Resultaten voor cupcake recept piet
Cupcake met wortel en courgette | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/cupcake-met-wortel-en-courgette
... Vermeng met het bloemmengsel en voeg de olijfolie, stevia, gehakte citroenverbena en zeste van appelsien toe. Giet het mengsel in cupcake-vormpjes en bak af gedurende 15 minuten op 185°. Laat afkoelen en smeer de roomkaas erbovenop en werk af met frambozen. Ingrediënten 250 gr wortel 250 gr courgette 1 el olijfolie 3 el havervlokken 20 gr ongepelde amandelen 240 ml eiwit 1 stukje gember citroenverbena zeste van 1 appelsien steviapoeder 100 gr kastanjebloem ...
Vanillemuffins | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vanillemuffins
... en de vanillesuiker toe en hierna de eieren. Schraap de binnenkant van de vanillestok erbij. Roer stevig door met een garde. Leg cupcake papiertjes in een voorgevormde bakplaat. Vul de vormpjes met het deeg en zet ze in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 15 min. Ingrediënten 100 g boter 1 vanillestok 1 zakje vanillesuiker 200 g bloem 3 eieren 100 g kristalsuiker 30 g zure room ...
Sweet cherry pie cupcakes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/sweet-cherry-pie-cupcakes
... Sweet cherry pie cupcakes - Haal de boter op voorhand uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen (maar niet smelten in de microgolfoven). Verwarm de oven voor op 170 °C (als je een heteluchtoven hebt, is 150 °C al voldoende). Zet je oven zeker niet te warm, ...
Muffins met banaan en chocolade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/muffins-met-banaan-en-chocolade
... eveel. Er moeten nog zichtbaar enkele klonters bloem aanwezig zijn. Als je ze teveel mengt, worden ze gegarandeerd taai. Neem een cupcake ovenplaat en doe hierin papieren cupcake vormpjes, schep hierin de het deeg tot een halve centimeter onder de rand. Bak 20 minuutjes. Ingrediënten 250 gr bloem 2 th lepel bakpoeder 100 gr donkerbruine suiker 350 gr overrijpe geprakte banaan 75 gr zwarte chocoladepastilles 100 ml arachideolie 2 eieren 2 el melk ...
Champagne Cupcakes recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/champagne-cupcakes/
... zetten. Meestal delen wij hartige hapjes die perfect zijn voor een oud en nieuw feestje maar dit keer hadden wij zin om heerlijke cupcakes te maken. Cupcakes kun je namelijk voor elke soort gelegenheid maken. Deze cupcakes passen qua smaak al goed bij oudjaar. Het zijn namelijk heerlijke champagne cupcakes om het nieuwe jaar mee in te luiden! Perfect om uit te delen op een feestje. Maken van de Champagne Cupcakes Wij beginnen met het voorverwarmen van de oven op 175 graden. Zorg ervoor dat de boter en de eieren op kamertemperatuur zijn, voordat je begint aan het maken van het cupcake beslag. Boven de beslagkom zeven wij de bloem, bakpoeder en suiker. Snijd de roombote ...
Aardappeltorentjes met Italiaanse kruiden recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/aardappeltorentjes-met-italiaanse-kruiden/
... appeltorentjes met Italiaanse kruiden Verwarm de oven voor op 200 graden. Met een beetje olijfolie en keukenpapier vetten wij een cupcake bakblik in. Met een mandoline snijden wij de aardappel in dunne en gelijke plakjes. Heb je geen mandoline dan kan je dit ook met de hand doen. Plaats de aardappelplakjes in een kom en meng het met de gesmolten roomboter, tijm, oregano, geraspte kaas en zout. Maak torentjes in de cupcake vorm en zorg er voor dat er een beetje extra kaas bovenop ligt! Extra lekker. Plaats aluminiumfolie over de cupcake vorm heen. Wil je niet dat de kaas blijft plakken aan het aluminium folie, smeer dan wat olijfolie aan de binnenkant van de aluminiumfolie. Plaats de cupcake vorm in het midden van de oven en rooster de aardappelen 30 minuten. Na 30 minuten halen wij het aluminium folie eraf en grillen wij de aardappelen tot ze bruin en krokant zijn. Dit duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Deze aardappeltorentjes kan je met gemak van te voren maken. Warm het gewoon de volgende dag weer op in de oven! Eet Smakelijk! ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...
Red Velvet Cupcakes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/red-velvet-cupcakes
... Meng tenslotte de karnemelk en de appelazijn onder het deeg. Roer goed zodat je een mooie homogene massa hebt. Schep het deeg in cupcake-vormpjes en zet ze in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 25 minuten. Ingrediënten 250 gr zachte echte boter 250 gr zelfrijzende bloem 3 eieren 1 vanillestok 300 gr kristalsuiker 1 th lepel bicarbonaat 2 afgestreken el cacaopoeder 250 ml karnemelk 4 flesjes rode kleurstof 2 th lepels appelazijn ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Recept voor cupcakes met karamel & citroen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/cupcakes-met-karamel-citroen
... uiker goudbruin is. Roer even door en giet uit over het bakpapier. Laat de karamel afkoelen en hak het in kleine stukjes. maak de cupcakes: Verwarm de oven voor op 175°C. Meng de boter met de suiker, het vanille extract en het zout en klop romig. Voeg één voor één de eieren toe. Voeg het zelfrijzend bakmeel en bakpoeder toe en klop tot één geheel. Roer tot slot de stukjes zelfgemaakte karamel erdoor. Giet het beslag in cupcake vo ...