Resultaten voor croques champignon

Recept voor croque champignon à la johan segers | njam!

http://www.njam.tv/recepten/croque-champignon-la-johan-segers

... er nog wat van het paddenstoelenmengsel over, leg er terug een plak kaas op en sluit met een sneetje brood. Druk goed aan. Leg de croques in een beboterde ovenschaal en leg er nog een klontje boter bovenop. Bak de croques een tiental minuten in een voorverwarmde oven van 200°. Bak ondertussen de grote paddenstoelen met de bolle kant naar beneden in een pan met een klontje boter. Draai ze om als ze bruin zijn, kruid met peper en zout en bak nog even aan. werk af: Leg de gebakken paddenstoelen bovenop de croques. Ingrediënten voor 2 personen 750 gchampignons 1 sjalotje, fijngesnipperd 1 wit casinobrood 4 sneetjes kaas 2 sneetjes beenham boter - peper - zout ...

Croque monsieur met pastrami en kaas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/croques-met-pastrami-rode-uien-en-passendale

... aai er 4 om. Leg op elk van die 4 boterhammen eerst 2 plakjes pastrami en dan 1 snede Passendale.Verdeel er de uien over sluit de croques en bak ze aan beide kanten goudbruin in een pan of grilltoestel op middelhoog vuur.Serveer warm met een salade van avocado en tomaten. ...

Italiaanse mini-croques

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89925/italiaanse-mini-croques-1

... Italiaanse mini-croques - Serveer eens een croque als hapje. Leuk voor een (kinder)feestje of een picknick! - Halveer de focaccia in de lengte. Bestrijk een stuk met de tapenade en beleg met plakjes mozzarella. Strooi er de geraspte parmezaan over. Leg er de rauwe ham ...

Zuurdesemcroque met geitenkaas en vijgen.

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89932/zuurdesemcroque-met-geitenkaas-en-vijgen-1

... chutney op de niet-beboterde kant van de overige sneetjes en leg ze erop. Leg enkele salieblaadjes op de beboterde kant en bak de croques goudbruin in de pan. Spoel de sla en zwier droog. Snij de vigen in partjes. Halveer de druiven. Meng ze met de veldsla, sprenkel er citroensap en olie over en kruid met peper en zout. Serveer de croques met de salade en wat extra vijgenchutney. ...

Tomaat en mozzarella op de grill | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tomaat-en-mozzarella-op-de-grill

... mozzarella en de Ganda Ham. Strooi er een beetje PH Pomodorikruiden overheen. Leg de overige sneetjes brood erbovenop. Schik deze croques vervolgens tussen een klemgrill. Gril de croques en draai ze op tijd om, zodat ze niet aanbranden. Serveer het geheel met raketsla en halfdroge tomaatjes . Sprenkel er ten slotte nog een beetje balsamicoazijn en olijfolie ...

Omelet champignon | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/omelet-champignon

... Omelet champignon - Trek de voet van de champignons omdat die te hard aanvoelt en geen smaak heeft. Snijd de champignon en sjalot zo fijn mogelijk in klein blokjes. We gaan ze rauw bij het geklopte ei voegen vandaar dat ze zo fijn mogelijk moeten gesneden worden. Kluts ...

Hapje: minicroque met kwartelei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/croque-hapje-met-kwartelei

... schijfjes mozzarella, gerookte zalm en bieslook, PH italiaanse kruiden. Bedek met de tweede snede. Bak de kwarteleitjes. Grill de croques. Serveer de croques met raketsla, het eitje, verse bieslook, olijfolie en balsamico. Ingrediënten 8 sneden brood 1 bolletje mozzarella 4 sneetjes gerookte zalm 1 el gehakte bieslook raketsla 4 kwarteleitjes olijfolie balsamico PH Italiaanse kruiden ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/croque-monsieur.html

... hangen) en daarop een plak kaas.Vouw de overhangende ham over de kaas. Dek af met een tweede snede brood.Ga zo door tot je zoveel croques hebt die je op kan.Toast de croques in je grill tot ze een mooi grillpatroon hebben en de kaas gesmolten is.Beleg een grote plank met sla, hardgekookte eitjes, radijs en augurken.Doe de uitjes in een klein kommetje en zet ze op de plank.Schik de croques meteen na het bakken op de plank en serveer.TIP:Vergeet niet om ketchup en mayonaise op tafel te zetten, dat hoort er gewoon bij. ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/croque-monsieur.html

... hangen) en daarop een plak kaas.Vouw de overhangende ham over de kaas. Dek af met een tweede snede brood.Ga zo door tot je zoveel croques hebt die je op kan.Toast de croques in je grill tot ze een mooi grillpatroon hebben en de kaas gesmolten is.Beleg een grote plank met sla, hardgekookte eitjes, radijs en augurken.Doe de uitjes in een klein kommetje en zet ze op de plank.Schik de croques meteen na het bakken op de plank en serveer.TIP:Vergeet niet om ketchup en mayonaise op tafel te zetten, dat hoort er gewoon bij. ...

De perfecte toast champignon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/de-perfecte-toast-champignon

... De perfecte toast champignon - Snijd een snede van een wit brood en kleur deze lichtjes in een pan met olijfolie. Eens gekleurd leg je de toast in een warme oven. Zorg wel dat hij niet uitdroogt. Snipper een sjalotje fijn en snijd de champignons in 4. Bak in een pan met ...