Resultaten voor champagnesorbet

Champagnesorbet | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/champagnesorbet

... champagnesorbet - Doe de suiker en het water in een kookpot en laat al roerend opkoken. Laat de suikersiroop goed afkoelen en voeg de champagne toe. Pers een halve citroen erbij. Klop het eiwit luchtig met en garde en doe dit bij de rest en roer even door tot alles mooi gemengd ...

Champagnesorbet - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/sorbet/champagnesorbet

... t.Voeg dan de champagne toe.Giet de ijsmix in de ijsmachine en laat bevriezen volgens de gebruiksaanwijzing van de machine.Doe de champagnesorbet in de champagneglazen en werk af met een takje aalbessen en suikerdecoratie. Extra benodigd IJsmachine Geen ijsmachine?Doe het mengsel in een ondiepe diepvriesdoos. Laat het ijs onafgedekt in 1-2 uur bevriezen, tot het halfzacht is. Doe het mengsel over in een kom en breek met een vork alle ijskristallen kapot. Doe het ijs terug in de diepvries en breek de ijskristallen gedurende 2 uur elke 30 minuten. Laat het ijs in de diepvries stevig worden. Bewaar het ijs in een afgesloten doos. Zet het ijs 45 minuten voor het serveren in de koelkast. OpmerkingGebruik voor een strikt-vegetarische versie v ...