Resultaten voor flan sos piet

Flan van krab | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flan-van-krab

... t de melk en room erbij en roer even. Voeg de krab toe en meng alles. Voeg de gehakte look en peterselie toe. Beboter individuele flan-potjes en giet het mengsel erin. Zet de potjes in een ovenschaal met water (au bain-marie). Bak in een oven van 160°C, gedurende 35 minuten. TIP: Leg een opgevouwen strookje zilverpapier in de flanpotjes om de flan er makkelijk uit ...

Flan chocolade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/flan-chocolade

... een gladde massa.Los de chocolade op in de melk en overgiet hiermee het eiermengsel.Meng goed en doe in vuurvaste potjes.Gaar de flans gedurende 40 min. in het warmwaterba ...

Flan karamel | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flan-karamel

... ed roeren gedurende enkele minuten tot de massa dikker wordt. Verdeel de massa over de potjes. Doe water op je bakplaat en bak de flans gedurende 30 minuten op 175 graden au bain-marie. Ingrediënten ½ l melk 4 eieren 1 vanillestok 150 gr suiker boter 4 el water ...

Sinaasappel flan - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/sinaasappel-flan

... Sinaasappel flan 6 personen 0 min voorbereiden 55 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen NagerechtVegetarischSpaans bevat per portie214 kcal 7 g eiwit 9 g vet 25 g koolhydraten Ingrediënten voor de karamel: 60 g suiker 3 eetlepels Cointreau voor ...

Flan van kaas met carpaccio van tomaten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/flan-van-kaas-met-carpaccio-van-tomaten-en-pijnboompitten

... flan van kaas met carpaccio van tomaten en pijnboompitten - flan van kaas met carpaccio van tomaten en pijnboompitten - Breng de melk samen met de room aan de kook en voeg er de geweekte gelatineblaadjes aan toe.Snijd de kaas in fijne blokjes en meng ze samen met de ...

Flan bresilienne | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flan-bresilienne

... flan bresilienne - Neem een hoge taartvorm en smeer in met boter. Leg het bladerdeeg in de vorm, snij de randen eraf en prik er gaatjes in. Klop de eierdooiers op, samen met de helft van de suiker. Meng de bloem door dit beslag. Voeg de koude melk erbij en roer. Klop ...

Jeroen Meus - Flan-karamel met banaan en gekarameliseerde pinda - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/flan-karamel-met-banaan-en-gekarameliseerde-pinda

... Flan-karamel met banaan en gekarameliseerde pinda - Fan van flan? Dan zal deze klassieke flan-karamel je zeker en vast kunnen bekoren! Serveer de flan met schijfjes banaan en gekarmeliseerde pinda voor de finishing touch.  - De flan-karamel Verwarm ...

Flan Karamel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/flan-karamel

... flan Karamel - Meng de eieren met 50 gr suiker. Kook de melk op en voeg er wat kaneelpoeder aan toe. Giet de kokende melk op de eieren en laat nog even tot aan het kookpunt gaan. Smelt de suiker met de 4 el water en laat opkoken tot een lichte karamel. Giet de karamel ...

Flan van krab | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/flan-van-krab

... flan van krab - Meng de saffraan met de room, melk, eieren en parmezaanse kaas. Afkruiden met piment d’Espilette en zout. Verdeel het krabvlees over vuurvast timbaaltjes en giet er de saffraanroom op. Vullen tot ¾. Bak de timbaaltjes in een schaal met water 30 minuten ...

Flan caramel van kokos en koffie | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/flan-caramel-van-kokos-en-koffie

... flan caramel van kokos en koffie - Suiker en koffie tot een caramel laten worden. De caramel uitstorten in soufflépotje en laten stollen. De kokosmelk, gewone melk, suiker, eieren, dooiers, batida samen mengen en op de caramel gieten. Stomen op 100°C gedurende 16-18 ...