Resultaten voor biscuit sofie dumont met crème au beurre

Biscuit met crème au beurre en speculaas | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/biscuit-met-creme-au-beurre-en-speculaas

... biscuit met crème au beurre en speculaas - Voor de biscuit: Verwarm de oven voor op 180°. Mix de eieren met suiker tot een schuimige massa tot het geheel verviervoudigd is. Voeg de gezeefde bloem toe. Smeer de bakvorm in met olie en bebloem de vorm. Stort het mengsel ...

Gebakjes met crème au beurre, marsepein en framboos | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakjes-met-creme-au-beurre-marsepein-en-framboos

... Gebakjes met crème au beurre, marsepein en framboos - Begin met de biscuit. Meet 225 ml eieren af in een maatbeker. Klop ze daarna op met de suiker tot een mooi schuimpje.  Zeef nu de bloemsuiker, het amandelpoeder en de bloem bij de schuim. Meng alles goed onder elkaar ...

Mokkataart | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/mokkataart

... opnieuw. Vermeng intussen wat oploskoffie met eenzelfde hoeveelheid water en een scheutje cognac. Hiermee bevochtig je later het biscuit Haal het biscuit uit de taartvorm en laat afkoelen. Snijd het biscuit met een zaagmes in 3 lagen. Smeer crème au beurre aan de onderkant van het biscuit zodat ie mooi blijft liggen. Bevochtig de hele biscuit met het mengsel van koffie en cognac. Spuit crème au beurre over het biscuit en begin daarvoor in het midden. Je blijft ronddraaien tot je laag overal dezelfde dikte heeft. Doe hetzelfde met de 2 andere lagen en met de bovenkant. Leg alles terug op elkaar in de oorspronkelijke vorm en strijk de bovenkant mooi glad. Wrijf enkele koffiebonen in met olijfolie zodat ze mooi gaan blinken en versier er tenslotte de taart mee. Ingrediënten 8 eieren 100 gr bloem 200 gr suiker Sweet Mix Crispy Caramel van sofie dumont Afwerking choco ...

Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/mokkataartjes-met-amandelen-en-creme-au-beurre

... ul Michiels. Paul en pateekes, dat zijn twee handen op één buik. sofie verwent hem met schattige mokkataartjes met een luchtige biscuit, crème au beurre met koffie en amandelen. Heerlijke taartjes!Tip 1: Zorg dat alles voor de crème au beurre op kamertemperatuur is. Dit is zeer belangrijk. Bewaar de taartjes op een koele plek, maar ...

Miserable van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/miserable-van-sofie-dumont

... ker en 400 gram amandelpoeder met 80 gram bloem. Zeef de bloem onder het mengsel. Spatel het mengsel onder het eiwit.  Strijk de biscuit uit op een bakplaat met bakpapier. Stop een halfuur in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de vulling.  Weeg 200 gram suiker af en laat opkoken met 200 ml water tot siroop.  Snij een vanillestok overlangs en doe de zaadjes en de stok bij de siroop. Do ...

Miserable | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/miserable

... ker en 400 gram amandelpoeder met 80 gram bloem. Zeef de bloem onder het mengsel. Spatel het mengsel onder het eiwit.  Strijk de biscuit uit op een bakplaat met bakpapier. Stop een halfuur in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de vulling.  Weeg 200 gram suiker af en laat opkoken met 200 ml water tot siroop.  Snij een vanillestok overlangs en doe de zaadjes en de stok bij de siroop. Doe ...

Jeroen Meus - Javanais met ganache van chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/javanais-met-ganache-van-chocolade

... chocolade - Een stukje zelfgemaakte javanais is de perfecte afsluiter van Het Nationale Kerstmenu. Laat het smaken! - De biscuit Verwarm de oven voor tot 220 °C.Klop de eiwitten schuimig met de suiker in de keukenmachine.Voeg er het amandelpoeder en een snuifje zout aan toe.Zeef de blo ...

Amandelbiscuit met vanillecrème en aardbeien | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/amandelbiscuit-met-vanillecreme-en-aardbeien

... Amandelbiscuit met vanillecrème en aardbeien - Verwarm de oven voor op 180°C. Voor de biscuit, scheid de eitjes, weeg het eiwit af (hou de dooiers bij!) en klop het stevig op met de suiker. Meng ondertussen ook het amandelpoeder met de bloemsuiker voor de broyage. Spatel ...

Zuppa Inglese van Sofie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zuppa-inglese-van-sofie

... Zuppa Inglese van sofie - Verwarm de oven voor op 230 graden Celsius. Begin met het biscuit. Scheid de eieren. Doe het eiwit in een kom. Hou de dooiers opzij.  Klop de eiwitten stijf. Voeg de suiker toe en klop stijf.  Spatel de eidooiers onder het opgeklopte eiwit. ...

Javanais | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/javanais

... Javanais - Amandelbeslag: Doe de marsepein in kleine stukjes en meng met 4 eiwitten. Klop de andere 4 eiwitten op met de suiker. Spatel het opgeklopte eiwit bij het marsepeindeeg en meng. Meng er de bloem door. Leg het bakpapier op een bakplaat en stort het deeg verspreid ...