Resultaten voor gambas in spaanse saus

Recepten - Gambas diabolique

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gambas_diabolique_1

... Bereidingswijze Olijfolie in de pan, gambas laten bakken tot ze goed roze zijn, flamberen met cognac en whisky, dan room bij doen en dan de ketchup en de look, daarna peper en zout en cayenne of wat pili pili. Zeker niet te lang laten bakken anders heel taaie gambas, ...

Gamba's à la plancha | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/gambas-la-plancha

... lat van je mes. Als er een steeltje inzit, haal je dat eruit. Het is niet verteerbaar en zorgt voor die typische lookgeur. Leg de gambas in een grote kom en laat ze 1 uur marineren met de kruiden, knoflook, basilicum en olijfolie. Hoe langer je marineert hoe beter de smaak van de kruiden in de gamba’s zal trekken. Verwarm de « plancha » met een beetje Fama. De kookplaat moet eerst heel heet zijn zodat je onmiddellijk kan b ...

Spaanse gehaktballetjes in pikante saus...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2014/08/spaanse-gehaktballetjes-albondigas-in.html

... spaanse gehaktballetjes in pikante saus...Nodig:500 gram gehakt (half om half)1 el broodkruim of paneermeel1 ei1 klein blikje tomatenpureehalf bosje koriander1 tl komijnzaad2 teentjes knoflookpeper en zout Voor de saus:700 gr gepureerde tomaten (tomato fritto)6 ...

Bamislaatje met gemarineerde gambas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/bamislaatje-met-gemarineerde-gambas

... Bamislaatje met gemarineerde gambas - Maak in de blender een marinade van citroengras, look, gembersiroop, olijfolie, koriander en limoen. Goed mixen, passeren. Pel de gamba’s, verwijder het darmkanaal en marineer ze in de marinade. Gril de paprika's zwart, laat even ...

Courgette salade met citroendressing en Spaanse peper - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/courgette-salade/courgette-salade-citroendressing-spaanse-peper

... Courgette salade met citroendressing en spaanse peper 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 10 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten sap van 1 citroen ½ kop virgine olijfolie 1 kleine verse spaanse peper, ...

Spaanse Romesco Saus recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/spaanse-romesco-saus/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten215 gram Gegrilde Paprika 400 gram Gepelde Tomaten 140 gram Amandelen 5 gram Peterselie 1 snufje Zout 2 teentje Knoflook  1/2 stuk Citroen  1/2 theelepel Chili Vlokken  Dit recept is geschreven ...

Nem van kip met pikante saus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/nem-van-kip-met-pikante-saus

... Nem van kip met pikante saus - Verwarm het frietvet voor tot 180°C. Laat de Chinese paddenstoelen en het engelenhaar op voorhand weken in water. Snij de wortelen julienne. Hak de kipfilets, de Chinese paddenstoelen en het engelenhaar fijn. Voeg eenzelfde hoeveelheid ...

Recept Tagliatelle met gerookte kip en courgette - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/tagliatelle/tagliatelle-gerookte-kip-courgette

... Tagliatelle met gerookte kip en courgette 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 12 waarderingen HoofdgerechtGevogelteItaliaans bevat per portie780 kcal 40 g eiwit 33 g vet 87 g koolhydraten Ingrediënten 400 g tagliatelle 3 eetlepels ...

Recept voor Chutney met koriander | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/chutney-met-koriander/

... Menugang: Bijgerecht Bereidingstijd: 15 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 tuiltje koriander Toevoegen 2 lookteentjes Toevoegen 2 middelgrote tomaten Toevoegen 1 spaanse ...

Eieren uit de oven met sofrito - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/meer-ei/eieren-oven-sofrito

... Eieren uit de oven met sofrito 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen BijgerechtVleesSpaans Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 middelgrote ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 100 g chorizo, in blokjes ...