Resultaten voor bouillabaisse jeroen meus

Jeroen Meus - Bouillabaisse met rouille - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bouillabaisse-met-rouille

... bouillabaisse met rouille - Weinig mensen wagen zich aan de wereldberoemde Zuid-Franse klassieker ‘bouillabaisse’. En toch kan iedereen, mits een klein beetje geduld, een bijzonder smakelijke versie van dit gerecht op tafel zetten. Vaak denken mensen dat het hier ...

Bouillabaisse van mosselen en rode poon | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouillabaisse-van-mosselen-en-rode-poon

... om ze een mooi krokant korstje hebben. Meng de room met wat saffraan en klop op. Leg nu de ponen in een bord en giet hierover de bouillabaisse van mosselen. Ingrediënten Restje mosselen 150 gr Rode poon (per persoon) saffraan 250 ml room kerstomaatjes kippenfond ui selder wortelen peterselie enkele blaadjes venkel (loof) ...

Vispapillot “bouillabaisse”

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vispapillot-bouillabaisse

... Vispapillot “bouillabaisse” - Vis in papillot is altijd lekker, maar kan het nog lekkerder? Ja hoor! Onze vispapillot ‘bouillabaisse’ moet je geproefd hebben: een typisch gerecht uit Marseille met vis van bij ons. Dat smaakt naar de zomer! ...

Bouillabaisse van Bram Bonamie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/bouillabaisse-van-bram-bonamie

... angoustines in groffe stukken. Haal de ogen en de kieuwen uit de viskoppen. Als je dit niet doet, kan dit een wrange smaak aan je bouillabaisse geven. Hak de graten in stukken. Bak deze goed aan in een voldoende grote pot in een scheut olijfolie. Voeg de knoflook, de selder en de ui eraan toe en laat even m ...

Bouillabaisse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bouillabaise

... bouillabaisse - Stoof de ajuin, venkel en prei aan en blus met pastis en witte wijn. Voeg water toe en 2 el visbouillon. Snijd de lookteentjes fijn en voeg toe. Doe er ook de venkelzaadjes bij en kruid met peper en zout. Voeg dan de saffraandraadjes en de tomatenpuree toe. ...

Pasta à la bouillabaisse | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pasta-la-bouillabaisse

... Pasta à la bouillabaisse - Snijd alle groentjes zeer fijn en stoof ze aan (behalve de tomaatjes) in boter. Blus dit geheel met de wijn, een scheutje pastis en de room. Voeg hier de tomatenpuree, saffraandraadjes en pastabouillon aan toe, evenals de tomatenblokjes . Kook de ...

Makkelijke bouillabaisse - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/vissoep/makkelijke-bouillabaisse

... Makkelijke bouillabaisse 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 500 g tomatensaus voor pasta (pakje) 450 ml visbouillon (van een blokje) 2 courgettes, in plakjes 1 venkel, in reepjes 450 ...

Bouillabaisse | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/bouillabaisse

... angoustines in groffe stukken. Haal de ogen en de kieuwen uit de viskoppen. Als je dit niet doet, kan dit een wrange smaak aan je bouillabaisse geven. Hak de graten in stukken. Bak deze goed aan in een voldoende grote pot in een scheut olijfolie. Voeg de knoflook, de selder en de ui eraan toe en laat even mee fru ...

Bouillabaisse van mosselen met saffraan, venkel en sinaasappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bouillabaisse-van-mosselen-met-saffraan-venkel-en-sinaasappel

... bouillabaisse van mosselen met saffraan, venkel en sinaasappel - Reinig de groenten en snijd in de gewenste vorm. Was de mosselen. Stoof de groenten aan in een klontje boter en voeg de gewassen mosselen toe. Kruid af met een snufje peper en laat alles garen onder het deksel. ...

Bouillabaisse

http://saskookt.blogspot.be/2015/10/bouillabaisse.html

... log, een dikke Spaanse vissoep met saffraan en amandelen. Onlangs maakte ik een soortgelijk gerecht, maar dan van Franse origine: bouillabaisse. Ik gebruikte het recept van jeroen meus hiervoor, maar nam wel een shortcut door visbouillon van een blokje te gebruiken in plaats van verse visfumet. Ohja, en de rouille maakte ik ook niet ...