Resultaten voor een bijgerecht bij mosselen
Gekookte mosselen met witbier - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/gekookte-mosselen-witbier
... osselen tussentijds regelmatig om.Verdeel de mosselen met groente en wat kookvocht over vier borden. Lekker met friet, sausjes en een glas witbier. Het recept 'Gekookte mosselen met witbier' wordt je aangeboden door Silvo. ...
Mosselen natuur | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/mosselen-natuur
... mosselen natuur - Spoel de mosselen een keer of 3 in koud water. Snij de uien in halve ringen, de selder in blokjes. Doe een goede eetlepel boter in een kookpot, dan de groenten, daarop de mosselen en het glas blond bier en kruid af. Kook de mosselen op een hoog vuur ...
Hobbykok Pluis: Mosselen op klassieke wijze
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/09/mosselen-op-klassieke-wijze.html
... osterdsaus (liefst zelf gemaakt) Bereiden: Spoel de mosselen af onder stromend water. Verwijder mosselen die kapot zijn of die na een flinke tik op het aanrecht niet vanzelf dichtgaan. Doe de groenten in een ruime pan en leg de mosselen erop. Voeg royaal (versgemalen) peper en een scheutje witte wijn toe. Kook de mosselen met de deksel op de pan in circa 7-10 minuten gaar; schud ze af en toe om. Serveer de mosselen ...
Bouillabaisse van mosselen en rode poon | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouillabaisse-van-mosselen-en-rode-poon
... Bouillabaisse van mosselen en rode poon - Haal de mosselen uit hun schelp en doe ze in een kom. Trek de baard los van de mosselen en doe de mosselen in een blender. Voeg hieraan ook de jus van de groenten toe. Zorg dat je nog enkele mosselen overhoudt om te dresseren. ...
Spaanse mosselen met gedroogde ham en aïoli | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spaanse-mosselen-met-gedroogde-ham-en-aioli
... . Snijd de ham in reepjes en rol de mosselen erin. Steek ze op de stokjes. Gril ze. Aïoli: Pel, snijd en plet de look, zodat het een puree wordt. Voeg er een eigeel aan toe. Voeg er druppelsgewijs olijfolie aan toe. Voeg er olijfolie mayonaise aan toe. Grill het brood op de BBQ en serveer. Ingrediënten 2 olijfolie mayonaise 1 dl olijfolie 1 eidooier 8 stukken stok ...
Salade met gegratineerde mosselen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/salade-met-gegratineerde-mosselen
... an). Verwijder de dekselschelp van de mosselen. Snijd de mosselen los en laat ze in de onderste schelp liggen. Leg de mosselen op een bakplaat. Schep een lepeltje room op elke mossel en bestrooi ze met paprikapoeder, broodkruim en peterselie. Leg op vier borden in het midden van elk bord een mooi bergje gemengde sla en besprenkel de sla met olijfolie en azijn. Gratineer de mos ...
Mosselen uit de wok - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/mosselen-wok
... mosselen uit de wok 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 2 kg verse mosselen 2 eetlepels olie 100 g plakjes ontbijtspek, in reepjes 1 ui, gesnipperd 1 prei, in ringen 1 rode ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelsoep-met-mosselen
... daarom wat gerookt spek en mosselen toe aan je aardappelsoep. Heerlijk! - Snijd de aardappelen en venkel in blokjes en doe ze in een kookpot. Bevochtig met de witte wijn en bouillon. Gaar de aardappelen en de venkel kruid met peper en zout.Snijd het groen van de pijpajuintjes en houd apart. Snijd de ui in grove stukken. Bak de ui het wit van de pi ...
Gegratineerde mosselen met kruidenolie
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/198/gegratineerde-mosselen-met-kruidenolie
... blaadjes, de selder en de knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Kook de mosselen met aanhangend water ongeveer 8 minuten in een pan met deksel. Verwijder de mosselen die nog dicht zijn. Laat de andere mosselen wat afkoelen en verwijder 1 schelp. Leg de schelpen met mossel in een ovenschaal op aluminiumfolie of op grof zout zodat ze niet omvallen. Besprenkel ze met de gekruide olijfolie en strooi er wat paneermeel over. Zet de mossel ...
Uit de keuken van Levine: Mosselen
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/07/mosselen.html
... aakte frieten (zie de link in het bericht van Gerrit Jan). Sausjes hebben wij ook achterwege gelaten want die leiden inderdaad alleen maar af bij zulke lekkere mosselen of eigenlijk beter gezegd: ze verpesten de smaak.We hebben gesmuld :-). Geplaatst door Levine op 22:40 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Vis ...