Resultaten voor frosties

Chocolademousse met gebakken abrikoos, mascarpone en krokante amandel | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocolademousse-met-gebakken-abrikoos-mascarpone-en-krokante-amandel

... kook. Wanneer de suiker gesmolten is, meet je 75ml af. Verwarm de oven voor op 125 graden Celsius.  Begin met de krokante amandelfrosties. Meng de amandelschilfers met de suiker en het eiwit.  Giet uit op een bakplaat, bak af in de voorverwarmde oven 125 graden Celsius tot ze mooi krokant zijn. Roer af en toe zodat alle schilfers krokant worden. Smelt de chocolade au bain marie.  Laat suikersiroop opkoken. Giet over de eidooiers. Klop wit. Klop de mascarpone met het cacaopoeder los. Meng het onder het chocolademengsel. Meng de eidooiers in twee keer onder de chocolade Klop de room half op. Meng met de chodolade onder elkaar met een spatel. Giet de chocoladem ...