmelk: Pel de garnalen voor de vulling en houd 200 g garnaalkoppen aan de kant. Zet een pan op het vuur, meng alle ingrediënten en laat 20 minuten sudderen. Passeer ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/garnalenbisque
... Garnalenbisque - Met verse garnalen uit onze Noordzee maak je de lekkerste garnalenbisque, een fluweelzacht soepje dat iedereen zal smaken. - Pel de garnalen schalen en koppen bewaren. Verhit boter in een pan voeg koppen en schalen toe. Bak 5 min. Stamp de koppen en ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cous-cous
... Cous cous - Breng het water samen met een scheut olijfolie aan de kook. Als het kookt, voeg de couscous toe, roer er even door en zet er het deksel op. Laat 2 à 3 minuten zwellen en schraap dan los met een vork en voeg een klein beetje olijfolie toe. Serveer warm met groenten ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/visbouillon
... Visbouillon - Wil je visbouillon maken, koop vis en groenten dan liefst zo vers mogelijk. Je kan graten en koppen kopen bij de visboer, maar hele vissen zijn nog net iets beter. De gefileerde stukken kan je later in de soep gebruiken. - Maak de vissen schoon. Verwijder ...
Gebakken zwaardvis | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zwaardvis
... Gebakken zwaardvis - Snij de pijpajuin en het loof van de venkel fijn. Vermeng met het sap van één limoen. Hak enkele olijven fijn en voeg deze samen met 3 eetlepels en wat droge witte wijn toe aan de kruiden. Zorg ervoor dat ze net onder staan. Snij de zwaardvis in grove ...
Jeroen Meus - Vislasagne met prei - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vislasagne-met-prei
... e 5 à 10 minuten aan in de pan. Kruid met peper en zout. Giet de gare champignons door een zeef en vang het vocht op in de garnalenmelk. Hou de champignons even apart.Snijd de zalm in dunne plakjes en kruid met peper en zout.Smelt de boter in een andere pot en strooi er de bloem bij. Meng tot een roux. Giet de garnalenmelk door een zeefje bij de roux en breng de saus al roerend aan de kook. Voeg een scheutje room en de kaas toe. Breng de saus op smaak met wat citroensap, peper en zout. Meng de champignons onder de kaassaus.Bouw de lasagne op door te starten met een laagje kaassaus, gevolgd door de prei en wat plakjes zalm. Bedek met enkele vellen pasta en herhaal tot de ovenschaal helemaal vol is. Eindig met een laagje kaassaus en werk af met extra gemalen kaas.Schuif de lasagne 25 minuten in de oven op 200°C en serveer. ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/186/bisque-van-langoustines-1
... Bisque van langoustines - Geniet van dit smaakvolle soepje, een ideaal hapje voor een feestelijke maaltijd. - Kook de langoustines. Snipper de ui fijn. Schil de wortel en snij hem in blokjes. Snij de selder in boogjes. Pel de tomaat, ontpit hem en snij hem in stukken. Pel ...
Bouillon van langoustinekoppen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bouillon-van-langoustinekoppen
... Bouillon van langoustinekoppen - Bouillon van langoustinekoppen - Pel de langoustines en laat de koppen 1 nacht drogen. Hierdoor wordt de smaak veel intenser. Doe de koppen in een pot water totdat ze net onderstaan. Van zodra het water kookt haal je de pot van het vuur en ...
Gevulde ajuin | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-ajuin
... Gevulde ajuin - Kook de rijst gaar. Stoom of kook de uien gaar, snijd de hoedjes eraf en hol ze uit. Snijd het binnenste van de uien in blokjes en stoof dit aan met de gehakte look en de versneden selder. Voeg er de gekruide tofureepjes, de currykruiden en de rijst aan toe. ...
Komkommersoep met kokos en kipballetjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/komkommersoep-met-kokos-en-kipballetjes
... Komkommersoep met kokos en kipballetjes - Stoof de komkommers aan met uien, selder, tijm en laurier. Bevochtig met kippenbouillon en kokosmelk. Laat alles doorkoken en mix dan de soep. Zeef de soep en laat hem op een zacht vuurtje nog 1/3 inkoken. Kruid met peper en zout. ...