Resultaten voor bruine saus maken jeroen meeus

Kersttip: appeltjes uit de oven met bruine suiker | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kersttip-appeltjes-uit-de-oven-met-bruine-suiker

... Kersttip: appeltjes uit de oven met bruine suiker - Ga je voor een klassiek kerstmenu? Dan mogen appeltjes uit de oven zeker niet ontbreken. Reken 1 appeltje per persoon. In het filmpje maken we het dus voor vijf personen.Tip: je kan alles tot en met stap 2 maken op ...

Jeroen Meus - Bruine fond - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bruine-fond

... bruine fond - bruine fond vormt de perfecte basis voor bruine sauzen. Je kan het makkelijk zelf maken en wel zo! - bruine fond Leg de schenkels en het zwoerd in een braadslede en zet ze in een voorverwarmde oven van 180 °C.Haal ze er na een uur weer uit en besmeer de ...

Jeroen Meus - Gevulde auberginerolletjes met bruine rijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-auberginerolletjes-met-bruine-rijst

... Gevulde auberginerolletjes met bruine rijst - Een knaller van een ovenschotel met aubergines en bruine rijst in de hoofdrol. jeroen maakt er een eenvoudige groentesaus bij, tjokvol verse groenten en boordevol smaak. - Verwarm de grill van de oven voor.Breng een pot gezouten ...

Bruine suikertaart | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bruine-suikertaart

... artvorm. Maak appelmoes van de appelen met het water maar zonder de suiker. Laat afkoelen. Klop de eieren en de eierdooier met de bruine suiker tot een stevige massa. Meng met de geklopte room. Bedek de taartbodem met de appelmoes en vul de rest aan met het bruine suiker mengsel. Bak de taart af op 180°C gedurende 35 minuten. Oversch ...

Rijstpap met bruine suiker | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstpap-met-bruine-suiker

... Rijstpap met bruine suiker - Laat de melk opkoken en voeg er de rijst aan toe met de suiker en de kaneel. Laat zachtjes koken tot de rijst gaar is. Plaats in de koelkast, ongeveer 2 uur. Meng daarna de geklopte room erdoor, serveer en overstrooi met bruine suiker. I ...

Speenvarkenkotelet met Abdijbier | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/speenvarkenkotelet-met-abdijbier

... akjes 4 el spekblokjes 1 ui 1 lookteentje 1 klontje boter 1 laurierblad 2 theelepels suiker 1 el graanmosterd 1 dl abdijbier 1 dl bruine fond 4 speenvarkenkoteletten ...

Bruine bonensoep met ham en tomaat - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/bruine-bonensoep-ham-tomaat

... lokjes olie of boter 1 bosje bladselderij, fijngehakt 1 pakje Heinz Tomato Frito (gezeefde tomaten) à 400 g Bereiden Bereid de bruine bonensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.Bak de ui tezamen met de ham in een pan in olie of boter aan.Voeg deze met de bladselderij en de gezeefde tomaten aan de soep toe. Het recept 'Bruine bonensoep met ham en tomaat' wordt je aangeboden door Honig. ...

Vijgen met bruine rum | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgen-met-bruine-rum

... Vijgen met bruine rum - Maak een siroop van het water en de suiker. Laat afkoelen. Voeg 5 soeplepels bruine rum toe en het sap van 2 limoenen. Snijd de vijgen in kleine stukjes. Meng de room met de rum en de suiker. Doe dat mengsel in de sifon. Leg een lepelkoekje in ...

Jeroen Meus - Fond - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fond

... 7 tot 8 uur. 7. Zeef het geheel en laat nog eens inkoken. 8. Blanke kalfsfond wordt op bijna precies dezelfde manier gemaakt als bruine fond, met dat verschil dat je de beenderen vooraf niet aankleurt in de oven. 9. Lamsfond maak je op dezelfde manier klaar als bruine fond. Gebruik dan wel lamsschenkels i.p.v.runderschenkels. ...

Rijstpap met bruine suiker | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstpap-met-bruine-suiker-0

... Rijstpap met bruine suiker - Zet de melk op en voeg er de gewassen rijst aan toe met suiker en 1 doorgesneden vanillestokje. Laat opkoken en roer voorzichtig de rijst los van de bodem, laat verder koken op en licht vuurtje gedurende 25’ à 30’ minuten. Laat afkoelen. ...