Resultaten voor botersaus invriezen
Zeeduivel in botersaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zeeduivel-in-botersaus
... Zeeduivel in botersaus - Een lekkere botersaus zelf maken? Dat is niet moeilijk. Serveer het met een lekker stukje vis, zoals zeeduivel.ann Smeer de grilpan in met een beetje Alpro soya Bakken & Braden en gril de stukken zeeduivel. Stoof de spinazie aan met een beetje ...
Fijne botersaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/saus/fijne-botersaus
... Fijne botersaus 1 portie 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischFrans Ingrediënten 200 ml medium dry sherry 1 sjalotje, gesnipperd 2 takjes tijm 125 ml slagroom 100 g zachte boter Bereiden Breng in een ...
Rog met kappertjes en botersaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rog-met-kappertjes-en-botersaus
... Rog met kappertjes en botersaus - Roggevleugel lekker puur met botersaus en kappers...heerlijk! Serveer met aardappelpuree of kroketten. - Dep de rogfilets droog met keukenpapier. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout.Verdeel de bloem gelijkmatig over een bord. Haal ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/botersaus
... botersaus - Neem een kookpot en doe er gevolgtefond, sap van een halve citroen en wat kippenbouillon in. Laat het inkoken. Doe de boter stuk voor stuk bij de saus. Roer meteen in de saus als de boter erbij komt. Het ogenblik dat de saus gebonden is, haal je ze van het vuur. ...
Rog met botersaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rog-met-botersaus
... Rog met botersaus - Doe een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag en laat dit smelten. Dip de rogvleugels in een beetje bloem en bak ze mooi bruin. Leg de rog eerst in de pan met de dikke kant naar beneden, bak hem zo gedurende 3 Ã 4 minuten en bak hem vervolgens ...
Kabeljauw met aardappelzalf en botersaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/kabeljauw-met-aardappelzalf-en-botersaus
... Kabeljauw met aardappelzalf en botersaus - Schil de aardappelen en houd er enkele apart. Kook de rest in gezouten water. Giet ze af en pureer ze. Werk ze met de melk en boter op tot een gladde puree en kruid met peper en zout. Snijd de puree in stukken van ca. 5 cm. Kook ...
Witte asperges met garnalen en ei in botersaus - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/witte-asperges-garnalen-ei/
... Witte asperges met garnalen en ei in botersaus Het aspergeseizoen is weer begonnen! Dus, als je ook fan bent van het 'witte goud', kun je nu je hart weer ophalen. Voor mij ook reden om naar de winkel te sjezen en witte asperges te kopen. Overigens ging ik voor ongeschilde ...
Pladijs in botersaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pladijs-in-botersaus
... Pladijs in botersaus - Smelt boter in een antikleefpan. Kruid de vis met peper en zout. Bak de pladijs kort aan langs beide kanten. Haal de vis uit de pan. Versnipper de sjalot en stoof aan in dezelfde pan. Blus met wijn en witte wijnazijn. Giet de room erbij en laat zachtjes ...
Jeroen Meus - Beurre blanc - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/beurre-blanc
... Beurre blanc - De ‘beurre blanc’ is een botersaus waarvoor je een basis of reductie moet bereiden. Deze ‘reductie’ kan je ook gebruiken om andere sauzen te bereiden, zoals bv. Hollandaise. Een overschot van de reductie kan je invriezen om later te ...
Sole Meunière | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/sole-meuniere
... 4 minuten. Haal de vis uit de pan en leg op een bord. Haal de pan van het vuur. Voeg citroensap en de gehakte peterselie bij de botersaus. Serveer de vis met de aardappelen en giet de botersaus eroverheen. Ingrediënten 4 zeetongen (van 300 à 400 gr, schoongemaakt) 400 gr gekookte aardappel 1 citroen 4 el bloem boter peterselie ...