Resultaten voor cake met speltbloem en kokosbloesemsuiker

Bechamelsaus met speltbloem | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bechamelsaus-met-speltbloem

... Bechamelsaus met speltbloem - Smelt het vet in een kookpot. Voeg de bloem toe en roer goed door. Haal de pot van het vuur en giet 5 dl rijstmelk erbij al roerend. Laat opkoken en blijf roeren. Los de maïzena op in 2,5 dl rijstmelk en roer goed door. Giet dit al roerend ...

Op de groei: warme chocomelk | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/op-de-groei-warme-chocomelk

... Op de groei: warme chocomelk - Tips Breng de hazelnootmelk niet aan de kook, want dan verdwijnen de waardevolle voedingsstoffen.Voor kinderen vanaf 1 jaar kun je de dadelsiroop vervangen door rauwe honing.Weetje: hazelnootmelk is licht verteerbaar en rauw cacaopoeder ...

Zoete aardappelcake met dadels - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/zoete-aardappelcake-met-dadels/

... Zoete aardappelcake met dadels Instructies Verwarm de oven voor op 180 C. Bereid eerst de zoete aardappel. Er zijn twee manieren om dit te doen: schil de zoete aardappelen en kook ze. Of schil ze niet, prik gaten in de schil en gaar ze in circa 5 minuten in de magnetron. ...

Chocoladecake | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladecake

... Chocoladecake - Klop de eieren, de rietsuiker en de bruine suiker op met een mixer. Voeg hierbij het vanille-extract, de cacao en een snuifje zout. Smelt de boter en voeg die bij het mengsel en roer goed samen. Meng de speltbloem onder het deeg. Voeg een scheut koffie ...

Spruitjestaart met feta en rozemarijn | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/spruitjestaart-met-feta-en-rozemarijn

... Spruitjestaart met feta en rozemarijn - Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de spruitjes schoon door de buitenste bladeren te verwijderen en een stukje van de stronk af te snijden. Verhit een beetje olijfolie in een pan en bak de spruitjes gedurende 5 minuten ...

Brownie van chocolade en rode biet | De Keuken van Sofie

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/brownie-van-chocolade-en-rode-biet

... bakvorm in. Doe het beslag in de vorm. Bak 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven van 180°C. Test met een satéstokje of de cake gaar is. Kleeft er nog deeg aan, dan is het niet gaar. Voor de garnituur: warm de kersen op. Plet anijszaad fijn en voeg doe aan de kersen. Meng er wat honing onder. Plet ook de pistachenoten grof. Meng die onder de zure room en maak ook dit wat zoeter met honing. Haal de taart uit de oven als ze gaar is. Laat even afkoelen. Zet een bord op de vorm, draai om en ontvorm. Versnij en serveer met zure room, kersen en pistachenootjes. Ingrediënten voor de brownie 400 g rode biet (gekookt) 130 g kokosolie (Extra Virgin) of boter 220 g donkere chocolade (80-90%) 3 eieren 1 vanillestok 100 g volkorenbloem zeezout 2 el cacaopoeder (rauw, ongezoet) 2 el kokosbloesemsuiker (of honing) voor de garnituur 300 g kersen (ontpit, evt. diepvries) 125 g zure room 150 g pistachenoten 1 tl anijs- of venkelzaad 2 el honing ...

Petitfours met rozencrème | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/petitfours-met-rozencreme

... ig. Klop dan de roomkaas erdoor tot de massa mooi glad is; roer het rozenwater en de rozenconfituur door de botercrème. Snijd de cake horizontaal in 4 dunne plakken. Bestrijk 3 plakken cake met de rozencrème. Stapel ze alle drie op elkaar en dek het geheel af met de laatste plak; druk de lagen eerst gelijkmatig op elkaar en besmeer dan ...

Chocoladecake van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladecake-van-sofie-dumont

... de boter en meng onder de suiker. Voeg het vanille-extract, de koffie en de cacao toe en meng alles samen. Smeer de crème op de cake. Serveertip: een kindercake kan je nog extra versieren met gummibeertjes en smarties. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/mijn-pop-uprestaurant-2016-gezond-ontbijt-van-caroline-en-gillian

... Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian - Caroline en Gillian kiezen met hun pop-up voor gezond en veggie. Hun ontbijtbordje "zoete gedachte" is de ideale manier om wakker te worden. Voor de vegan choco: smelt de vegan chocolade ...

Spelthaverkoekjes met rozijnen

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2014/05/spelthaverkoekjes-met-rozijnen.html

... Spelthaverkoekjes met rozijnen Toen ik dit recept al klikkend op Pinterest vond ben ik gelijk de keuken ingedoken om ze te maken. Om ze een beetje gezonder te maken (klein beetje maar, koekjes zijn natuurlijk nooit gezond) heb ik speltmeel, olijfolie en kokosbloesemsuiker ...