Resultaten voor fondue dagelijkse kost

Fondue van rundercarpaccio

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fondue-van-rundercarpaccio

... savooi schoon en snijd ze in hapklare stukken. Maak ook de krielaardappelen schoon zonder ze te schillen.Breng de bouillon in de fonduepan aan de kook en giet vervolgens de inhoud in het fonduestel.Heerlijk bij een fondue van rundercarpaccio is een kant-en-klare zoetzure chilisaus. Je kan ook voor een zelfgemaakt currysausje gaan door een potje yoghurt 1 el mayonaisse een halve tl curry e ...

Fondue bourguignonne

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fondue-bourguignonne

... fondue bourguignonne - Voor deze fondue bourguignonne krijgen jouw gasten de keuze uit zelfgemaakte cocktailsaus, groene kruidensaus en knoflooksaus. Deze sausjes zijn perfect om vlees en groentjes in te dippen. - Maak eerst de sausjes.Meng de ingrediënten en bewaar ...

Chinese fondue

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chinese-fondue

... Chinese fondue - Chinese fondue - Was de prei en de shiitake en snijd ze in stukken. Was de spinazie en zwier droog.Snijd het vlees in dunne plakjes.Schik al deze ingrediënten samen met de lente-uitjes op een schaal.Breng de bouillon aan de kook eventueel ...

Fondue Bourguignonne - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/fondue/fondue-bourguignonne

... in blokjes 200 g entrecote, in blokjes ½ theelepel rozemarijn 1 eetlepel citroensap 1 liter arachide- of zonnebloemolie om te fonduen Voorbereiden Meng de wijn met het sinaasappelsap, de azijn, knoflook en tijm en leg de ossenhaas in de marinade. Laat de smaken ca. 1 uur afgedekt in de koelkast intrekken. Neem het vlees uit de marinade en laat uitlekken. Bereiden Meng de rozemarijn en het citroensap door de entrecote. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verhit de olie in een fonduepan tot 170 °C. Steek de stukjes vlees aan een fonduevork en bak ze g ...

Japanse fondue - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/fondue/japanse-fondue

... Japanse fondue 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen HoofdgerechtVegetarischJapans Ingrediënten 300-400 g groenten: wortel, broccoli, bloemkool, venkel, ui, pompoen, paprika zonnebloemolie desgewenst: sesamzaad ...

Chinese hotpot (Chinese fondue) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/fondue/chinese-hotpot-chinese-fondue

... Chinese hotpot (Chinese fondue) 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesOosters Ingrediënten 5 kruidenbouillonblokjes 1 ui, in ringen 2 teentjes knoflook, geperst 400 g groenten: peultjes, paprikareepjes, ...

Chinese fondue (hotpot) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/fondue/chinese-fondue-hotpot

... Chinese fondue (hotpot) 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesOosters bevat per portie485 kcal 40 g eiwit 23 g vet 29 g koolhydraten Ingrediënten 2 eetlepels pindakaas 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel ...

Pladijs met een fondue van tomaat

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-met-tomaat-en-groene-kruiden

... Pladijs met tomaat en groene kruiden - Pladijs met tomaat en groene kruiden - Maak voor het pellen van de tomaten een kruisje in de kruin van de tomaten. Dompel ze 10 seconden onder in kokend water en laat even schrikken in ijswater. Pel de tomaten snijd in ...

Jeroen Meus - Zigeunersaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zigeunersaus

... je toch trots zijn op je persoonlijke bijdrage aan het etentje, of het nu een zomerse barbecue is, dan wel een gezellige winterse fondue. - 0. Opmerking: Deze saus kan je zowel warm als koud serveren. Kies je voor koud, dan moet je de saus natuurlijk wel een uurtje of twee op voorhand klaarmaken. 1. Pel de ui en snipper hem fijn. Plet de look tot pulp. 2. Snij de paprika’s middendoor, verwijder de zaadlijsten ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! Jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...