Resultaten voor dunne lende in de oven

Lende met duo van asperges

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kortgebakken-dunne-lende-met-duo-van-asperges

... Kortgebakken dunne lende met duo van asperges - Kortgebakken dunne lende met duo van asperges - Schil de asperges en breek het houterige uiteinde af. Snijd de helft van de asperges in 3 stukken van gelijke lengte. Snijd die stukken nog eens overlangs door. Gaar ...

Kippenvleugeltjes met chilisaus en gember - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kippenvleugels/kippenvleugeltjes-chilisaus-gember

... Kippenvleugeltjes met chilisaus en gember 4 personen 5 min voorbereiden 30 min bereiden 2 uur wachten waardering7.7obv 3 waarderingen HapjeGevogelteOosters Ingrediënten 500 g kippenvleugeltjes 6 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 2 eetlepels milde, licht zoetige chilisaus ...

Rundvleessalade met misosaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/rundvleessalade/rundvleessalade-misosaus

... grof geraspt 1 daikon, vrij grof geraspt shichimi togarashi (zevenkruidenpoeder) 100 g tuinkers of waterkers 3 rode radijsjes, in dunne plakjes voor de misosaus 2 eetlepels rode miso 1 eetlepel tahin (sesampasta) ½ eetlepel mirin 1 eetlepel citroensap ½ eetlepel fijne tafelsuiker Bereiden Bestrijk het vlees met 1 eetlepel olie. Bestrooi het royaal met zout en peper. Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 5 minuten (keer het halverwege om). Haal het vlees uit de p ...

Gevulde eieren met tonijn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/gevulde-eieren/gevulde-eieren-tonijn

... Gevulde eieren met tonijn 4 personen 0 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 4 waarderingen HapjeVisHollands Ingrediënten 4 hardgekookte eieren 4 eetlepels tonijn, op olie 2 eetlepels mayonaise 1 eetlepel fijngeknipte bladpeterselie 1 eetlepel ...

Bleekselderij met mascarpone en blauwaderkaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/bleekselderij/bleekselderij-mascarpone-blauwaderkaas

... Bleekselderij met mascarpone en blauwaderkaas 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HapjeVegetarischItaliaans Ingrediënten 3 bleekselderijstengels, in stukken van 5 cm 100 g blauwaderkaas, bijvoorbeeld Gorgonzola, ...

Coquilles met sojasaus en groene asperges - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/coquilles/coquilles-sojasaus-groene-asperges

... Coquilles met sojasaus en groene asperges 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HapjeVisOosters Ingrediënten 8 groene asperges 1 kleine preistengel 3 eetlepels zonnebloemolie 12 coquilles, schoongemaakt 3 theelepels ...

Sas Kookt!: Biefstuk à l'échalotte

http://saskookt.blogspot.be/2013/01/biefstuk-lechalotte.html

... i stuk biefstuk uit hiervoor. Mijn ouders maken het steevast met entrecôte, Jeroen doet het met onglet en zelf gebruikte ik er dunne lende voor. Zorg in ieder geval voor één groot stuk vlees dat je achteraf in plakjes kan snijden. Dit heb je nodig voor 4 p ...

Parelhoenfilet met champignons en serranoham - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/parelhoen/parelhoenfilet-champignons-serranoham

... Parelhoenfilet met champignons en serranoham 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen HapjeGevogelteSpaans Ingrediënten 2 ontvelde parelhoenborstfilets (of kipfilets van bio- of scharrelkip) 100 g gemengde paddenstoelen ...

Recept voor knapperig broodje pastrami met kruidenricotta | njam!

http://www.njam.tv/recepten/knapperig-broodje-pastrami-met-kruidenricotta

... bereiden: Meng de ricotta met de verse kruiden en voeg naar smaak zout en peper  toe. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Snijd de broodjes doormidden en verdeel het ricotta mengsel erover. Beleg de broodjes verder met sla, tomaat, pastrami, ui en komkommer. tip: ...

Zalmtaartjes met gorgonzola uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalm/zalmtaartjes-gorgonzola-oven

... waarderingen HapjeVisItaliaans Ingrediënten 5 plakjes roomboter bladerdeeg, ontdooid 150 g gorgonzola 200 g verse zalmfilet, in dunne plakjes 3 bosuitjes, in dunne ringetjes 4-5 eetlepels olijfolie (met kruiden) Voorbereiden Verwarm de oven voor op 225 °C. Bereiden Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren en leg de vierkantjes op een ingevette bakplaat. Bestrijk ze met gorgonzola en ...