Resultaten voor dame blanche jeroen meus

Jeroen Meus - Dame blanche met zelfgemaakte sigaren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/dame-blanche-met-zelfgemaakte-sigaren

... che met zelfgemaakte sigaren - De eenvoudigste dingen zijn vaak de allerlekkerste. En als we het over desserten hebben, dan is de dame blanche natuurlijk de absolute topper. Deze klassieke coupe moet je gewoon serveren met zelfgemaakte chocoladesaus, vers geklopte slagroom ...

Dame blanche van soja-ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/dame-blanche-van-soja-ijs

... dame blanche van soja-ijs - Klop de eigelen goed op met de 125 g suiker totdat het mengsel bijna wit is. Snijd de vanillestok in tweeën en kook het op met de sojamelk. Giet de kokende melk op de geklopte eigelen. Roer zachtjes op een laag vuur tot de vloeistof indikt ...

Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/eigentijdse-dame-blanche-panna-cotta-van-chocolade-en-bitterkoekjes

... Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vanille-ijs zwarte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade ...

Chocoladeballon: dame blanche de luxe | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chocoladeballon-dame-blanche-de-luxe

... Chocoladeballon: dame blanche de luxe - Dit is een dessert voor de echte chocoladefans. Het ziet er misschien moeilijk uit, maar het valt best wel mee. Het is alleen wat prutswerk. Je kan de chocoladeballonnen wel op voorhand maken. Dan moet je enkel nog het bord dresseren ...

Recept voor dame blanche van vers gedraaid ijs | njam!

http://www.njam.tv/recepten/dame-blanche-van-vers-gedraaid-ijs

... 1 dag op voorhand: Breng de melk met de room, het vanillemerg en stokje, 115 g suiker en het zout aan de kook. Klop de eierdooiers luchtig met 50 g suiker. Giet een beetje van het warme melkmengsel bij de opgeklopte dooiers, roer even door en giet terug bij de rest ...

Dame blanche "anno 2017" uit Amigo's | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/dame-blanche-anno-2017-uit-amigos

... Bereiding Vanilleroomijs: Klop de eierdooiers op met de suiker. Splijt het vanillestokje open. Breng de melk aan de kook met het vanillestokje. Giet de kokende melk in een dun straaltje op de eierdooiers terwijl je blijft roeren met een klopper. Giet het mengsel opnieuw ...

Grâce Blanche 2009, CapOuest | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/grace-blanche-2009-capouest/

... haast niet, want in Frankrijk ontkennen ze het bestaan van niet-Franse wijnen. Verwijst Grâce blanche dan naar een bestaande dame? Ik kom er niet achter, maar dat geeft niks. Deze Grâce blanche is een aangenaam fruitige zoete wijn, blank van teint en wuft geparfumeerd. Knap, want de chenin blancdruif is vaak niet zo geurig. Kortom, een Zuid-Afrikaans feestje bij desserts als de geroosterde rabarber. Heel veel diepgang heeft hij niet, maar daar zeuren we niet over, in het voorjaar. Nietwaar, les en ...

Chocoladesaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chocoladesaus

... Chocoladesaus - Wil je chocoladesaus maken voor een heerlijke dame blanche? Wij leren je hoe het moet. Met dit recept maak je de lekkerste chocoladesaus voor op ijs, pannenkoeken of je favoriete dessert. - Breng de melk aan de kook in een steelpannetje en voeg ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...