Resultaten voor cassoulet jeroen meus met confit de canard
Cassoulet met confit de canard en Parmaham - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/cassoulet/cassoulet-confit-canard-parmaham
... verwijder de knoflookbol met de kruidnagel. Bewaar 75 ml van het kookvocht.Voeg de bonen, het kookvocht en de sojasaus toe aan de cassoulet.Haal voorzichtig de confit de canard uit het ganzenvet, zodat er weinig vet aan blijft plakken, en verdeel de boutjes over het bo ...
Confit de canard met pommes sarladaises | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/confit-de-canard-met-pommes-sarladaises/
... confit de canard met pommes sarladaises Pure kwaadaardigheid, dat straalt er uit de oogjes van de staatssecretaris voor Cultuur. Het voelt overduidelijk goed de stem van de rancune te mogen zijn, hoewel mij onduidelijk is waar die rancune vandaan komt. Of zou hij van ...
https://koken.vtm.be/recept/canard-lorange
... canard à l'orange - Snij het vel van de eendeborsten in ruitjesvorm met een scherp mes, maar zorg dat je niet in het vlees zelf snijdt. Kruid het vlees met peper en zout. Smelt een klein klontje boter in de pan en leg er de eendeborstfilets in met het vel naar beneden. ...
Salade van onglet met confit van sjalotten en krokantje van focaccia | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/salade-van-onglet-met-confit-van-sjalotten-en-krokantje-van-focaccia
... Salade van onglet met confit van sjalotten en krokantje van focaccia - Bak de sjalotten in een pan. Blus ze met 1/3 van de rode wijnazijn tot de azijn volledig verdampt is. Herhaal het blussen nog tweemaal (dus in totaal 3 keer). Voeg na de derde keer de honing toe en breng ...
Aan tafel met Tanja: Confit van kip
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/02/confit-van-kip.html
... confit van kip In de maanden januari – februari geeft Sarah Raven veel recepten met winterkruiden als rozemarijn, salie, tijm en laurier. Allevier staan ze bij mij op het balkon vrolijk groen te wezen en dus viel mijn keuze, de tweede al deze week dus so far so good om ...
Jeroen Meus - Cassoulet - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cassoulet
... cassoulet - Een cassoulet is de Franse versie van onze hutsepot. de traditionele bereiding is veel meer dan worst met bonen. Je bakt verschillende soorten varkensvlees in ganzenvet wat de stoofpot heerlijk smeuïg maakt. de varkensstaart gaat erbij voor de smaak. Hij geeft ...
Jeroen Meus - Cassoulet van groenten met stokbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cassoulet-van-groenten-met-stokbrood
... cassoulet van groenten met stokbrood - Dit is een stevige stoofpot met alleen maar groenten, geïnspireerd op de Franse cassoulet. Een waar groentefeest boordevol smaak voor jong en oud! - Doe de olijfolie in een steelpannetje en warm ze zachtjes op. Pel de teentjes ...
Jeroen Meus - Cassoulet van kip met chorizo - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cassoulet-van-kip-met-chorizo
... cassoulet van kip met chorizo - Een traditionele cassoulet is een Franse regionale specialiteit, met witte bonen en vlees als hoofdingrediënten. jeroen gebruikt in zijn variant van de Franse klassieker kip, kruidige Spaanse chorizo en heel wat groenten. Let er wel op dat ...
Recepten - Cassoulet met kippenbout
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Cassoulet_met_kippenbout
... het laurierblad in de saus, dek de pot af en plaats het in de oven bij een temperatuur van 180°C, gedurende 35 minuten. Dien de cassoulet op, eventueel bestrooid met gehakte peterselie of een takje kervel. Lekker met gekookte aardappeltjes. ...
Cassoulet | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cassoulet
... cassoulet - Laat de bonen een nachtje weken. Stoof de ui en de look aan in een beetje bakboter. Voeg de bonen, de tomatenpuree, de gepelde tomaten, de tijm en laurier eraan toe. Voeg vervolgens het water eraan toe tot alles mooi onder water staat. Laat het geheel opkoken, ...