Resultaten voor bladerdeeghapjes

Bladerdeeghapjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bladerdeeghapjes

... bladerdeeghapjes - Snijd het bladerdeeg in reepjes of vierkantjes. Smeer ze in met een beetje eigeel. Strooi de gemalen kaas eroverheen. Bak gedurende 15 à 20 minuten op 180° C. Bak de panchetta krokant aan en werk hiermee het bord af. Ingrediënten 1 vel bladerdeeg 100 gr gemalen ...

Bladerdeeghapjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/bladerdeeghapjes

... bladerdeeghapjes Niets zo gezellig als een tafel vol "happekes" en lekkers. Heerlijk gezellig er met zijn allen rond, en genieten maar! ❤️Ingrediënten Bereidingswijze:naar de stap voor stap foto's Tips:Je kan er verschillende maken. Voor ieder wat wils.Bereidingstijd:Je kan ...

Gevulde bladerdeeghapjes met mozzarella en chorizo | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-bladerdeeghapjes-met-mozzarella-en-chorizo

... Gevulde bladerdeeghapjes met mozzarella en chorizo - Zin in een lekker hapje, maar geen zin om uitgebreid te koken? Voor deze bladerdeeghapjes heb je maar drie ingrediënten nodig! Rol het vel bladerdeeg open. Snij in driehoeken. Prik er met een vork in. Beleg elke driehoek met ...

Recepten - Mini bouchées met Passendale-kaas, champignons en spek

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Mini_bouchees_met_Passendale-kaas_champignons_en_spek

... s over om te gratineren, de rest smelten in de saus. Spek, champignons en gehakte peterselie toevoegen. Het geheel schikken in de bladerdeeghapjes en bestrooien met de overgebleven Passendale-kaas. Gedurende 5 min. in een op 180°C voorverwarmde oven schuiven.   ...

Bladerdeegwieltjes met ricotta en spinazie » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/bladerdeegwieltjes-ricotta/

... Deze wieltjes smaken nog 10 keer zo lekker dan ze er uit zien. Ik probeerde deze bladerdeeghapjes voor het eerst met kerstavond. Ik hou van ricotta (moest je het nog niet doorhebben) en de combinatie met spinazie is altijd een winnaar. Ik vond het alvast heerlijk en mijn gasten ...

Kip pesto hapjes | lekker borrelhapje - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/kip-pesto-hapjes/

... erdeeg en vouw ze daarna dubbel. Druk de randen aan met een vork. Besmeer de bovenkant van het deeg met was losgeklopt ei. Bak de bladerdeeghapjes in 20-25 minuten mooi goudbruin. 250 gr kipfilet, 8 plakjes bladerdeeg, 8 zongedroogde tomaatjes, 2 el groene pesto, 2 el ricotta, 1 el zure room, snuf peper, 1 ei ...

Snel bladerdeeghapje met parmaham en burrata » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/snel-bladerdeeghapje-met-parmaham-en-burrata/

... ijgen en je maaltijden sneller zullen garen. Ik testte de Crisp functie al zorgvuldig uit en maakte er niet alleen deze heerlijke bladerdeeghapjes mee, maar ook evengoed al pizza’s, quiches en zelfs desserts! Heb je zelf een Crispfunctie op je Whirlpool toestel, maar het nog nooit gebruikt? Ga er dan zeker eens mee aan de slag met dit recept of kijk op de receptenpagina van Crisp om nog veel meer overheerlijke recepten te vinden. Dit bladerdeeghapje met burrata kan je uitstekend op voorhand voorbereiden: Snij je tomaten al op voorhand en laat op een keukenpapiertje uitlekken. Maak de bladerdeeghapjes al klaar en laat ze maximaal 2 uur in de koelkast staan voor je ze afbakt. Ik combineer 4 hapjes op 1 bakplaat met 1 bakpapier eronder. Je kan ze ook in deeltjes afbakken. Afhankelijk van de grootte van je bladerdeeg gaan de hapjes iets langer of iets korter in de oven moeten. AANPASSINGEN Ik vind bladerdeeg een super dankbaar deeg om mee te werken, vooral ook omdat het zo gemakkelijk te bewerken, te snijden en de vormen is. Maar ik ben er zeker van dat dit gerecht met filodeeg ook overheerlijk is. Vind je geen Burrata in de supermarkt? Ga dan voor een buffermozzarella, die is ook erg romig. BEWAREN Dit bladerdeeghapje met kip is het allerlekkerst als het vers uit de oven komt, maar je zou ze ook kunnen bewaren. Dit doe je in een luchtdichte doos in de koelkast (nadat ze op kamertemperatuur zijn gekomen). Je kan ze dan opwarmen in de oven voor 10 minuten op 160 graden. ...

Bladerdeeghapje met brie en cranberries » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/bladerdeeghapje-met-brie-en-cranberries/

... hten (die je nog kan maken na een dagje kerstshoppen) kunnen terugvinden vanaf volgende week maandag tot en met 31 december. Deze bladerdeeghapjes zijn de perfecte combinatie van zoet en zout. Brie en cranberrysaus gecombineerd met een crunchy buitenkantje, geloof mij, dat zou je elke dag wel kunnen eten! Voor dit hapje heb je bovendien maar 3 ingrediënten nodig. Je kan je cranberrysaus gerust zelf maken (als je een recept wil, laat het dan weten in de comments!), maar je kan evengoed compote in de winkel vinden in deze tijd van het jaar. Serveer de hapjes warm zodat de brie helemaal is gesmolten. Je kan dit hapje bovendien door de dag al voorbereiden en ze op de bakplaat zwieren zodra je gasten de deur in wandelen. Smakelijk! ...

Hapjes met spinazie en feta

https://www.prinsessenboontjes.be/post/hapjes-met-spinazie-en-feta

... Hapjes met spinazie en feta bladerdeeghapjes zijn toch altijd lekker hé? Met niet te veel ingrediënten, maak je dit lekker hapje. En je kan perfect variëren met de vulling. Eens testen?Ingrediënten:Bereidingswijze:Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de sjalot en look ...

pasteitjes met kip | gevulde bladerdeeghapjes -Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/pasteitjes-met-kip/

... Pasteitjes met kip Met maar een paar ingrediënten maak je deze lekkere pasteitjes met kip, bieslook en ui. Makkelijk en lekker! Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de kip gaar in circa 10-12 minuten in een pan met water. Trek de kip daarna uit elkaar met twee vorken. ...