Resultaten voor frambozenconfituur met munt

Hertensteak met mango, vijgen en frambozenconfituur | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hertensteak-met-mango-vijgen-en-frambozenconfituur

... Hertensteak met mango, vijgen en frambozenconfituur - Snijd de mango en vijgen in blokjes en stoof ze aan in een beetje Alpro soya Bakken en Braden. Hak de rozemarijn fijn en voeg dit eraan toe. Voeg de frambozenconfituur en frambozenazijn eraan toe. Bak het vlees 3 minuten aan ...

Vijgentaartje met tijmsorbet | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgentaartje-met-tijmsorbet

... Vijgentaartje met tijmsorbet - Besmeer het velletje deeg met frambozenconfituur. Beleg met schijfjes vijg. Leg er een klontje boter op. Bak gedurende 10 minuten op 180 graden. Kook de witte wijn op met suikersiroop en tijm. Laat 20 minuten trekken en afkoelen. Draai de sorbet in ...

Langoustines met aardpeer | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/langoustines-met-aardpeer

... akboter tot ze gaar zijn. Schraap de vanille uit de stok en voeg het eraan toe. Blus met 2 eetlepels frambozenazijn en voeg er de frambozenconfituur en de fijngehakte peterselie aan toe. Bak of gril de langoustines. Blus alles met azijn en olijfolie en een beetje confituur. Serveer de aardpeer met de langoustines, de saus en de gefrituurde peterselie. Ingrediënte ...

Scampi in yoghurtsausje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-in-yoghurtsausje

... Scampi in yoghurtsausje - Snijd de kool zeer fijn en stoof ze heel krokant aan. Kook de frambozenazijn, het water, de frambozenconfituur, de PH Visbouillon en het vanillestokje samen met de sjalot tot de helft in. Haal alles door een zeef. Werk op met de yoghurt. Bak of gril de ...

Scampibrochette met yoghurtsausje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampibrochette-met-yoghurtsausje

... - Kruid de scampis met PH peperkruiden en zout. Spies ze op een brochette en smeer ze in met een beetje olijfolie. Meng een lepel frambozenconfituur met de frambozenazijn, olijfolie en yoghurt. Kruid bij met PH peperkruiden en zout en gehakte sjalot. Snij de vanillestok open en voeg bij de vinaigrette. Snij de ...

Sachertaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/sachertaart

... ongeveer lichaamstemperatuur hebben. Laat zowel de taart als de ganache afkoelen. Werk af: Snijd de taart in twee en smeer in met frambozenconfituur. Leg daarop een laagje marsepein. Doe de taart toe. Terug een laagje frambozenconfituur en marsepein. Daarboven een laagje crème au beurre. Werk af met ganache. Ingrediënten 300 ml room 75 gr gesmolten boter 5 eieren 100 ml glucose 10 gr cacao 40 gr maïszetmeel 250 gr chocolade 100 gr boter 100 gr suiker 40 gr bloem 30 gr gehakte hazelnoten 30 gr chocoladeschilfers 75 gr suiker 200 gr uitgerolde marsepein frambozenconfituur crème au beurre ...

Papje van havermout met peren en chocolade | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/papje-van-havermout-met-peren-en-chocolade

... e erbij. Giet in een diep bordje en laat gedurende 10 minuten opstijven in de koelkast. Meng 3 dl sojamelk met de havervlokken en frambozenconfituur. Laat lichtjes warm worden tot het geheel gebonden is. Giet over de chocolade.Laat de gelatine weken in koud water en snij de peren in brunoise. Schik de blokjes van peer over het havermengsel en zet ze in de koelkast. Maak de rest van de sojamelk lauw en d ...

Kruidensalade met yofuvinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kruidensalade-met-yofuvinaigrette

... de fijngesneden lente-uitjes en de peperoni en schik de blokjes om de sla heen. Ingrediënten 2 dl olijfolie 6 el water 1 ei 1 el frambozenconfituur borage rozenblaadjes viooltjes preischeuten koriander munt platte peterselie dragon 2 dl Yofu dille kervel 2 bussels raketsla 2 handjesvol slascheuten 20 tofublokjes 2 lente-ui 1 peperoni 8 el olijfolie 4 el frambozenazijn ...

Wilde eend met peer en vijgen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wilde-eend-met-peer-en-vijgen

... Fileer de borstjes van de karkas. Snijd de peren en de vijgen in brunoise. Stoof ze aan in boter en voeg er de frambozenazijn en frambozenconfituur bij. Strooi er fijngehakte tijm over. Serveer de borstjes met de peer-en-vijgmengeling samen met de billetjes. Versier met rozemarijn. Ingrediënten 2 wilde eenden eenden- of ganzenvet grof zout peperbollen rozemarijn look tijm laurier korianderbollen boter 2 Conference peren 4 vijgen 2 el frambozenazijn 2 el frambozenconfituur ...

Citroensiroop met munt | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/citroensiroop-met-munt

... Citroensiroop met munt - Doe het citroensap met de suiker in een pot met een zware bodem en laat ongeveer 10 minuten inkoken tot een siroop. Roer af en toe om. Neem van het vuur. Snipper de munt fijn. Voeg de munt en de geraspte citroenschil toe en laat afkoelen. Zeef de siroop ...