Resultaten voor bolognaisesaus jeroen meeus
Snelle lasagne à la Dina | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/snelle-lasagne-la-dina
... met peper, zout en nootmuskaat. Roer er de eitjes en kaas onder. Mix eventueel fijn. Neem een ovenschaal. Begin met een lepeltje bolognaisesaus, leg hierop enkele lasagnevellen. Lepel er terug wat bolognaisesaus en ook yoghurtsaus op. Maak zo laagjes. Belangrijk is dat je eindigt met de witte saus. Strooi er nog extra kaas over en werk af met olijfjes. Plaats 40 minuten in een voorverwarmde oven van 185°C. Haal uit en serveer. Tip: heb je nog bolognaisesaus over? Geen nood, vries ze in en gebruik ze later opnieuw. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
De perfecte kinderlasagne | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/de-perfecte-kinderlasagne
... en ovenschaal in met wat vetstof. Leg een lasagneblad in de schaal, schik hierop wat spinazie en doe zo voort, met afwisselend de bolognaisesaus, de bechamelsaus en de spinazie. Eindig met bovenaan de bechamelsaus. Strooi hierover de resterende geraspte kaas. Plaats de schaal in een oven van 170 - 180°C gedurende 35 à 40 minuten. Ingrediënten 150 gr boter 200 gr bloem 1 l melk 400 gr geraspte Emmental 400 gr bolognaisesaus 500 gr verse spinazie 1 teentje knoflook muskaatnoot 20 blaadjes lasagne ½ citroen ...
Volkoren cappellini met vegetarische bolognaisesaus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/volkoren-cappellini-met-vegetarische-bolognaisesaus
... Volkoren cappellini met vegetarische bolognaisesaus - Snij de look, sjalot en ajuin fijn en stoof aan op een zacht vuurtje in olijfolie. Haal de vezelige draden van de selder met een dunschiller. Snij in fijne stukjes en voeg bij de ajuin. Snij ook de courgette, wortel, aubergine ...
Spaghetti bolognaise met zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/spaghetti-bolognaise-met-zongedroogde-tomaten-en-parmezaanse-kaas
... sen de helft van de fijngehakte selderijbladeren, de Becel pro.activ, de Parmezaanse kaas en wat zwarte peper naar smaak. Neem de bolognaisesaus van het vuur. Roer het Parmezaanmengsel eronder. Dek af met een deksel en laat 1 minuut staan. Verdeel de spaghetti over 2 borden of kommen, lepel de bolognaisesaus erover uit, strooi de resterende selderijblaadjes erover en dien onmiddellijk op. Ingrediënten 200 g volkoren spaghetti 1 ui 3 stengels selder 200 g seldergroen 300 g tomaten 3 zongedroogde tomaten 1 el zonnebloemolie 200 g (mager) rundergehakt 2 tl Italiaanse kruiden ½ blokje rundsbouillon 4 tl vetstof Becel pro.activ Délice een paar el Parmezaanse kaas zwarte peper ...
Jeroen Meus - Soep van vorig jaar - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/soep-van-vorig-jaar
... at hij allemaal nog in de koelkast vindt. Zo levert hij meteen ook het bewijs dat soep op 1001 manieren lekker is. Zelfs een rest bolognaisesaus gaat mee de soepketel in. - 0. Pel de ui en snij hem in stukjes. Ze hoeven niet te fijn te zijn. Plet ook een teentje knoflook tot pulp. 1. Verhit een scheut olijfolie in een grote stoofpot of een soepketel. Stoof de ui glazig en roer er de lookpulp doorheen. 2. Snij de schoongespoelde stengels selder eerst overlang ...
Jeroen Meus - Jeroens polognaisekroket - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/jeroens-polognaisekroket
... Jeroens polognaisekroket - Nee, er staat geen typfout in de naam van deze kroket, want deze middernachtsnack op basis van een bolognaisesaus laat zich prima combineren met het betere feestgedruis met aangepaste muziek. De kroketten zijn ook een ideaal warm hapje of stel er eventueel ...
Ovenschotel met rijst en bolognaisesaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ovenschotel-met-rijst-en-bolognaisesaus
... Bereiding Smelt boter in een kookpot en stoof de ajuin en de look aan. Voeg het vlees toe en bak mee aan. Giet de gepelde tomaten erbij. voeg de tomatenpuree, het water en de versneden paprika toe. Kruid met cayennepeper, paprikapoeder, zout en peper en laat een kwartiertje ...
Jeroen Meus - Spaghetti bolognaise op z’n Thais - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-bolognaise-op-zn-thais
... Spaghetti bolognaise op z’n Thais - Vandaag maken we een Thaise versie van een klassieke spaghetti Bolognaise. Het rundergehakt en de tomaat blijven behouden, maar ik geef de saus een oosterse toets door er gember, citroengras, limoenblad en kokosmelk aan toe te voegen. De ...
Worstenbroodjeskrans met bolognaisedipsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/worstenbroodjeskrans-met-bolognaisedipsaus
... e. Voeg het gehakt toe en bak mee aan. Blus met rode wijn. Laat verdampen. Voeg tomatensaus toe. Kruid met peper en zout. Doe wat bolognaisesaus in het midden van de krans. Verdeel mozzarella in schijfjes gesneden en gemalen kaas over de schotel. Zet nog even onder de grill. Werk af met oregano en fijngesneden basilicum. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Jeroen Meus - Spaghetti bolognaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-bolognaise
... Spaghetti bolognaise - Spaghetti bolognaise hoeft jeroen niet meer te introduceren. Waar de bolognaisesaus juist vandaan komt en hoe ze precies klaargemaakt wordt, is een ingewikkelde Italiaanse kwestie. jeroen maakt dan ook de ‘Westerse’ versie, zoals wij ze kennen. ...