Resultaten voor everzwijn gebraad jeroen meus
Jeroen Meus - Stoofvlees van everzwijn met frietjes en witloofsalade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofvlees-van-everzwijn-met-frietjes-en-witloofsalade
... Stoofvlees van everzwijn met frietjes en witloofsalade - Om de Ardeense gezelligheid nog eens extra in de verf te zetten, maakt jeroen op de laatste dag van Winterkost een fantastische stoofpot met de diepe smaak van everzwijn en een lokaal biertje. Altijd goed met verse ...
Jeroen Meus - Stoofvlees van everzwijn met witloofsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofvlees-van-everzwijn-met-witloofsla
... Stoofvlees van everzwijn met witloofsla - Met het jachtseizoen dat op volle toeren draait, kunnen we al eens wild op het menu zetten. Het geheim van mals stoofvlees is ‘tijd’. Laat het gerecht dus rustig stoven, tot het vlees botermals is geworden. Serveer er ...
Koud gebraad met kappertjesvinaigrette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-gebraad-met-kappertjesvinaigrette
... Koud gebraad met kappertjesvinaigrette - Mix het ei met de mosterd, azijn, de room, water en slaolie tot een gebonden vinaigrette. Hak de sjalot en het gekookt ei en voeg het bij de vinaigrette alsook de peterselie. Serveer deze vinaigrette bij het koud gebraad. Ingrediënten ...
Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone
... Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone - Maak een inkerving in de 4 vijgen en overgiet ze met de 2 dl rode wijn. Overstrooi met de suiker en beleg met een klontje boter. Zet ze gedurende 8 minuten in een oven van 170°. Bak het everzwijn langs alle kanten bruin, ...
Recept voor ragout van everzwijn | njam!
http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-everzwijn
... bereiden: Bak de blokjes everzwijn rondom rond bruin in boter. Voeg de sjalot toe en breng op smaak met peper en zout. Breng het vuur naar de laagste stand en doe de bouillon, bier, laurierblad, gekneusde jeneverbessen, mosterd en tijm erbij. Stoof gaar in ongeveer 30 ...
Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-everzwijn-met-bosbessen-en-pommes-duchesse
... Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse - Meng 2 eetlepels balsamicoazijn met het sap van 1 sinaasappel. Voeg er 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel olijfolie aan toe. Meng met een kaneelstokje en 4 kruidnagels. Giet de marinade over het everzwijn en zet ...
Everzwijn met aardpeer | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/everzwijn-met-aardpeer
... everzwijn met aardpeer - Snij de everzwijnfilets in nootjes en bak aan alle kanten mooi bruin in een gewone braadpan. Laat ze gedurende 6 minuten rustig verder garen. Blus de pan met 2 eetlepels frambozenazijn en water met wildbouillon. Voeg de room eraan toe en laat het ...
Ovenschotel van everzwijn, bloemkool en bintjes | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ovenschotel-van-everzwijn-bloemkool-en-gegratineerde-bintjes
... Ovenschotel van everzwijn, bloemkool en bintjes - Schil de aardappelen en stoom ze gaar. Snij een ajuin in stukjes. Smelt een klontje boter, en stoof de ajuin en het gehakt. Kruid met peper en zout. Snij de bloemkool in roosjes, en stoom gaar in een stoommandje. Smelt de ...
Wildstoverij van everzwijn | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wildstoverij
... Wildstoverij van everzwijn - Snijd het vlees in grote, gelijke stukken. Marineer het vlees gedurende 12 uur in een halve liter rode wijn, de fijngesneden uien, de tijm, de laurier en de rozemarijn. Smelt 2 eetlepels boter in een grote stoofpan. Kruid het vlees met peper ...
Gebraad met wildsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gebraad-met-wildsaus
... gebraad met wildsaus - Strooi de suiker in een pan tot de bodem bedekt is en laten karameliseren op een zacht vuur. Zie er goed op toe dat de suiker niet aanbrandt. Wanneer de suiker gekarameliseerd is voeg je de Porto en rode wijn toe (1/4 van de totale hoeveelheid vloeistof). ...