Resultaten voor dagelijkse kost pastinaakpuree
Sas Kookt!: Aardappel-pastinaakpuree
http://saskookt.blogspot.be/2011/12/aardappel-pastinaakpuree.html
... Aardappel-pastinaakpuree Heel eenvoudig, maar echt heel lekker door de pittigheid van de pastinaak. Dit heb je nodig voor 8 personen: 1 kg bloemige aardappels 1 kg pastinaken peper en zout enkele klontjes boter 1 dl melk Schil de aardappels en de pastinaken en kook ze in ...
Lengfilet met spitskool, pastinaakpuree en pittige tomatensalsa – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/lengfilet-met-spitskool-pastinaakpuree-en-pittige-tomatensalsa/
... Lengfilet met spitskool, pastinaakpuree en pittige tomatensalsa Bereid alle ingrediënten voor zoals aangegeven. Verwarm een kookpot met een scheutje olijfolie. Stoof hierin de pastinaak en voeg de helft van de ajuin toe. Voeg af en toe een scheutje water toe tot de pastinaak ...
Griet met champignons en pastinaakpuree
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/griet-met-boschampignons-puree-van-pastinaak-kastanje-en-hazelnoot
... Griet met boschampignons, puree van pastinaak, kastanje en hazelnoot - Griet met boschampignons, puree van pastinaak, kastanje en hazelnoot - Snijd de pastinaak in blokjes. Kook gaar in de groentebouillon. Snijd de knolselder in gelijke blokjes en de kastanjes in stukjes. ...
Kalfszwezerik met spinazie, pastinaakpuree en rumsausje | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalfszwezerik-met-spinazie-pastinaakpuree-en-rumsausje
... Kalfszwezerik met spinazie, pastinaakpuree en rumsausje - Kalfszwezeriken zijn een ware delicatesse. Sofie toont hoe je dit klaarmaakt en serveert er een lekkere pastinaakpuree met rumsausje bij. Spoel de zwezeriken onder koud water. Maak de bouillon. Snij selder, wortel ...
St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/st-jakobsvruchten-met-schorseneer-pastinaakpuree-en-een-sausje-van
... St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado - Begin met het schillen van de pastinaak en snij deze in stukken. Snipper nu een sjalotje fijn en stoof aan in een beetje arachideolie. Voeg hier de pastinaak aan toe en blus met een scheutje water. ...
Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp
... n veelzijdige groente die je vaak in slaatjes kan terugvinden, maar even lekker is warm in witte saus of zoals nu in stoemp. Meer dagelijkse kost dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar.Snijd de andijvie grof, kuis en was hem goed. Laat andijvie uitlekken in een vergiet.Snijd de ui in repen en plet de look. Stoof beiden aan in wat boter en voeg de andijvie toe.Doe de panko met de pickles en de boter in de blender en mix even.Kruid de koteletten met peper en zout, laat wat boter s ...
Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert
... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. Jeroen maakt er een zalige dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten onder ...
Jeroen Meus - Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-gebakken-champignons-en-aardappelen
... Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Echte dagelijkse kost: blinde vinken met gekookte aardappelen en heerlijke smaakvolle champignons. Simpeler en lekkerder dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet de aardappelen ...
Jeroen Meus - Varkenskotelet met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenskotelet-met-jonge-wortelen-picklesmousseline-en-aardappelen
... met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Met de zomer in zicht gebruikt Jeroen vandaag al eens de barbecue om echte dagelijkse kost op klaar te maken. Een lekker sappige gegrilde varkenskotelet met geroosterde wortelen en aardappelen (eveneens klaargemaakt op de barbecue ...
Jeroen Meus - Gebakken kalfslever met spruitjesstoemp - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-kalfslever-met-spruitjesstoemp
... Gebakken kalfslever met spruitjesstoemp - Jeroen maakt al eens graag klassieke, Vlaamse kost. In dit geval gaat hij aan de slag met kalfslever, spruitjes en een saus met gebakken spekjes. De liefhebbers van degelijke dagelijkse kost zullen dit zeker weten te smaken! - Schil ...