Resultaten voor fish en chips jeroen meus

Jeroen Meus - Fish and chips met tartaarsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fish-and-chips-met-tartaarsaus

... ikke onregelmatige frieten erbij. Gebruik voor de bereiding liever geen kabeljauw. Met een goedkopere witte seizoensvis smaken de fish & chips minstens zo goed. Een Brit druppelt al graag eens wat azijn over deze snelle hap, maar volgens jeroen zullen Vlamingen er meer plezier aan beleven wanneer er een rijkelijke tartaarsaus bij geserveerd wordt. - 0. Neem een mengschaal en ver ...

Fish & chips met pladijs

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fish-chips-met-pladijs

... fish & chips met pladijs - fish & chips met pladijs - Kluts voor de tartaarsaus 2 eidooiers samen met azijn water sojasaus citroensap en een snuifje zout. Klop de druivenpitolie onder de ingrediënten tot een mayonaise. Snipper de sjalot en de augurken fijn ...

Fish and chips met tartaarsaus - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/fish-and-chips-tartaarsaus/

... r Spa Rood. De textuur is dan ongeveer hetzelfde, maar het heeft natuurlijk wel minder smaak dan wanneer je bier gebruikt. Eet de fish and chips met doperwten gemengd met fijngsneden munt, citroensap en een klein beetje boter. En de tartaarsaus die erbij hoort, maakt het af en is 'easy peasy'! Instructies Boen de aardappels schoon en snijd ze in kwarten. Kook de aardappels 10 minuten en verwarm intussen de oven voor op 220 C. Doe de aardappelpartjes in de ovenschaal en bestrooi ze met chilipoeder, een snufje zout en olijfolie. Bak ze gedurende 20 minuten of totdat ze mooi goudbruin zijn. De tartaarsaus maak je door alle ingrediënten in een kom te doen en deze goed te mengen. Meng het bier en het bakmeel tot een glad beslag. Bestrijk de stukken kabeljauw aan beide kan ...

Fish and chips | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/fish-and-chips

... fish and chips - Snij de ongeschilde aardappelen in reepjes. Spoel en droog ze af en bak ze voor in de friteuse op 140°C Snij de visfilet in reepjes. Kruid met peper en zout. Haal ze door de bloem, leg ze vervolgens in eiwit en wikkel ze tenslotte in de panko Mix ...

Fish & chips van zeewolf en zoete aardappelen uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeewolf/fish-chips-zeewolf-zoete-aardappelen-oven

... en bak de stukken vis op matig hoge stand in 6-8 minuten goudbruin en gaar, keer ze af en toe.Leg de stukken vis als de originele fish & chips op stukken bakpapier op een krant of gewoon op borden en schep de aardappelen ernaast. Lekker met balsamicoazijn en een frisse komkommersalade. Variatietip Dit is echt een gerecht om eindeloos op te variëren. Bijvoorbeeld door elke keer andere kruiden door het volkorenmeel te mengen, zoals kerriepoeder met komijn of shoarmakruiden. Vervangende visVervang de zeewolf eens door kabeljauwfilet. Het recept 'Fish & chips van zeewolf en zoete aardappelen uit de oven' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau. ...

Fish & Chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/fish-chips-pladijs-en-krieltjes-met-kappertjesmayonaise

... fish & chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise - Kook de aardappelen gaar met dille, citroen en zout. Giet de aardappelen af en laat ze uitlekken. Zo blijft er een flinterdunne witte laag zout rond de aardappelen. Paneer de stukjes vis in bloem, losgeklopt ...

Recept voor fish en chips van leng met zelfgemaakte tartaar | njam!

http://www.njam.tv/recepten/fish-en-chips-van-leng-met-zelfgemaakte-tartaar

... per en zout en roer er de rest van de ingrediënten door. Pel het ei, hak het in stukjes en schep door de mayonaise. maak de 'fish':  Roer de bloem met het water tot een glad papje. Haal de visstukjes erdoor en frituur ze goudbruin op 170°C. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Ingrediënten voor 4 personen 1 leng (ca. 1kg) 3 elbloem 2 elwater 1 kgbloemige aardappelen 1 ei 2 eidooiers 1 elmosterd 500 clzonnebloemolie 1 elkappertjes 1 elfijngesneden zure augurken 1/2 fijngehakte ui 1 elgehakte peterselie vers gemalen peper - zeezout ...

Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/koken-met-gust-bier-fishn-chips-met-tartaarsaus-en-gust-bier

... Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier - Deze versie is een variatie op de Britse klassieker. In het beslag gebruiken we echte chips en bier.Tip: gebruik gewone gezouten chips zonder ribbels. Verkruimel die om te paneren echt zeer fijn. Voor ...

Jeroen Meus - Zelfgemaakte fish sticks - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zelfgemaakte-fish-sticks

... Zelfgemaakte fish sticks - In veel gezinnen is het feest als er fish sticks op de tafel komen. Meestal komen recht uit het vriesvak van de supermarkt, maar je kan ze natuurlijk ook een keer vers maken. Kabeljauw vind jeroen een iets te edele vis om te gebruiken. Het ...

Jeroen Meus - Fish pie met heek en prei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fish-pie-met-heek-en-prei

... fish pie met heek en prei - fish pie is een traditioneel gerecht uit Groot-Brittanië. De ‘vistaart’ is een ovenschotel die bestaat uit verschillende lagen. jeroen start met een bedje van gepocheerde heek, schikt daar de gestoofde prei in kaassaus bovenop ...