Resultaten voor gaartijd jonge duifjes

Duif Clamart | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/duif-clamart

... Duif Clamart - Verwarm de oven voor op 190°C. Kuis de duifjes. Snij de dikke pluimpjes eraf en brand de zachte donsjes weg met een bunsenbrander, of doe het boven het vuur. Het is niet erg als het vel al een beetje verkleurt. Kruid de duifjes: zet ze rechtop (bijvoorbeeld ...

Sappig gebakken duifje met een taartje van aardpeer, morieljes en natuursaus - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/sappig-gebakken-duifje-met-een-taartje-van-aardpeer-morieljes-en-natuursaus

... Sappig gebakken duifje met een taartje van aardpeer, morieljes en natuursaus By: Tony Robyns Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 60 - 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: bruine fond : 1 l eiwit laurierblaadjes : enkele tijm : takje wortel : 1 sjalotten : ...

Gebakken duif met spruitjes-sla | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/gebakken-duif-met-spruitjes-sla

... Gebakken duif met spruitjes-sla - Neem de sjalot, snij deze in groffe stukken en zet aan in klein beetje boter. Voeg de tijm, rozemarijn, laurierblad en chilipeper toe en laat even meebakken. Gebruik bruine kippenfond om te blussen en te laten inkoken. Neem de duifjes ...

Duifje met porto, schorseneren in bechamelsaus en kroketjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/duifje-met-porto-schorseneren-in-bechamelsaus-en-kroketjes

... Duifje met porto, schorseneren in bechamelsaus en kroketjes - Brand de resterende pluimpjes van de duif af met een bunsenbrander. Pel en snij de ajuin fijn.  Pel ook de look en plet. Hou opzij. Kruid de duifjes langs de binnen- en buitenkant met peper en zout. Kleur aan ...

Gebakken duif met erwtencrème, gebakken sla, krieltjes en Madeirasaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-duif-met-erwtencreme-gebakken-sla-krieltjes-en-madeirasaus

... Gebakken duif met erwtencrème, gebakken sla, krieltjes en Madeirasaus - Voor Filip Peeters is een duifje altijd goed. Sofie legt uit hoe je dit perfect bakt. Ze maakt het extra feestelijk met erwtenpuree, gebakken sla en krieltjes. Bovendien geeft ze je het recept van ...

Recept voor Gebraden duifje met peultjes en erwtenschuim | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebraden-duifje-met-peultjes-en-erwtenschuim/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 60 min Moeilijkheid: Hoge moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 à 4 duifjes Toevoegen 1 handvol gare doperwten Toevoegen 100 g peultjes Toevoegen ...

Jonge sla met scampibrochette op de grill | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jonge-sla-met-scampibrochette-op-de-grill

... jonge sla met scampibrochette op de grill - Steek de scampi's op een stokje, smeer ze in met olie en gril ze kort. Snij de appel in fijne schijfjes, smeer in met olie en leg op de grill. Maak een vinaigrette van het ei, de mosterd, azijn, olie en water en kruid met curry, ...

Recepten - Italiaanse aardappel in de microgolfoven

http://www.lekkervanbijons.be/recept/italiaanse-aardappel-in-de-microgolfoven

... Bereidingswijze Was de aardappelen en gaar ze in de microgolfoven. De gaartijd hangt af van de grootte van de aardappelen en van de kracht van de microgolfoven. Draai de aardappelen in de helft van de gaartijd om. Ontpit en hak de olijven fijn. Pel de tomaten en snijd ...

Gebakken duifje met toastje van kippenlevers | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gebakken-duifje-met-toastje-van-kippenlevers

... Gebakken duifje met toastje van kippenlevers - De duifjes kruiden met peper en zout en aankleuren in een pan met olijfolie en een klontje boter. Vervolgens voor 10 minuten in een oven schuiven van 200°C. Als de duif gaar is deze even laten rusten. Puree van erwtjes met ...

Jonge sla met kruidenkaas en barbecuespek | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jonge-sla-met-kruidenkaas-en-barbecuespek

... jonge sla met kruidenkaas en barbecuespek - Bak de pijnboompitjes goudbruin in een antikleefpan. Mix 1 eetlepel lookkruiden met de zachte kaas. Leg het spek voor je en rol de kaas erin. Doe de sla in een kom, meng er (met de hand) wat van de vinaigrette onder, leg de rolletjes ...