Resultaten voor brickdeeg met feta en spinazie

Feta spinazie rolletjes | tapas hapje - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/feta-spinazie-rolletjes/

... feta spinazie rolletjes Maak eens feta spinazie rolletjes van bladerdeeg. Een makkelijk en lekker hapje. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bosui in stukjes. Laat de spinazie even uitlekken in een zeef. Rol het bladerdeeg uit over een bakplaat met bakpapier. Smeer ...

Spinazie feta taart met yoghurt | Vegetarisch recept! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/spinazie-feta-taart-met-yoghurt/

... spinazie feta taart met yoghurt Een makkelijke spinazie feta taart met yoghurt, uit de oven. Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de spinazie in een zeef en duw met een houten lepel al het vocht uit de spinazie (doe dit boven de wasbak). Snipper de ui en giet een scheutje ...

Gevulde paprika's met spinazie en feta | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/gevulde-paprikas-met-spinazie-en-feta/

... Gevulde paprika's met spinazie en feta Maak eens gevulde paprika's met spinazie en feta. Makkelijk, lekker en vrije snel klaar! Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika's door de helft en verwijder de zaadjes. Snijd de mozzarella in plakjes. Giet een scheutje ...

Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ricotta-met-nootjes-honing-sinaasappel-en-brickdeeg

... Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg - Meng de ricotta samen met de honing, de basilicum, het sap van de sinaasappel en de fijngehakte notenmengeling. Bak het brickdeeg in een oven van 180° C gedurende 3 à 4 minuten, laat het vervolgens afkoelen en verbrijzel ...

Groenten in brickdeeg met geitenkaasdip | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/groenten-in-brickdeeg-met-geitenkaasdip

... Groenten in brickdeeg met geitenkaasdip - Snijd de groenten in frietjes van 1 cm op 8 cm. Strijk het eigeel over het brickdeeg, kruid met italiaanse kruiden, peper en zout. Rol de groenten afzonderlijk in het brickdeeg. Meng de Chavroux geitenkaas met de bieslook, de gehakte ...

Geitenkaaskroketten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/geitenkaaskroketten

... Geitenkaaskroketten - Snij het brickdeeg in vierkantjes van 5 x 5 centimeter. Snij blokjes kaas en meng ze met de provencaalse kruiden. Leg de blokjes op het brickdeeg en kleef dicht met eigeel. Frituur op 180°C. Ingrediënten 400 gr vaste geitenkaas 1 el provencaalse ...

Mini-croissants met spinazie en feta

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2013/12/mini-croissants-met-spinazie-en-feta.html

... Mini-croissants met spinazie en feta Ingrediënten: 1 blik mini party croissants (24 stuks)Handje verse spinazie 50 gr feta kaas½ rode peper Peper en zout 1 ei, losgeklopt Materialen:Bakpapier Bereiding:Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de spinazie fijn en verkuimel ...

Mini-croissants met spinazie en feta

http://hobbykokpluis.blogspot.com/2013/12/mini-croissants-met-spinazie-en-feta.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HobbykokPluis+%28Hobbykok+Pluis%29

... Mini-croissants met spinazie en feta Ingrediënten: 1 blik mini party croissants (24 stuks)Handje verse spinazie 50 gr feta kaas½ rode peper Peper en zout 1 ei, losgeklopt Materialen:Bakpapier Bereiding:Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de spinazie fijn en verkuimel ...

Ei met prei en spek in brickdeeg | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ei-met-prei-en-spek-in-brickdeeg

... Ei met prei en spek in brickdeeg - Snijd de prei in julienne en stoof alles aan in een beetje boter. Voeg het spek eraan toe en laat het geheel afkoelen. Schik een bedje prei met spek op een velletje brickdeeg. Leg het ei erbovenop. Smeer de randen van het deeg in met een ...

Spanakopita | Griekse feta-spinazie taart | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/spanakopita/

... Spanakopita Een spanakopita is een Griekse hartige taart van filodeeg met feta en spinazie. Errrrg lekker, al zeg ik het zelf, en niet heel moeilijk om te maken. Ook koud smaakt de spanakopita goed, dus als je een stuk over hebt kun je dat de volgende dag als lunch opeten. ...