Resultaten voor ganache voor op bokkenpootjes
Biscuit met bokkenpootjesvulling | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/biscuit-met-bokkenpootjesvulling
... ts hier de laatste laag van de biscuit op.TIP: voor een mooie, platte bovenkant kan je de biscuit ondersteboven leggen. voor de ganache: Breek de zwarte chocolade in kleine stukjes en doe deze samen met de room in een kom. Plaats de kom 1 minuut in de microgolf. Haal het mengsel uit de microgolfoven en meng goed door elkaar tot je een glad mengsel hebt. Als de chocolade nog niet volledig gesmolten is kan je de kom terug even in de microgolfoven zetten.TIP: maak de ganache pas als de biscuit gevuld is. ganache wordt terug hard als je het te lang laat staan. Smeer met een spatel de bovenkant en de zijkanten van de biscuit in met de ganache. Zet ze de biscuit nu even in de frigo zodat de ganache hard kan worden. Haal de biscuit uit de koelkast en smeer er opnieuw een dun laagje ganache over. Dit zal ervoor zorgen dat de rolfondant beter blijft kleven. Plaats de rolfondant voorzichtig over de biscuit. Zorg ervoor dat hij mooi aansluit. Versier de biscuit naar eig ...
Millefeuille van macarons | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/millefeuille-van-macarons
... Millefeuille van macarons - Maak de witte ganache 1 dag op voorhand. Hak de chocolade in stukjes. Smelt de witte chocolade en 30 g room in twee keer in de microgolfoven. Roer telkens goed om. Laat afkoelen tot op kamertemperatuur. Voeg de rest van de room toe en roer ...
Bokkenpootjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bokkenpootjes
... bokkenpootjes - Klop het eiwit met de helft van de suiker op. Nadat je een beetje schuim hebt gekregen, de andere helft van de suiker erbij doen en verder opkloppen. Voeg de broyage en de bloem erbij en meng eronder. Vul de spuitzak met dit mengsel en spuit op een ovenplaat ...
Jeroen Meus - Ganache - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ganache
... ganache - Jeroen toont hoe je snel en makkelijk ganache maakt. ganache is een zachte chocolade botercrème. De lopende crème kan je ook gebruiken als topping voor taarten of cakes. Als je het laat optsijven in de koelkast, kan je het gebruiken als vulling voor choco ...
Chocoladecake met ganache en hazelnoten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/chocoladecake-met-ganache-en-hazelnoten
... Chocoladecake met ganache en hazelnoten - Klop de 10 eierdooiers en 140 gr suiker samen op. Zeef de bloem, cacaopoeder en aardappelzetmeel. Smelt de boter en meng hieronder de gebroken, geroosterde hazelnoten. Klop 200 gr eiwit op samen met 160 gr suiker. Meng ¾ van ...
Jeroen Meus - Parfait van koffie, ganache van chocolade en orangettes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/parfait-van-koffie-ganache-van-chocolade-en-orangettes
... Parfait van koffie, ganache van chocolade en orangettes - Het perfecte valentijnscadeau: een parfait met koffiesmaak, afgewerkt met een chocoladeganache en orangettes. Je maakt het klaar voor je partner om hem of haar te verrassen! - De parfait Week de gelatine in koud ...
Gembercake met gekonfijt fruit, overgoten met chocolade ganache | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gembercake-met-gekonfijt-fruit-overgoten-met-chocolade-ganache
... Gembercake met gekonfijt fruit, overgoten met chocolade ganache - Week de rozijnen in rum. Verwarm de oven voor op 175°C. Doe de boter, suiker en de vanillesuiker in de keukenrobot. Doe daar ook nog het merg van één vanillestokje bij. Laat kloppen tot het mengsel mooi ...
Eclair met ganache | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/eclair-met-ganache
... Eclair met ganache - Deeg: Zet een kookpot met het water en de boter op een vuur. Wanneer het kookt doe je de bloem erbij. Roer dit goed door gedurende 5 minuten en zet de pot van het vuur om af te koelen. Voeg al roerend en één per één de eieren toe. Doe het deeg ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kinderpralines
... Kinderpralines - Maak eerst de ganache. Breek de chocolade in stukjes en leg ze in een kom. Kook de room op met wat kaneel. Giet over de chocolade. Roer tot de chocolade gesmolten is. Voeg de boter in stukjes toe. Roer alles stevig door. Bekleed een bakje met v ...
Wortelcake met ganache van witte chocolade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/wortelcake-met-ganache-van-witte-chocolade
... Wortelcake met ganache van witte chocolade - Meng de zachte boter met de suiker en voeg dan een voor een de eieren toe. Schil 1 wortel en snijd hem in brunoise. Schil de andere 2 wortels en snij ze in grove stukken, kook ze in water met een snuifje zout, 10 g suiker ...