Resultaten voor cassata

Cassata Siciliana recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R199964/cassata-siciliana

... cassata Siciliana - 2 sinaasappels, 50 g suiker, 50 g pistachenoten, 150 g pure chocolade, 0.5 bakje bigarreaux, 1 roombotercake, 100 ml Marsala, 2 bakjes ricotta, 2 eetlepels poedersuiker, 0.5 bakje sukade, 20 g boter, 50 ml espressokoffie ...

Siciliaanse cassata - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/chocolade/siciliaanse-cassata

... Siciliaanse cassata 10 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 2 uur wachten waardering8.2obv 20 waarderingen NagerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 300 g pure chocolade 50 g gepelde pistachenootjes 100 g gedroogde abrikoosjes 50 g gedroogd rood fruit (cranberry's ...

Bistecca fiorentina | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/bistecca-fiorentina/

... rt te zijn – eruit als een kom nasi en krijgen crostini een overbodig blaadje rucola. Maar verder chapeau, hoor. Uitstekende cassata siciliana, ‘open’ ravioli met boter en salie en nog meer gerechten die een Italiaan als Italiaans zou herkennen. Alleen die ‘bistecca alla fiorentina’. Die moet opeens gemarineerd worden met olie en azijn en kruiden en knoflook. Marineren! Een fiorentina! En nog eens ‘liefst 8 uur’ ook! De azijn kookt het vlees als een zure haring. Het kenmerk van de ware bistecca fiorentina is dat er niets mee gebeurt. Hij wordt niet gezouten en zelfs niet met olie ingesmeerd voordat hij op een vreselijk hete grill wordt gelegd. De enorme T-bonesteaks die de echte fiorentina kenmerken zijn hier niet te krijgen. Het is verdedigbaar om ze te vervangen door rib-eyes. Maar koop ze dik, een centimeter of 4, en laat ze in een uur op kamertemperatuur komen voor het grillen. Gril ze in totaal een minuut of 8, en keer ze tussentijds een paar keer om. Ze moeten goed rood blijven van binnen, maar wel warm zijn. Laat het vlees van de grill af zeker 5 minuten ...