Resultaten voor confituur kiwi rabarber

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd ...

Kiwi-banaanconfituur

http://saskookt.blogspot.be/2015/08/kiwi-banaanconfituur.html

... Kiwi-banaanconfituur kiwi en banaan behoren de favoriete vruchten van mijn man en passen bovendien zeer goed samen. Het werd dus tijd dat ik van dit duo eens confituur zou maken.Dit heb je nodig voor 2 potjes:300 g kiwi (schoongemaakt gewicht)200 g banaan (schoongemaakt ...

Barokke kiwi-peer confituur

http://photo-copy-ann.blogspot.be/2015/01/barokke-kiwi-peer-confituur.html

... Barokke ...

Rabarberconfituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rabarberconfituur

... Rabarberconfituur - Schil de rabarber. Snij de rabarber in fijne schijfjes. Zet een brede, hoge braadpan op een laag vuurtje en doe de rabarber en suiker erin. Laat dit koken tot de suiker karameliseert en het meeste water verdampt is. Als je geen brokken wil, stamp dan ...

Rabarberconfituur | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/rabarberconfituur

... Rabarberconfituur - Snij de rabarber in kleine stukjes. Spoel goed af en laat uitlekken. Doe de rabarber, suiker, fijngehakte rozemarijn en het citroensap in een wijde kookpot en meng alles goed onder elkaar. Breng zachtjes aan de kook. Voeg de sinaasappelrasp toe. Laat ...

Rabarberconfituur met rozemarijn en sinaasappel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/rabarberconfituur-met-rozemarijn-en-sinaasappel

... (niet langer!) doorkoken. Voorzie een proper, glazen pot, gevuld met warm water. Giet het water weg en vul deze met de nog warme confituur. Doe het dekseltje op de pot, keer om en laat de confituur zo afkoelen. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Tatin van rabarber | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tatin-van-rabarber

... Tatin van rabarber - Schil en snijd de rabarber in dikke stukken. Smelt de boter met de suiker en laat heet worden. Doe er de rabarber op. Bedek met het bladerdeeg. Bak het geheel gedurende 35minuten op 180 graden. Serveer met een bolletje ijs. Ingrediënten 1 vel bladerdeeg ...

Smoothie van banaan en kiwi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/smoothie-van-banaan-en-kiwi

... Smoothie van banaan en kiwi - Schil de kiwi’s en snij er 8 dunne schijfjes uit. Snij de rest in blokjes net zoals de banaan. Doe alles in een blender en mix met de yoghurt en het sinaasappelsap glad. Plak 2 schijfjes kiwi tegen het binnenkant van het glas en giet er ...

Kiwi met kokosroom en limoen - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/kiwi-met-kokosroom-en-limoen/

... kiwi met kokosroom en limoen Vandaag een heerlijk dessert met kiwi dat glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, eivrij en vegan is! Wat zit er dan wel in, hoor ik je denken? Heel simpel: kiwi, dikke kokosmelk (kokosroom) en een limoen. Zo makkelijk kan het echt zijn! Instructies ...

Jeroen Meus - Rabarberconfituur met gember en ontbijtmuffins met muesli - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rabarberconfituur-met-gember-en-ontbijtmuffins-met-muesli

... Rabarberconfituur met gember en ontbijtmuffins met muesli - Een hip en trendy ontbijt waarvoor jong en oud met plezier uit bed komt? Zoek niet verder.Deze mueslimuffins met confituur van rabarber en gember zijn heerlijk met wat Griekse yoghurt en honing. - confituur Spoel ...