Resultaten voor confituur van clementines

Sintdessertje (tapiocapudding met clementines en speculoos) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/sintdessertje-tapiocapudding-met-clementines-en-speculoos

... Sintdessertje (tapiocapudding met clementines en speculoos) - Schil de clementines met een mes en snij het vruchtvlees van tussen de vliesjes. Vang het sap op. Doe de partjes en het sap in een pannetje samen met de eetlepel suiker en laat heel kort opkoken (30 seconden). ...

Jeroen Meus - Chocoladebavarois met clementines - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocoladebavarois-met-clementines

... Chocoladebavarois met clementines - De Sint strooit weer met heel wat lekkers. Dit is het uitgelezen moment om aan de slag te gaan met tal van zoetigheden. Chocolade, clementines en allerhande Sintsnoep vormen de basis voor deze prachtige bavarois. Een lekkernij voor jong ...

Recept voor Bretoense koekjes met vanilleslagroom en clementines | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/bretoense-koekjes-met-vanilleslagroom-en-clementines/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 250 g bloem Toevoegen 10 g droge gist Toevoegen 3 eigelen Toevoegen 100 g suiker Toevoegen 1 ...

Jeroen Meus - Yoghurtmousse met clementines, speculaas en chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/yoghurtmousse-met-clementines-speculaas-en-chocolade

... Yoghurtmousse met clementines, speculaas en chocolade - Een heerlijk en kindvriendelijk dessertje dat je kan maken met lekkers van Sinterklaas. Dat vormt meteen ook de basis van dit laagjesdessert: clementines, speculaas en witte of bruine chocolade. Je ...

Jeroen Meus - Mousse van platte kaas met clementines en chocoladekoekjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mousse-van-platte-kaas-met-clementines-en-chocoladekoekjes

... Mousse van platte kaas met clementines en chocoladekoekjes - Een heel gemakkelijk dessertje om iedereen met verstomming mee te slaan. Deze mousse van plattekaas met clementines en chocoladekoekjes is snel klaar en makkelijk te bereiden. - Week de blaadjes gelatine in een ...

Recept voor Kwartels met clementines | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kwartels-met-clementines/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 55 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 handje rozijnen Toevoegen 8 el cognac Toevoegen 2 clementines Toevoegen 4 takjes tijm ...

Recept Venkel, mandarijn en gerookte zalmsalade – Salades & zo

http://www.saladesenzo.nl/526/kerstspecial-venkel-mandarijn-en-gerookte-zalmsalade/

... Venkel, mandarijn en gerookte zalmsalade1 venkelknol 1 grote bleekselderij 3 lente-uitjes 2 el hazelnootolie 10 clementines (of pitloze mandarijnen) 16 plakken gerookte zalm handje van verse dille Halveer de venkelknol. Snijd in smalle stukjes (zo klein als een luciferstokje) ...

Jeroen Meus - Kwarktaart met clementines en speculaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kwarktaart-met-clementines-en-speculaas

... een vel vershoudfolie en zet ze in de koelkast. Laat de koude taart geduldig opstijven. (reken 1 tot 2 uur) 15. Smelt de abrikozenconfituur tot een lopende fruitsaus. Indien de confituur stukjes bevat, dan kan je ze best even zeven na het opwarmen. 16. Pel de clementines en verwijder ook zorgvuldig de witte vliesjes op de partjes. 17. Neem de opgesteven kwarktaart uit de koelkast. 18. Schik de partjes bovenop de taart. Werk in cirkels naar het midden toe. Doe dit zorgvuldig, want het oog wil ook wat. 19. Gebruik een keukenpenseel om de toplaag van partjes clementine in te strijken met de gesmolten confituur. Zo krijgt de taart een smakelijk glazuur. 20. Plaats de taart nog even in de koelkast en ontvorm ze voorzichtig. ...

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd ...

Jeroen Meus - Carpaccio van coquilles met zeekraal en daikon - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-coquilles-met-zeekraal-en-daikon

... Carpaccio van coquilles met zeekraal en daikon - Het hoeft niet alle dagen vlees met groenten en patatten te zijn! Ook dit fijne voorgerechtje met sint-jakobsschelpen, zeekraal en witte rammenas is dagelijkse kost! Jeroen werkt het gerecht af met een fijne vinaigrette met ...