Resultaten voor bij café snoeys spek en eieren a volonté

“Verloren” croque met gebakken appel en café glacé | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/verloren-croque-met-gebakken-appel-en-cafe-glace

... “Verloren” croque met gebakken appel en café glacé - Meng alle ingrediënten van het verloren brood met een vork. Snij de appelen in schijfjes en bak ze in boter met de bruine suiker en blus ze af met een beetje citroensap. Dip de sneetjes brood in het beslag. ...

Spiegeleieren met spek | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spiegeleieren-met-spek

... pan. Zet het vuur iets lager en doe de eieren mee in de pan. Kruid met peper en laat even meebakken. Ingrediënten 12 sneetjes ontbijtspek 8 eieren peper 1 th lep ...

Spek met spiegelei | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/spek-met-spiegelei

... spek met spiegelei - Doe wat boter in de pan en bak het spek krokant aan. Stoof ondertussen de spinazie aan in wat boter met de gehakte look. Bak het spiegelei met het spek. Serveer het ei met spek op een bedje van spinazie. Ingrediënten 4 eieren 16 sneetjes spek ...

Gegrilde rosbief van The River Cafe - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/rosbief/gegrilde-rosbief-river-cafe

... aan weerszijden bruin worden. Dit duurt niet langer dan 2-3 minuten.Serveer per persoon 3-4 plakken vlees en geef er rucolasalade bij en partjes citroen. Extra benodigd Grillpan TipGebruik een heel scherp mes voor het snijden van de rosbief. Na het marineren kan het vlees 24 uur in de koelkast bewaard worden. Gegrilde rosbief op deze manier bereid is heerlijk met mierikswortelsaus. KookboekHet recept 'Gegrilde rosbief van The River Cafe' is afkomstig uit het kookboek... River Cafe Kookboek EasyRose Gray & Ruth RogersRose Gray en Ruth Rogers, eigenaars van het bekende River Cafe in Londen, zijn beroemd om hun eerlijke innovatieve gerechten. Voor dit boek hebben zij een prachtige... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het Piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...

Sorbet van meloen en citroen van The River Cafe - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/sorbet/sorbet-meloen-citroen-river-cafe

... momentschakelaar. Doe het in een kom.Maak een siroop van de suiker met 125 ml water. Doe de afgekoelde siroop met het citroensap bij de meloen. Draai er in een ijsmachine sorbetijs van of vries het in een passende container tot ijs. Eet het nog dezelfde dag. Extra benodigd Foodprocessor, ijsmachine Geen ijsmachineGeen ijsmachine? Doe het mengsel in een ondiepe diepvriesdoos. Laat het ijs onafgedekt in 1-2 uur bevriezen, tot het halfzacht is. Doe het mengsel over in een kom en breek met een vork alle ijskristallen kapot. Doe het ijs terug in de diepvries en breek de ijskristallen gedurende 2 uur elke 30 minuten. Laat het ijs in de diepvr ...

Risotto met tuinbonen en pancetta van The River Cafe - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/rijst/risotto/risotto-tuinbonen-pancetta-river-cafe

... eg de vermout toe en roer tot hij door de rijst is opgenomen. Voeg dan de tuinbonen toe.Schep telkens een soeplepel hete bouillon bij de rijst en wacht tot de bouillon is opgenomen. Herhaal dit tot alle bouillon is gebruikt en de rijst gaar, ca. 20 minuten.Roer de resterende boter erdoor met de Parmezaanse kaas. KookboekHet recept 'Risotto met tuinbonen en pancetta van The River Cafe' is afkomstig uit het kookboek... River Cafe Kookboek EasyRose Gray & Ruth RogersRose Gray en Ruth Rogers, eigenaars van het bekende River Cafe in Londen, zijn beroemd om hun eerlijke innovatieve gerechten. Voor dit boek hebben zij een prachtige... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...

Geroosterde pompoen, knolselderij en venkel van The River Cafe - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/pompoen/geroosterde-pompoen-knolselderij-venkel-river-cafe

... Geroosterde pompoen, knolselderij en venkel van The River Cafe 4 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 21 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 250 g knolselderij 250 g butternut-pompoen 2 venkelknolletjes 200 ...

Jeroen Meus - Verloren croque met appelen en café glacé - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verloren-croque-met-appelen-en-cafe-glace

... Verloren croque met appelen en café glacé - Van een fantastisch ontbijtdessert gesproken. Voor deze wentelteefjes/croque stapt iedereen goedgezind uit bed. En als dat niet werkt, is er nog altijd een sterk glaasje café glacé om je op de been te krijgen. - Laat ...

Frittata met trompettes de mort en cantharellen van The River Cafe - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/frittata/frittata-trompettes-mort-cantharellen-river-cafe

... Frittata met trompettes de mort en cantharellen van The River Cafe 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen LunchgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 60 g boter 4 eetlepels olijfolie 500 g cantharellen, sch ...