Resultaten voor frittata jeroen meus mozarella dageijkse kost

Sas Kookt!: Frittata met mortadella en mozarella

http://saskookt.blogspot.be/2011/06/frittata-met-mortadella-en-mozarella.html

... frittata met mortadella en mozarella Hebben jullie ook altijd zo'n last met frittata's? Meer bepaald met het omdraaien van deze heerlijkheden. Met een spatel zeggen ze, of een bord op de pan leggen, pan omdraaien en dan de frittata van het bord terug in de pan laten glijden. ...

Jeroen Meus - Frittata met gegrilde asperges en paprika - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/frittata-met-gegrilde-asperges-en-paprika

... en kom en kruid met peper, zout en een snuif oregano.Giet de eieren vervolgens over de gegrilde groenten.Rasp de manchego over de frittata en bak 45 minuten in de oven.Spoel de rucola, laat hem even uitlekken en doe hem in een kom. Giet er een scheutje olijfolie en balsamico over en kruid de sla met peper en zout.Haal de frittata uit de oven en snijd hem voorzichtig in stukken. Serveer op een bord met de rucola salade. ...

Jeroen Meus - Salade van gerookte zalm en frittata met mozzarella en tomaat - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-van-gerookte-zalm-en-frittata-met-mozzarella-en-tomaat

... Salade van gerookte zalm en frittata met mozzarella en tomaat - Een Italiaanse frittata met aardappelen, mozzarella en tomaat; tzatziki van komkommer en gerookte zalm; meloen met ham en een verse pistolet met rundergehakt en pickles. De perfecte brunch voor op vakantie. ...

Jeroen Meus - Frittata van zoete aardappel en dooierzwammen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/frittata-van-zoete-aardappel-en-dooierzwammen

... frittata van zoete aardappel en dooierzwammen - Een frittata is traditioneel een dikke omelet waarin alle restjes van de voorbije dagen verwerkt worden. Het komt uit Italië en is eigenlijk arme-mensen- eten. Maar met dooierzwammen (girolles), broccoli en zoete aardappel ...

Jeroen Meus - Frittata met aardappel en boerenkool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/frittata-met-aardappel-en-boerenkool

... een heerlijk voedzame salade van boerenkool, cranberries en geroosterde cashewnoten. Simpel, snel én volledig vegetarisch! - De frittata met boerenkool en aardappelen Kook de aardappelen gaar in gezouten water.Spoel de boerenkool grondig. Kook de helft gaar in een pot met water. Hou de andere helft apart voor de salade.Pel de rode ui en snijd hem in grote stukken. Pel en plet de look. Snijd de chilipeper fijn.Smelt een klont boter in een grote pan en stoof de ui, look en chili aan.Snijd de aardappelen in stukken en leg ze in de pan. Voeg eventueel wat ex ...

Jeroen Meus - Frittata met bloemkool, spinazie en feta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/frittata-met-bloemkool-spinazie-en-feta

... frittata met bloemkool, spinazie en feta - Een frittata kan je omschrijven als de Italiaanse versie van de Spaanse tortilla. Je kent ze vast wel van op vakantie: die beroemde dikke omelet met stukken aardappel. jeroen maakt er een volwaardig en vegetarisch gerecht van ...

Frittata met kip, prei en stilton | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/frittata-met-kip-prei-en-stilton

... frittata met kip, prei en stilton - Stoof boter aan en doe er de blokjes kip in, voeg prei en ui toe en stoof goed aan. Doe de eieren in een kom, voeg het sap van de citroen toe, kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Doe er de room bij. Doe de eieren bij de prei met ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en veelzijdige ...

Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert

... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. jeroen maakt er een zalige Dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten ...

Jeroen Meus - Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-gebakken-champignons-en-aardappelen

... Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Echte dagelijkse kost: blinde vinken met gekookte aardappelen en heerlijke smaakvolle champignons. Simpeler en lekkerder dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet de a ...