Resultaten voor croque met pesto

Hartige croque monsieur met kip en pesto of zoete croque met peperkoek en mandarijn | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/hartige-croque-monsieur-met-kip-en-pesto-zoete-croque-met-peperkoek-en

... Bereiding Voor de zoete croque monsieur: beleg het brood met schijfjes banaan, reepjes peperkoek en een paar stukjes chocolade.  Bak de boterhammen in een croquemonsieurmachine. Pel het mandarijntje en serveer als garnituur op de croque. Voor de hartige croque monsieur: ...

Vegetarische croque met pesto | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vegetarische-croque-met-pesto

... Vegetarische croque met pesto - Snij de tomaat, courgette en mozzarella in dunne schijfjes. Maak met een ronde uitsteekvorm ronde schijven uit de sneetjes brood. Beleg trapsgewijs een sneetje brood met de mozzarella, courgette en tomaat.Kruid met peper en zout en plaats ...

Croque-hapje met gerookte zalm en avocado

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89931/croque-hapje-met-gerookte-zalm-en-avocado-1

... Croque-hapje met gerookte zalm en avocado - Serveer deze croque als origineel aperitiefhapje. - Haal de pit uit de avocado. Snij het vruchtvlees in plakjes en besprenkel ze met het limoensap. Snij de komkommer in plakjes en verdeel de zalm in 8 stukken. Rooster het brood ...

Croque met cheddar, pesto en gegrilde courgette » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/croque-cheddar/

... Deze croque met cheddar en gegrilde courgette at ik voor het eerst (of toch iets gelijkaardigs) in Toulouse afgelopen zomervakantie. De heerlijke smaakcombi blies me weg en ik wist meteen dat ik dit recept op mijn blog wilde zetten. Een croque smaakt altijd. Ik bedoel, ...

Dubbele croque BLT

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/dubbele-croque-blt

... Dubbele croque BLT - Dubbele croque BLT - Rooster de roggeboterhammen en bak het spek krokant. Leg op de onderste boterhammen enkele blaadjes sla en spek.Daar bovenop een boterham en daarop de plakjes tomaat en nog een beetje sla.Leg er dan nog een boterham bovenop en ...

Recept voor Croque-Monsieur met banaan en kaas | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/croque-monsieur-met-banaan-en-kaas/

... schijfjes. Smeer 4 boterhammen in met Solo en smeerkaas en leg daarop de banaanschijfjes. Leg er de andere boterham op en bak de croque-monsieurs in 3 minuten in een croque-monsieurijzer. Tip: Als je thuis geen croque-monsieurijzer hebt, kan je ze ook bakken in een pan met een scheutje Solo. Geniet van Croque-Monsieur met banaan en kaas ...

Croque-madame

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89927/croque-madame-1

... zelf met dit recept. - Besmeer de sneetjes brood aan de buitenkant met boter. Leg er een plak kaas en een plak ham tussen. Bak de croques goudbruin in een panini- of croque-monsieurtoestel. Bak intussen 4 spiegeleieren in een pan en kruid ze met peper en zout. Leg op elke warme croque een tweede plak kaas met daarop een spie ...

Italiaanse mini-croques

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89925/italiaanse-mini-croques-1

... Italiaanse mini-croques - Serveer eens een croque als hapje. Leuk voor een (kinder)feestje of een picknick! - Halveer de focaccia in de lengte. Bestrijk een stuk met de tapenade en beleg met plakjes mozzarella. Strooi er de geraspte parmezaan over. Leg er de rauwe ham ...

Croque met raketsla, geitenkaas en half gedroogde tomaten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/croque-met-raketsla-geitenkaas-en-half-gedroogde-tomaten

... croque met raketsla, geitenkaas en half gedroogde tomaten - Tijdens de zomermaanden mag je de broodrooster en je croque-machine zonder enig probleem naar de kelder verwijzen, je barbecue klaart de klus zonder enig probleem. Varieer met het beleg en geniet elke dag opnieuw ...

Stoemp à la croque monsieur | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-la-croque-monsieur

... Stoemp à la croque monsieur - Meng de puree met de bieslook en kervel. Snijd de ham en de kaas in brunoise en meng onder de puree. Smeer de boterhammen in met botern. Leg er een sneetje ham op, dubbel zo groot als de boterham, leg hierop nog een sneetje kaas. Daarop ...