Resultaten voor confituur in de microgolfoven

Recepten - Italiaanse aardappel in de microgolfoven

http://www.lekkervanbijons.be/recept/italiaanse-aardappel-in-de-microgolfoven

... Bereidingswijze Was de aardappelen en gaar ze in de microgolfoven. de gaartijd hangt af van de grootte van de aardappelen en van de kracht van de microgolfoven. Draai de aardappelen in de helft van de gaartijd om. Ontpit en hak de olijven fijn. Pel de tomaten en snijd ...

Preisoep in de microgolfoven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/preisoep-in-de-microgolfoven

... Preisoep in de microgolfoven - Snij de prei in ringetjes en het spek in reepjes. Doe ze in een grote ovenschaal met wat solo en dek af. Zet 3 minuten in de microgolfoven op 750 Watt. Voeg de fond toe, kruid met peper en zout en zet nog 8 minuten op 750 Watt. Snij het oudbakken ...

Lekkers uit de microgolfoven: mugcake met chocolade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lekkers-uit-de-microgolfoven-mugcake-met-chocolade

... Lekkers uit de microgolfoven: mugcake met chocolade - Geen oven ter beschikking? Zin in een snel en lekker dessertje? Een tas en een microgolfoven, meer heb je niet nodig voor dit lekker chocoladegerechtje. Meng alle droge ingrediënten. Voeg het eitje, de melk en de olie ...

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - de verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd ...

Jeroen Meus - Confituur van perziken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/confituur-van-perziken

... confituur van perziken - Zelfgemaakte confituur smaakt heerlijk bij de boterham en is het ideale onderdeel voor het ontbijt. Met een flinke schep plattekaas met muesli en confituur kan je met de nodige energie aan de dag beginnen. - Voor de confituur Spoel de perziken en ...

Snelle lemon curd | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/snelle-lemon-curd

... Snelle lemon curd - Mix het sap van de citroenen of limoenen samen met de eieren, de suiker en de boter. Dek de kom af met plastic folie en kook het mengsel voor 1 minuut in de microgolfoven op de hoogste stand. Verwijder de folie en klop even door het mengsel en zet de ...

Blauwe-bessenconfituur

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/329/blauwe-bessenconfituur

... Blauwe-bessenconfituur - Heerlijk die zelfgemaakte confituur - Spoel de bessen en doe ze samen met de suiker en het citroensap in een pan met dikke bodem. Breng aan de kook en verlaag de temperatuur daarna een beetje. Roer regelmatig om met een houten lepel. Controleer ...

Carré confituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/carre-confituur

... Carré confituur - Verwarm de oven voor op 180 C Smeer de confituur er rijkelijk op uit, maar blijf 1 cm van de randen. Snij repen af van het overschot van het bladerdeeg en leg deze op de randen van het vierkant, als extra muurtje. Leg bakpapier op een bakplaat. Rol het ...

Aardbeienconfituur met munt

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/334/aardbeienconfituur-met-munt

... Aardbeienconfituur met munt - Geef je aardbeienconfituur net dat ietsje extra - Verwijder de kroontjes en snij de aardbeien in stukjes. Doe ze met de suiker en het sap van een halve citroen in een pan en breng op hoog vuur aan de kook. Roer voortdurend tot de confituur ...

Biscuit met bokkenpootjesvulling | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/biscuit-met-bokkenpootjesvulling

... kenpootjesvulling. Leg het tweede deel van de biscuit er boven op. Smeer dit deel van de biscuit in met een goede laag 4 vruchten confituur. Plaats hier de laatste laag van de biscuit op.TIP: Voor een mooie, platte bovenkant kan je de biscuit ondersteboven leggen.  Voor de ganache: Breek de zwarte chocolade in kleine stukjes en doe deze samen met de room in een kom. Plaats de kom 1 minuut in de microgolf. Haal het mengsel uit de microgolfoven en meng goed door elkaar tot je een glad mengsel hebt. Als de chocolade nog niet volledig gesmolten is kan je de kom terug even in de microgolfoven zetten.TIP: maak de ganache pas als de biscuit gevuld is. Ganache wordt terug hard als je het te lang laat staan. Smeer met een spatel de bovenkant en de zijkanten van de biscuit in met de ganache. Zet ze de biscuit nu even in de frigo z ...