Resultaten voor chateaubriand dagelijkse kost
Chateaubriand - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/chateaubriand
... sonen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 200 g chateaubriand (ossenhaas) 20 g licht gezouten rauwe boter (St. Mere) scheutje (truffel)olie scheutje medium sherry paar sprietjes bieslook, fijngeknipt Voorbereiden Laat h ...
Chateaubriand met millefeuille van aardappelen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chateaubriand-met-millefeuille-van-aardappelen
... et millefeuille van aardappelen - Plan je een etentje onder vrienden of wil je eens lekker uitgebreid eten? Dan mag een klassieke chateaubriand zeker niet ontbreken. Met dit lekker stukje vlees wordt jouw menu zeker en vast een succes. - Verwarm de oven voor op 200 ° C.Schil de aardappelen ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chateaubriand-boven-een-bad-met-oude-geuze
... chateaubriand boven een bad met Oude Geuze - chateaubriand boven een bad met Oude Geuze - Voor de vleesmarinade meng je alle ingrediënten en laat minstens enkele dagen op voorhand trekken.Snipper de sjalotjes fijn en doe ze in een pannetje voeg de rode wijn en de rozemarijn ...
Chateaubriand met aardappeltaartjes en groentenkrans | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chateaubriand-met-aardappeltaartjes-en-groentenkrans
... s. Voeg zeste van limoen toe. Vul op met champagne. Ingrediënten voor de cocktail 1 fles champagne 1 limoen ijsblokjes voor de chateaubriand 800 g chateaubriand peper zout boter eventueel nootmuskaat voor de saus 1 glaasje porto 340 ml rundsfond (bv. Lacroix) peper zout voor de versiering eventueel paddenstoelenkruid voor de aardappeltaartjes 1 kg aardappelen (vastkokend) een paar takjes verse tijm peper zout olijfolie 1 teen look 100 g Parmezaanse kaas voor het witloof 4 stronken witloof peper zout boter een scheut water naar smaak suiker voor de bloemkool 1 bloemkool boter zout voor de paddenstoelen 150 g paddenstoelen boter peper zout ½ citroen water voor de wortelen 8 jonge wortelen peper zout tijm laurier boter ...
Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp
... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! Jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en veelzijdige ...
Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert
... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. Jeroen maakt er een zalige dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten onder ...
Jeroen Meus - Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-gebakken-champignons-en-aardappelen
... Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Echte dagelijkse kost: blinde vinken met gekookte aardappelen en heerlijke smaakvolle champignons. Simpeler en lekkerder dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet de aardappelen ...
Jeroen Meus - Varkenskotelet met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenskotelet-met-jonge-wortelen-picklesmousseline-en-aardappelen
... Varkenskotelet met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Met de zomer in zicht gebruikt Jeroen vandaag al eens de barbecue om echte dagelijkse kost op klaar te maken. Een lekker sappige gegrilde varkenskotelet met geroosterde wortelen en aardappelen (eveneens ...
Jeroen Meus - Gebakken kalfslever met spruitjesstoemp - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-kalfslever-met-spruitjesstoemp
... Gebakken kalfslever met spruitjesstoemp - Jeroen maakt al eens graag klassieke, Vlaamse kost. In dit geval gaat hij aan de slag met kalfslever, spruitjes en een saus met gebakken spekjes. De liefhebbers van degelijke dagelijkse kost zullen dit zeker weten te smaken! - Schil ...
Jeroen Meus - Wortelstoemp met chipolata - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wortelstoemp-met-chipolata
... Wortelstoemp met chipolata - Vandaag staat er comfortfood op de tafel: een stuk worst met eenvoudige wortelstoemp. Dat is dagelijkse kost waar je groot én klein plezier mee doet.Extra materiaal:Keukentouw Een pureestamper - 0. Schil de aardappelen en snijd ze in grote ...