Resultaten voor chocoladeschilfers op taart

Sachertorte | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/sachertorte

... Sachertorte - Neem 6 eieren en 75 gr suiker, en mix die luchtig op. Meng de chocoladeschilfers en hazelnootjes er voorzichtig onder. Doe de gesmolten boter er deel per deel bij. Neem de bloem, maïszetmeel en cacaopoeder. Zeef ze en meng het in het deeg. Doe alles in een bebloemde ...

Sachertaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/sachertaart

... Sachertaart - Biscuit: Klop de eieren samen met de suiker wit. Voeg de chocoladeschilfers en de hazelnootjes toe en meng voorzichtig. Giet de gesmolten boter er straalsgewijs bij. Zeef de bloem en het maïszetmeel en roer er voorzichtig onder. Stort het deeg in de beboterde en bebloemde ...

Smurfentaart van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/smurfentaart-van-sofie-dumont

... e water tot een compote. Roer af en toe in de pot. Laat vervolgens afkoelen. Klop de slagroom op met de  Sweet Mix Caramel. Maak chocoladeschilfers. Rol het deeg. Leg in een bakvorm, duw goed aan. Leg een bakpapier in de taart en vul op met linzen. Bak (blind) in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuutjes.  Maak ondertussen een marsepeinen figuurtje.  Haal de taart uit de oven en verwijder de linzen. Bak eventueel nog kort even verder in de oven. Laat daarna afkoelen op een rooster. Vul de taartbodem met de mangocompote, bedek met slagroom en Sweet Mix caram ...

Chocoladetruffels | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladetruffels

... n roer tot een gladde massa. Voeg het klontje boter ...

Smurfentaart | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/smurfentaart

... e water tot een compote. Roer af en toe in de pot. Laat vervolgens afkoelen. Klop de slagroom op met de  Sweet Mix Caramel. Maak chocoladeschilfers. Rol het deeg. Leg in een bakvorm, duw goed aan. Leg een bakpapier in de taart en vul op met linzen. Bak (blind) in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuutjes.  Maak ondertussen een marsepeinen figuurtje.  Haal de taart uit de oven en verwijder de linzen. Bak eventueel nog kort even verder in de oven. Laat daarna afkoelen op een rooster. Vul de taartbodem met de mangocompote, bedek met slagroom en Sweet Mix caramel en ...

Chocolademilkshake | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocolademilkshake

... daarover de gesmolten chocolade en zet er kort de mixer in. Serveer in een glas met een rietje. Werk eventueel af met slagroom en c ...

Chocoladetruffels met afrodisiaca | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladetruffels-met-afrodisiaca

... n een kookpot. Laat al roerend smelten. Laat opstijven in de koelkast. Schep er bolletjes uit. Wikkel de bolletjes door de cacao, chocoladeschilfers of hagelslag. Ingrediënten 1 dl room 200 gr chocolade chocoladeschilfers gember (of rozemarijn, munt, basilicum,...) cacao hagel ...

Jeroen Meus - Witte chocolademoussetaart met frambozen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/witte-chocolademoussetaart-met-frambozen

... mousse van witte chocolade en een koekjesbodem van boterwafels. Dit werkt hij af met een heerlijke laag verse frambozen en witte chocoladeschilfers. - Voor de koekjesbodem Smeer de binnenkant van de springvorm in met vetstof en beplak met bakpapier.Smelt de boter in een steelp ...

Recept voor chocoladetruffels | njam!

http://www.njam.tv/recepten/chocoladetruffels

... king in de microgolfoven. Snijd de opgesteven vulling in balkjes van ongeveer 4 cm, dop in de gesmolten chocolade en haal door de chocoladeschilfers. Ingrediënten 125 ggezouten boter 75 ghazelnootpraliné 250 gmelkchocolade voor de afwerking: 400 gmelkchocolade chocol ...

Opgerolde cake met slagroom | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/opgerolde-cake-met-slagroom

... en Kirschmengeling. Besmeer met de confituur en rol het geheel op in een worst. Bestrijk de rol met geklopte room en versier met chocoladeschilfers. Laat opstijven in de koelkast. Ingrediënten 2 dl suikersiroop 2 dl Kirsch op Poire geklopte room chocoladeschilfers frambozenconfituur beslag 150 gr zelfrijzende bloem 100 gr suiker 5 eieren ...