Resultaten voor eend met appel

Eend met chutney van tomaat en appel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/eend-met-chutney-van-tomaat-en-appel

... nijs en kaneel en voeg de suiker toe.Voeg nu ook de wijnazijn toe en laat alles op een laag vuur sudderen.Snijd de velkant van de eendefilet kruiselings in.Verhit een pan en leg de eendeborst met de velkant in de pan (extra vetstof is niet nodig velkant smelt uit) ...

Wintersalade met eend, linzen en bietjes - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/wintersalade-eend-linzen/

... Wintersalade met eend, linzen en bietjes Bij dit winterse weer denk je misschien niet zo snel aan een salade. Maar als je kennis maakt met deze wintersalade met linzen, bietjes en gekonfijte eend ben je verkocht hoor ;-)! In het magazine van de Sligro zagen we het ...

Chinese eend | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/chinese-eend

... Chinese eend - Doe alle ingrediënten voor de marinade in een pan en breng ze zachtjes aan de kook. Voeg de eendenborst toe en kook deze 6 minuutjes zachtjes aan elke kant. Haal de pan van het vuur dek hem af en laat de inhoud afkoelen. Frituur ondertussen de wont ...

Eend braden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/eend-braden

... eend braden - Kuis de eend goed en snij de billen, vleugels en poep eraf. Kruid met peper & zout. Zet een braadpan op het vuur en smelt de boter. Bak de stukken eend aan in de braadpan gedurende een 5-tal minuten. Snij een sinaasappel in stukken en leg ze mee in ...

Recept voor Gebakken eend in een sausje van gember en gebakken appeltjes met gestoofde jonge spinazie en geroosterde aardappels

http://www.solo.be/nl/recepten/Gebakken-eend-in-een-sausje-van-gember-en-gebakken-appeltjes-met-gestoofde-jonge-spinazie-en-geroosterde-aardappels/

... tijd: 120 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen eendenborst Toevoegen Solo Light Toevoegen room Solo delifine Toevoegen gember Toevoegen calvados Toevoegen kippenbouillon Toevoegen honin ...

Jeroen Meus - Gebraden eend met gekonfijte aardappelen en boontjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebraden-eend-met-gekonfijte-aardappelen-en-boontjes

... Gebraden eend met gekonfijte aardappelen en boontjes - Dit recept haalde Jeroen bij vier vrijgezelle boeren in het noorden van Frankrijk. Het is een heel zuiver, natuurlijk gerecht waarvoor je een tamme eend gebruikt. - Gebraden eend met gekonfijte aardappelen en ...

Wokschotel met venkel en eend | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/wokschotel-met-venkel-en-eend

... Wokschotel met venkel en eend - Verhit de olie in de wok en bak de look en chilipeper aan. Voeg eend en venkel toe. Laat alles garen. Voeg sojasaus, limoensap en honing toe en laat alles samen bakken. Voeg net voor het serveren de spinazie toe. Werk af met enkele blaadjes ...

Barbarie-eend | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/barbarie-eend

... Barbarie-eend - Neem een pot op maat van de eend en smelt een klontje boter. Kruid de eend langs beide kanten met peper en zout en bruin ze gedurende 5 minuten langs alle kanten. Zet dan het deksel erop en laat verder garen gedurende 25 à 30 minuten. Draai regelmatig ...

Chings pekingeend | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chings-pekingeend

... Chings pekingeend - Was de eend, snijd de vleugeltjes eraf en verwijder de ingewanden. Was de buikholte goed en dep hem droog. Prik het vel met een puntige spies gelijkmatig in maar beschadig het niet te veel. Houd de eend bij zijn nek boven de gootsteen en giet kokend ...

Mooi voor het oog, heerlijk voor het nieuwjaarsfeest! Zakouskis met eend, Maredsous Peper en aardappeltjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mooi-voor-het-oog-heerlijk-voor-het-nieuwjaarsfeest-zakouskis-met-eend-maredsous-peper-en

... Mooi voor het oog, heerlijk voor het nieuwjaarsfeest! Zakouskis met eend, Maredsous Peper en aardappeltjes - Mooi voor het oog, heerlijk voor het nieuwjaarsfeest! Zakouskis met eend, Maredsous Peper en aardappeltjes Snij het vet van het vlees. Hou bij. Snij de ontvette ...