Resultaten voor frituren van gernalenkoppen

Ijs frituren | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ijs-frituren

... Ijs frituren - Neem je vanille-ijs en schep bolletjes op een bordje. Zet het bord terug in de diepvries zodat de bolletjes afzonderlijk goed hard worden. Verbrijzel de beschuiten en de speculoos en meng samen. Klop een ei samen met het beetje water los. Neem de bolletjes ...

Witlofbeignets recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7498/witlofbeignets

... Witlofbeignets - - - 3 struikjes witlof, 100 g bloem, 1 ei (M), 0 zout, 0 peper, 0 olie om te friture ...

Gegrilde Berloumi met romige sla van witloof

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gegrilde-berloumi-met-romige-sla-van-witloof

... Gegrilde Berloumi met romige sla van witloof - Berloumi is Belgische grillkaas die je ook perfect kan frituren. De ‘frietjes’ serveer je met een romig slaatje van witloof. Heerlijk als winterse salade. Tip: met een anti-kleefpan krijg je berloumi het perfecte ...

Yakitori van gefrituurde tofu met twee soorten sesamzaad - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/tofu/yakitori-gefrituurde-tofu-twee-soorten-sesamzaad

... steentjes van 1 cm 1 theelepel bloem 1 ei, losgeklopt 50 g donkere sesamzaadjes 50 g lichte sesamzaadjes plantaardige olie, om te frituren Bereiden Doop elk blokje tofu in de bloem en daarna in het losgeklopte ei.Meng op een bord de donkere en de lichte sesamzaadjes door elkaar. Doop de blokjes tofu in de sesamzaadjes en bedek ze er helemaal mee.Verhit de olie vervolgens in een sauspan; leg de blokjes tofu erin als de olie heet is en laat ze 5 à 7 minuten frituren.Haal ze uit de olie en bestrooi ...

Inktvis met chilipeper - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/inktvis-chilipeper

... 0 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen HapjeVisSpaans Ingrediënten 1 kg inktvis (de lichamen) plantaardige olie, om in te frituren 2 verse rode chilipepers, in dunne ringen 1 kop verse koriander 50 g bloem 2 verse rode chilipepers, fijngesneden Bereiden Halveer de inktvislichamen in de lengte. Kerf in de binnenkant een ruitpatroo ...

Pittige gefrituurde gehaktballetjes met duivels lekkere dipsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pittige-gefrituurde-gehaktballetjes-met-duivels-lekkere-dipsaus

... Pittige gefrituurde gehaktballetjes met duivels lekkere dipsaus - Gehaktballetjes zijn de ideale tv-snack. Wij frituren ze. Heb je geen friteuse, dan kan je ze ook frituren in een kookpot met gewone olie. Hou je het liever gezonder, bak ze dan zonder te paneren in de pan ...

Caesar salad - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/caesar-salad/

... van sla, croutons, de signature dressing en vaak eieren en kip. Ik maakte hem iets gezonder dan je vaak ziet door de kip niet te frituren, maar te grillen. Ook maakte ik de coutons heel gemakkelijk in de oven. Op deze manier worden ze ook heerlijk knapperig en hoef je ze niet te frituren of bakken. Voor mij is de Caesar salade een heerlijke zomer salade die doet denken aan vakantie. Wat is jouw ultieme zomer salade? Instructies Verwarm de oven voor op 250 C. Kruid de kip in met paprikapoeder, oregano, peper, ...

Recepten - Tapa met hondshaai

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Tapa_met_hondshaai

... i de stukjes in de bloem. Giet de olijfolie in een wok en laat heet worden. Leg de vis in de dampende olie en laat 3 à 4 minuten frituren tot de haai langs alle kanten een mooie bruine kleur heeft en serveer. ...

Champignonkroketten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/champignonkroketten

... Champignonkroketten - Gebruik puree van echte aardappelen. Snijd champignons en spekblokjes in gelijkmatige stukken en bak ze aan in een beetje vetstof. Voeg de champignons en spekjes bij de puree. Laat de puree afkoelen. Draai balletjes en paneer de kroketjes: eerst in ...

Tjaptjoi van Nam Kee - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bereidingswijze/wok/tjaptjoi-nam-kee

... e champignons 2 winterwortels, geschrapt en in plakken 2 rode paprika's, in repen 400 g peultjes, schoongemaakt 200 ml olie om te frituren 2 blokken tahoe (ca. 800 g), in plakken van 1 cm dik 1 ui, gesnipperd 4 cm verse gemberwortel, geschild en in dunne plakjes 400 g taugé 1 eetlepel sesamolie 4 eetlepels oestersaus mespunt gemalen witte peper 1 eetlepel aardappelzetmeel Bereiden Week de champignons 20-30 minuten in heet water. G ...