Resultaten voor fazant filet peter goossens
Recept voor bruine kippenfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kippenfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de karkassen op een bakplaat met bakpapier en bak ze 30 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de groenten grof en leg de ui en wortel bij de karkassen op de bakplaat. Zet nog 20 minuten in de oven. Haal alles uit de oven ...
Fazant met ravioli van foie gras | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-ravioli-van-foie-gras
... fazant met ravioli van foie gras - Snijd de fazanten "en portefeuille" (doormidden opensnijden). Kruid met peper en zout. Vul de fazant met plakjes ganzenleverterrine. Leg een plakje Gandaham op het werkblad en rol de fazant met de terrine erin op. Prik toe met een stokje. ...
Recept voor bruine kalfsfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kalfsfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de kalfsschenkels op een bakplaat en bak ze 45 minuten in de voorverwarmde oven. Doe de ui en wortel erbij en bestrijk de schenkels met tomatenpuree. Plaats het geheel opnieuw 45 minuten in de oven op 180°C. Haal alles uit ...
Fazant opbakken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fazant-opbakken
... fazant opbakken - Neem een braadpan of braadpot, smelt een weinig boter en schroei de fazant eerst dicht langs de velkant gedurende 5 à 6 minuten. Draai om en laat ook de andere kant mooi bruin bakken gedurende 4 à 5 minuten. Als je er witloof bij wil moet je dit nu ...
Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-op-zijn-brabants-met-fijne-frietjes
... fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes - Neem een grote wijde pan waar een deksel op kan. Bak de fazant langs alle kanten mooi bruin in boter. Zie erop dat de boter mooi schuimend blijft (niet laten verbranden). Schik het witloof langs de fazant en kruid ...
Fazant met witlof, rollade van fazant met savooikool | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/fazant-met-witlof-rollade-van-fazant-met-savooikool
... fazant met witlof, rollade van fazant met savooikool - Bereiding van de fazant: Klop twee ontbeende fazantenbillen plat. Kruid ze met peper en zout. Leg ze op vier geblancheerde koolbladen en vervolgens op een ingeboterde aluminiumfolie. Vorm een rollade van de folie. ...
Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-spek-look-oesterzwammen-en-champignons
... pakken tijdens Kerstmis, Nieuwjaar en andere feestdagen. Serveer het met spek en boschampignons en je hebt een topgerecht! Bak de fazant aan alle kanten mooi bruin. Voeg er de gesneden champignons, look, oesterzwammen en spek bij. Laat alles gedurende 5 minuten meebakken. Blus met het water en voeg er de kippenbouillon en room aan toe. Laat 1,5 à 2 uur garen op een zacht vuurtje tot het vlees mooi gaar is. Voe ...
Fazant op klassieke wijze | VTM Koken
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/fazant-op-klassieke-wijze
... fazant op klassieke wijze - Kruid de binnen- en buitenkant van de fazant. Ook de binnenkant want daar moet ook smaak uit komen: als je alleen de buitenkant kruidt, zal alles te flauw smaken. Ik doe ook een soeplepel Fama mee in de fazant zodat hij wat smeuïger wordt. ...
Fazant met paddenstoelen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/fazant/fazant-paddenstoelen
... 0 min voorbereiden 1:15 uur bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen HoofdgerechtGevogelteItaliaans Ingrediënten 1 fazant, leeggehaald en geplukt 1 eetlepel olijfolie 50 g boter 1 ui, fijngehakt 1 sjalotje, fijngehakt 1 wortel, fijngehakt 100 g gekookte ham, in blokjes 1 takje verse rozema ...
Winterbarbecue: fazant met winterboeket | VTM Koken
https://koken.vtm.be/overkoken/recept/winterbarbecue-fazant-met-winterboeket
... Winterbarbecue: fazant met winterboeket - Vul de fazant met 2 halve citroenen, ongepelde look en laurier. Wrijf de fazant in met olijfolie, peper en zout en maak een jasje met ongezouten spek. Kuis diverse wintergroenten: raapjes, spruitjes, pompoen, … Bak aan op het ...