Resultaten voor diabolique saus
Scampi diabolique | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-diabolique
... Scampi diabolique - Pel de scampi, maar laat een groot stuk van de staart eraan. Kruid de scampi met peper en zout. Verwarm de olie in een braadpan. Als de olie goed warm is, bak je de scampi langs beide zijden gedurende 3 minuten. Cutter de groentjes zeer fijn en voeg ze ...
Scampi diabolique | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/scampi-diabolique
... Scampi diabolique - Stoof de fijngesneden ui en geperste look aan in vetstof. Voeg de sambal oelek toe en blus met witte wijn. Doe er vervolgens de geconcasseerde tomaten, het tomatenconcentraat, visfumet en room bij. Werk af met een snuifje suiker en breng op smaak met ...
Jeroen Meus - Gegrilde scampi diabolique met rijst en bimi - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-scampi-diabolique-met-rijst-en-bimi
... Gegrilde scampi diabolique met rijst en bimi - Jeroen steekt het populaire gerecht scampi diabolique in een hedendaags jasje. De scampi’s en de broccolini (bimi) gaan de grill op zodat je enkel nog moet focussen op de overheerlijke en pittige diaboliquesaus. Daarin mogen ...
Jeroen Meus - Tongschar diabolique met pommes duchesse - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tongschar-diabolique-met-pommes-duchesse
... Tongschar diabolique met pommes duchesse - Iedereen kent de duivelse scampi diabolique, maar de saus is ook lekker met een stuk gebakken vis. Serveer er torentjes gegratineerde puree bij en je tovert een heerlijk gerecht op tafel. - Schil de aardappelen, snijd ze in grote ...
Scampi diabolique van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/scampi-diabolique-van-sofie-dumont
... Bereiding Stoof de fijngesneden ui en geperste look aan in vetstof. Voeg de sambal oelek toe en blus met witte wijn. Doe er vervolgens de geconcasseerde tomaten, het tomatenconcentraat, visfumet en room bij. Werk af met een snuifje suiker en breng op smaak met peper en zout. ...
Scampi diabolique à la Sana met een frisse komkommersalade – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/scampi-diabolique-a-la-sana-met-een-frisse-komkommersalade/
... Scampi diabolique à la Sana met een frisse komkommersalade Verwarm de oven voor op 200°C met de grillstand aan. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Leg de stukken paprika, met snijvlak naar beneden, op een bakplaat. Gril tot het vel van de paprika’s zwar ...
Gamba's diabolique met Griekse pasta | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/gambas-diabolique-met-griekse-pasta
... Bereiding Voor de gamba’s: Pel de gamba’s gedeeltelijk. Laat een deel van het staartje eraan. Verwijder langs de onderkant het darmkanaal. Kruid de gamba’s met peper en zout. Verhit olijfolie in een pan. Bak ze kort op. Lees: een tweetal minuten aan elke kant. Haal ...
Jeroen Meus - Scampi diabolique met tagliatelle en prei - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/scampi-diabolique-met-tagliatelle-en-prei
... Scampi diabolique met tagliatelle en prei - Pappardelle en tagliatelle zijn twee soorten Italiaanse lintpasta. Jeroen serveert de pasta op originele wijze met prei, en die snijdt hij in even brede linten om ze daarna onder elkaar te mengen. Deze 'preipasta' serveert ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gambas_diabolique_1
... Bereidingswijze Olijfolie in de pan, gambas laten bakken tot ze goed roze zijn, flamberen met cognac en whisky, dan room bij doen en dan de ketchup en de look, daarna peper en zout en cayenne of wat pili pili. Zeker niet te lang laten bakken anders heel taaie gambas, hoogstens ...
Jeroen Meus - Scampi diabolique - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/scampi-diabolique
... Scampi diabolique - Dit gerecht is echte culinaire fastfood. Het kost weinig moeite en tijd om de scampi op tafel te toveren. Bovendien zijn ze zo lekker dat je al snel aanschuift voor een extra portie. Wil je iemand zonder veel gedoe verrassen met een lekker voorgerecht, ...