Resultaten voor duivensoep op oma's wijze

Kabeljauw op Vlaamse wijze

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kabeljauw-op-vlaamse-wijze

... Kabeljauw op Vlaamse wijze - Kabeljauw op Vlaamse wijze is een lekker stukje vis met een krokant korstje, op smaak gebracht met verse kruiden en citroen. - Verwarm de oven op 180°C.Hak de platte peterselie grof. Meng samen met de panko en 2 el olijfolie in een kommetje. ...

Asperges op Hollandse wijze | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-op-hollandse-wijze

... Asperges op Hollandse wijze - Schil de asperges met een dunschiller en kook of stoom ze gaar. Mix de azijn, de Vitelmaolie & olijfolie, yoghurt en Alpro Soja Cuisine en kruid dit mengsel met nootmuskaat, peper en zout. Hak het eiwit en het eigeel van de hardgekookte ...

Oesters op Oostendse wijze - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-op-oostendse-wijze

... Oesters op Oostendse wijze By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: champagne oesters Directions: 1. Open de oesters en maak het vlees los. Vang het sap op. Kook de champagne samen met de azijn, de sjalot ...

Witte bonen op Bretonse wijze van Onno Kleyn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/witte-bonen/witte-bonen-bretonse-wijze-onno-kleyn

... Witte bonen op Bretonse wijze van Onno Kleyn 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 1 worteltje, in zeer dunne plakjes 1 ui, fijngehakt 100 g gerookt spek, in blokjes of reepjes 1 ...

Bretontaart op Grootmoeders wijze | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/bretontaart-op-grootmoeders-wijze

... Bretontaart op Grootmoeders wijze - Doe de boter en de suiker in een kom en klop met een handmixer romig; voer daarbij geleidelijk aan de snelheid op. Voeg de eierdooiers, de bloem en de rum toe. Strijk de helft van het mengsel uit in de beboterde bakvorm. Schik er de a ...

Recept voor Asperges op Italiaanse wijze | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/asperges-op-italiaanse-wijze/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen truffelolie (of olijfolie) Toevoegen 500 g asperges Toevoegen 4 sneetjes Parmaham Toevoegen ...

Sinaasappel op Turkse wijze | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/sinaasappel-op-turkse-wijze

... Sinaasappel op Turkse wijze - Klop de room met de poedersuiker stijf (= chantillycrème), vul er een spuitzak met getand spuitmondje mee en plaats in de koelkast. Schil ondertussen de sinaasappels rauw (à vif). Snijd ze in gelijkmatige plakjes, schik ze in een vlakke ...

Recept voor Kip op normandische wijze | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kip-op-normandische-wijze/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 sjalotten Toevoegen 4 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 8 cl cognac Toevoegen 50 cl Solo Delifine ...

Asperges op Vlaamse wijze | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/asperges-op-vlaamse-wijze

... Asperges op Vlaamse wijze - Was en schil de asperges en kook ze gaar (ongeveer 15min). Rol de asperges in keukenpapier zodat ze warm blijven en drogen. Kook de aardappelen in de schil 15 minuten in licht gezouten water. Kook 2 eieren 10 minuten in water. Pel de eieren en ...

Hobbykok Pluis: Mosselen op klassieke wijze

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/09/mosselen-op-klassieke-wijze.html

... Mosselen op klassieke wijze Ingrediënten:2 kg mosselen scheutje witte wijn zakje mosselgroenten of boerensoepgroente knoflook-, whiskeycocktail en mosterdsaus (liefst zelf gemaakt) Bereiden: Spoel de mosselen af onder stromend water. Verwijder mosselen die kapot zijn ...